sixth..
Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Caute, vedel by mi niekto pomoct a to tak ze chcem vyrezat tu lamu aby ostala len jej hlava a napis "WTF ??"
..je to mozne ?? ak ma nechapete tak podobne to ma urobeni uzivatel brm
THX dopredu.
-
lekoklatik
VIP
nech sa páči 
- Prílohy
-
- lamer3.gif
- (7.52 KiB) 232 stiahnutí
-
- lamer2.gif
- (7.21 KiB) 239 stiahnutí
-
- lamer.gif
- (7.76 KiB) 240 stiahnutí
-
- lamer4.gif
- (7.55 KiB) 222 stiahnutí
-
- lamer5.gif
- (7.54 KiB) 234 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
-
Andrew007
Guru wannabe
Ja som lamalekoklatik napísal:Klikol si na tie obrázky? Veď pozadie je čisté...
-
audiotrack
VIP
na 30 sa mi nepodarilo ani keď som dal všetko na maximum 
// a inač Andrew007 a GothaR taktiež: http://www.hojko.com/uprava-zmena-vasic ... 61750.html
// a inač Andrew007 a GothaR taktiež: http://www.hojko.com/uprava-zmena-vasic ... 61750.html
-
Soviet
Darca
Ak by sa niekto nudil a pripadne by sa citil na vyhru..tak vid:
http://www.clanteamsixdods.cz/?p=8035
Odmena 1000kc
http://www.clanteamsixdods.cz/?p=8035
Odmena 1000kc
Zdravim. Nasla by sa nejaka dobra dusa ktora by mi vyrobila logo s napisom Frigo Software alebo FrigoSoft.
Programujem v C# takre by to mohlo byt do zelena alebo modra,vymislite mi prosim nieco zaujimaveho. Moze tam byt aj nejaky obrazok s pocitacovou tematikou.
rozmery: 770x170
format: bmp
dam K+
dakujem.
Programujem v C# takre by to mohlo byt do zelena alebo modra,vymislite mi prosim nieco zaujimaveho. Moze tam byt aj nejaky obrazok s pocitacovou tematikou.
rozmery: 770x170
format: bmp
dam K+
dakujem.
myslel som nieco na sposob tohoto: http://www.nuclex.org/system/files/imag ... banner.jpg
teda banner alebo co to je.
teda banner alebo co to je.
Môže mi niekto poradiť ako spraviť tento zaoblený rámček? Ale aj s tou maskou, proste aby bol čisto len ten rámček.
- Prílohy
-
- border_small_red.gif
- (1.36 KiB) 351 stiahnutí
-
lekoklatik
VIP
- Nakresli si vo Photoshope zaoblený rámček aký chceš.
- Označ si ho /magic wand tool | magickou paličkou/
- Rámik vymaž.
- Edit -> Stroke...
a tam si nastav parametre ako pixely /hrúbka čiary/, Inside alebo Center /vo vnútry toho výberu/ outside /vonkašia strana výberu/, nastav si farbu a krytie.
A pre Frigo112 pokus s použitým logom od innocence
- Označ si ho /magic wand tool | magickou paličkou/
- Rámik vymaž.
- Edit -> Stroke...
a tam si nastav parametre ako pixely /hrúbka čiary/, Inside alebo Center /vo vnútry toho výberu/ outside /vonkašia strana výberu/, nastav si farbu a krytie.
A pre Frigo112 pokus s použitým logom od innocence
-
LLucia
Star
To co pisal lekoklatik je pouzitelne, ale magic wand nemusi vediet presne okopirovat tie zaoblenia. Na to aby si spravil peknu presnu selection, staci niekolko krokov (na planiku to vyzera komplikovane ale je to zalezitost dvoch sekund).
So selekciou potom mozes spravit hocico - Edit-Stroke alebo vytvorit vlastnu masku pre layer atd...
So selekciou potom mozes spravit hocico - Edit-Stroke alebo vytvorit vlastnu masku pre layer atd...
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
Takže budeš mať dve vrstvy: V jednej vrstve bude zmenšená fotka (alebo proste veľkosť trošku väčšia ako obdĺžník, to si už sám vyber, ako ti pasuje), ktorú chceš mať v tom útvare a druhou vrstvou bude samotný útvar - Zaoblený obdĺžnik. Držíš Ctrl, klikneš v zozname vrstiev na ten zaoblený obdĺžník. Mala by sa ti urobiť jeho selekcia (prerušovaná čiara okolo neho). Potom pustíš Ctrl, klikneš normálne ľavým na vrstvu so zmenšenou fotkou, selekcia by tam stále mala byť, uisti sa, že je označená vrstva s fotkou, stlač Ctrl+C a následne Ctrl+V a tretia vrstva bude fotka v zaoblenom obdĺžniku. Keby niečo nebolo jasné, len napíš..
Super, funguje to díky mocInnocence napísal:Takže budeš mať dve vrstvy: V jednej vrstve bude zmenšená fotka (alebo proste veľkosť trošku väčšia ako obdĺžník, to si už sám vyber, ako ti pasuje), ktorú chceš mať v tom útvare a druhou vrstvou bude samotný útvar - Zaoblený obdĺžnik. Držíš Ctrl, klikneš v zozname vrstiev na ten zaoblený obdĺžník. Mala by sa ti urobiť jeho selekcia (prerušovaná čiara okolo neho). Potom pustíš Ctrl, klikneš normálne ľavým na vrstvu so zmenšenou fotkou, selekcia by tam stále mala byť, uisti sa, že je označená vrstva s fotkou, stlač Ctrl+C a následne Ctrl+V a tretia vrstva bude fotka v zaoblenom obdĺžniku. Keby niečo nebolo jasné, len napíš..