Opak napísal:ja som totálne nasratý..znížili self-damage za soldiera s čím prišli aj menšie skoky..uz to nema zmysel..soli si nevyskoci ani na badlandy na druhy point..s airshotmi sa mozem rozlucit..som zvedavy ako budu vyzerat cw-čka
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 10:34 )
a zase co doje***...demoman nemoze sticky prilepit na point..ved to je chore
To je troška dementne nie ? A s tym demomanom ani nehovorim,..Sice so soldierom som ani nehraval ,ale s demanom trošku ano...
//Btw day 4 nieje...takže to pokračovat už dalej nebude ?:P
Opak napísal:ja som totálne nasratý..znížili self-damage za soldiera s čím prišli aj menšie skoky..uz to nema zmysel..soli si nevyskoci ani na badlandy na druhy point..s airshotmi sa mozem rozlucit..som zvedavy ako budu vyzerat cw-čka
tak to už fakt prehnali...Valve asi nemá čo updatovať tak robia taketo hovadiny...sak to uplne pokazili aj celeho soldiera cim bol charakteristicky ( to iste aj demoman
rochedo napísal:to teraz hovoris o dnesnom miniupdate ?
hej..hral si už za solinu Black? veď tie jumpy sú uplne...áách..Badlandy úplne stratili význam..na druhý point za soldáta nevyskočíš..a keď chceš zastickovať jednotku s demom tak ti tie sticky odskacu na sklo..atd..choré
čawte taka otázka ako získavam nove zbrane .... určite to tu bolo už mnoho krát zodpovedane ale je tu 71 strán (vopred sa ospravedlňujem) stačí par slovami..... ďakujem
Alex481991 napísal:čawte taka otázka ako získavam nove zbrane .... určite to tu bolo už mnoho krát zodpovedane ale je tu 71 strán (vopred sa ospravedlňujem) stačí par slovami..... ďakujem
Opak napísal:hej..hral si už za solinu Black? veď tie jumpy sú uplne...áách..Badlandy úplne stratili význam..na druhý point za soldáta nevyskočíš..a keď chceš zastickovať jednotku s demom tak ti tie sticky odskacu na sklo..atd..choré
Tie sticky vyzeraju byt iba bugom. Suvisi to zrejme s tymto: "Fixed pipebombs sticking to saw blades" Takze by to mali opravit
Opak napísal:každému z vás padajú už len základné levely?
???
(mne este nic nepadlo tusim, lebo na zemi som nic nezobral)
// teraz mi na Badwater|UKMD| padol Sandman (som myslel ze to spadne len za classu za ktoru hram [cize ked hram za Heavyho nespadne mi Razorback, ale Natascha, KGB alebo Sandvich], ale nie je to tak nakonec)