Mama uz poctivo (ved sobota) upratovala, a popri tom jej sprijemnovalo namahavu cinnost radio..
Ako prve co som z radia zachytil bola reklama na Coop jednotu... po jej skonceni som si uvedomil niektore fakty.. ale vratme sa v case...
ako sa reklama zacala, a ja som naberal prvu lyzicku jogurtu, zapocul som slova "Milačik? Pozri co som kupila v Coop jednote?"... v tom strcil lyzicku podruhykrat do jogurtu... a vnimal dalej... lenze cela reklama mi usla, jedine co si z nej pametam je zmienka o bananoch, a kuracej sunke... ale nespomeniem si ani na cenu, ani nic podobne.. Vnimal som az koniec, ktorym bol hlasny zvuk a hlas nejakej zeny - "Iba u nas v coope"...
Mna by zaujimalo, co a ako by mala posobit dokonala reklama?.. ktora by aj s takym stupidnim textom dokazala posluchaca zaujat? Aby som vnimal ceny tych vyrobkov?.. Co by mala mat dokonala reklama?...
Myslim ze v dnesnom modernejsom svete je omnoho tazsie zaujat reklamou, pretoze si vsimam aj sam na sebe, ze nech ej stranka akokolvek zaspamovana vsemoznymi bannermi, tak vnimam iba telo stranky a jej obsah, cim dalej to takto pojde tym menej budem citlyvy na akekolvek reklamne tahaky
Moj nazor k veci je taky, ze ak by sa spravil podmaz reklamy podobny, ako ma napriklad hlavne spravodajstvo, tak zo "zvyku" posluchacov by aspon na niekolko sekund zbystrili, a sustredili sa na text...
Alebo vytvorit dialog ktory by jemne ale predsa smeroval k myslienke celej reklamy... lenze tym by sa znacne predlzila...