Grafické problémy s hrami na notebooku
Grafické problémy s hrami na notebooku
Môj problém spočíva v tom, že v niektorých hrách - napr. Age of Mythology alebo NFS MW sa mi textúry zobrazujú v čudných farbách na notebooku Lenovo R500. Grafika tam je integrovaná Intel 4500 MHD, ale myslím, že tieto hry by zvládnuť ešte v pohode mala. Nainštalovaný mám DirectX 9, takže tam by nemal byť problém. Ovládače mám najnovšie. Robilo to aj na staršej verzii.
Nevedel by ešte niekto poradiť, čo by sa dalo skúsiť?
Nevedel by ešte niekto poradiť, čo by sa dalo skúsiť?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
mohol by si skusit reinstall winu, aj ked pochybujem ze pomoze ale za skusku nic nedas
alebo skus na tie hry instalnut nejake patche...
- aj novy book sa moze pokazit
resp. moze byt chybny uz od vyroby a chyba sa moze prejavovat akokolvek a kedykolvek takze ak ti to zacne robit pri dalsich hrach tak necakaj a bez ho hned reklamovat
predsa len nejde o mobil za 20eur 
ps: taketo artefakty ti nespravi procak,ram,ani hdd ani nic...jednoducho tento problem (ak je HW povodu) ti spravi zrejme iba grafika alebo monitor - pri notebooku je to sice menej pravdepodobne ale predsa nie je kazdy kus dokonaly.
- aj novy book sa moze pokazit
ps: taketo artefakty ti nespravi procak,ram,ani hdd ani nic...jednoducho tento problem (ak je HW povodu) ti spravi zrejme iba grafika alebo monitor - pri notebooku je to sice menej pravdepodobne ale predsa nie je kazdy kus dokonaly.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
danpark
Light Star
povedz mi jednu vec ... si chorý alebo hlúpy alebo fakt len proste nečítaš príspevky nikoho a len spamuješ do témy prvú prkotinu čo ťa napadne, aby si mal príspevky ... ??? a samozrejme, že mu to bdue robiť, keď mu uložilo taký obrázok aj do screenshotu tak to isté dostane aj na monitore inomtomaxx_199 napísal:a aky je to book? skus napojit do monitora ci to bude robit.
ja tipujem, že to je zdieľaná grafika a má v BIOSe (alebo neviem kde) nastavené málo pamäte vyzdielanej z ramky a nemá teda dosť pamäte na textúrysa mi textúry zobrazujú v čudných farbách na notebooku Lenovo R500.
-
Pigesko
King
- ty zrejme niesi kompletnytomaxx_199 napísal:a aky je to book? skus napojit do monitora ci to bude robit.
-
tomaxx_199
Medium Professional
ale mne sa tie hry zobrazuju dobre. mas tie hry dobre nastavene. a co tie farby vo windowse? nespadol ti niekde?
//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 20:12 )
[quote="tomaxx_199"]prepacte ale mne sa tie obrazky zobrazuju dobre. pozri nastavenie hry. a co farby vo windowse? odkedy ti to robi? nespadol ti niekde book? moze to byt aj grafikou.
//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 20:12 )
[quote="tomaxx_199"]prepacte ale mne sa tie obrazky zobrazuju dobre. pozri nastavenie hry. a co farby vo windowse? odkedy ti to robi? nespadol ti niekde book? moze to byt aj grafikou.
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja som nevedel ze ste uz tolko rozobrali. ale ked teraz pisem tak som zabudol ze na zaciatku napisal aky je to book. oddych by pomohol. a to napojenie do monitora trochu som zabudol ale sorry za ot.Pigesko napísal:to tomaxx: wtf ?niekedy mam pocit ze pises uplne mimo temy...ukludni sa,daj si kavu,cigaretku a skus tvoj predchadzajuci prispevok napisat znova
- mozno vam pride tento prispevok trosku ot ale co som si vsimol tak tomaxx niekedy napise taku nenormalnu hlupost ze ma nakoniec aj pravdu
-
Sphinx
Addict
neviem cim je to ale ja som to postrehol ze mi to robi na dead to spies na nicom inom .. a mam toshibu satellite s hd 3470 kou nechapem mozno chyba hry je to ripnuta verzia a na desktope som to neskusal este ale aj tak zaujimave ja viem je to trosku OT ale aby si vedel ze nie si jediny s bookom a tymto problemom
/ ja nemam integrovanu grafu.. a koli takej blbosti nejdem predavat aj tak na hry mam desktop ... a zatial som sa stretol len s jednou hrou co robila problem 1 z 30 co som skusal na booku
/ ja nemam integrovanu grafu.. a koli takej blbosti nejdem predavat aj tak na hry mam desktop ... a zatial som sa stretol len s jednou hrou co robila problem 1 z 30 co som skusal na booku
-
Pigesko
King
mozno je to len individualne z pohladu hier...zrejme nie su optimalizovane pre integrovane grafiky, ale to uz je len moj vykrik do tmy
skusali ste beta ovladace ? este ten reinstall winu by som v kazdom pripade aspon skusil...
ak nic nepomoze tak jedine booky obaja predajte a prachy pojdeme prechlastat