MS v atletike 2009, Berlín

O športe...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

MS v atletike 2009, Berlín

Príspevok od používateľa Sagittarius »

V sobotu sa začínajú majstrovstvá sveta v atletike v Berlíne. Najzaujímavejším bude asi súboj Gay vs. Bolt.

www.berlin2009.org
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No, dosť sa teším. Čo sa slovenskej reprezentácie týka, mnohí tipujú Hrašnovú na medailu, ale ja si myslím, že na ňu nemá. Ďalej tam máme sestry Prešľapové, ehm, pardon, Velďákové - tie tiež nevidím veľmi ružovo a zvyšok nič, možno ešte Vaľukevič (ale ten nie je vo forme) a Klocová (ktorej vrcholné preteky ako MS či OH nevychádzajú). Zaujímavá bude ženská výška, mužské a ženské šprinty (100m & 200m) + prekážky a som zvedavý na Isinbayevu, je to fenoménka svojej disciplíny ale v poslednej skúške na MS nevyhrala..
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

ja to vidim podobne ako Innocence, co osm pozeral na TA3 vyjadrenia otom, ze co chce slovenska repre dosiahnut, tak si velmi veria: 1medaila, 1 umiestnenie do 8.miesta a 1 umiestnenie do 12. miesta. A az prisil veria sestram, od Dany(niesom si isty, ale v trojskoku) ocakavaju to umiestnenie do 8. Neviem podla coho to tak tipuju, podla toho co povedali, tak z e keby nepreslapla tak ma vykony okolo... Ale ide oto KEBY. Ved na olympiade sme videli... Hrasnova ma na dobre umiestnenie, mozno ked jej to vyjde tak aj medajla, ale to jej fakt musi vyjst. Dufam, ze Klocovej tentokrat konecne vyjde semifinale a dostane sa do finale, uz to by bol uspech. Valukjevica tipujem na 13. miesto :D Najzaujimavesie budu vsetky sprinty, 100, 200 aj 400 zien aj muzov. A ja sa velmi tesim aj na muzsky ostep, kde urcite predvedu krasny suboj Thorkildsen a Pitkemeki, ktory by nemali mat konkurenciu, mozno niekto s pobaltskych krajin...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Dnes 21.35 finale 100m muzov :) Urcite sa ocakava postup zo semifinale u Bolta, Gaya, Powella, Baileyho.. vo finale budem palce drzat ako uz roky Asafovi, ktoremu sice velke podujatia nikdy nevychadzaju, ale myslim, ze je nacase skoncovat s tym a ukazat nafukanemu Boltovi, kto je pan :)
Druha finalova disciplina vecera je vrh gulou zien, kde je jasna favoritka Valerie Vili z Noveho Zelandu, to je uplne monstrum ta zena :D Pre nas Slovakov moze byt zaujimava aj kvalda trojskoku muzov, kde nastupi nas Dmitrij Valukevic :)
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

zaujala ma vcerajsia kvalifikacia na 100m kde myslim Gay???s kolegom si este pred cielom vymienali usmevy .. su to vazne machri..
Drago
Guru
Guru

twardykamen: Bol to v poslednom medzibehu Bolt s Baileym, ktori po 60m uplne spomalili, usmievali sa na seba a doebhli v case 10.06. Je to uzasne, ze dokazu behat takto, ale je to istym sposobom zosmiesnovanie superov ...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Dnes bude stovka vrcholom, už sa teším, ale myslím, že o zlato sa bude rozhodovať medzi Gayom a Boltom, Asafa podľa mňa už má najlepšie roky za sebou. Ak by však zabehol na maxime svojich možností, mohol by získať bronz. Fandiť budem Boltovi, pretože je to veľký sympaťák a momentálne je takmer neporaziteľný. Gayove vyhlásenia o tom, že pôjde na svetový rekord, sú až príliš prehnané. Avšak budem rád, pokiaľ by to bol zaujímavý beh a padol by aj svetový rekord :)
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

moj typ:
1.U. Bolt
2.T. Gay
3.A. Powell
a padne svetovy rekord :wink:
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

Drago napísal:...myslim, ze je nacase skoncovat s tym a ukazat nafukanemu Boltovi, kto je pan :)
myslim, ze Bolt dnes ukazal vsetkym, kto je pan..neskutocny svetovy rekord 9,58 :shock:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

To snáď ani nie je možné :shock: Bolt zlepšil svetový rekord o 11 stotín :!: USAIN je pán...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

jak som povedal co som vyhral ? :P
BTW: tento WR podla mna moze spadnut vdaka Boltovy na magickych 9.50s a potom ho podla mna prekona az nejaky kyborg proste ten rekord ostane na hooodne dlho neprekonany
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Však tak to tipovali skoro všetci, aj ja :P
Drago
Guru
Guru

konyk87 napísal:myslim, ze Bolt dnes ukazal vsetkym, kto je pan..neskutocny svetovy rekord 9,58 :shock:
Aj tak ho nemam rad :P Ale samozrejme, cas je to neuveritelny :) Gay tiez slusnych 9,71, Asafa 9,84. Takto som aj ocakaval, ze to dopadne, aj ked som si to prial inak. No neviem si predstavit, ze dokaze Bolt bezat rychlejsie.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Myslím, že dokáže...Posledných 10 - 15 metrov už nebežal v plnom tempe. Obzeral sa a doklusával ten beh. Takže podľa mňa má ešte na vylepšenie toho času. Možno sa dostane aj pod 9,50 :)
Drago
Guru
Guru

Ale prosim ta .. zamysli sa, co zabehol teraz ... a co je pod 9,5. Da maximalne dole 2-3 stotinky, a osobne si neviem predstavit dalsieho, co by ten rekord prekonal.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No ale pred rokom zabehol svetový rekord v Pekingu 9,72 a to si aj vtedy mohol tvrdiť, že pod 9,70 to nedá. A teraz sa oproti minulému roku zlepšil o 0,14s, takže až tak nereálne to nevidím.
Drago
Guru
Guru

V Pekingu zabehol vo finale 9,69 a poslednych 20 metrov sa buchal do prs a rozhadzoval rukami :) Tam to bolo jasne, ze este ma rezervy, ale tento beh sa mi zdal uplne naplno, iba raz-dvakrat tam otocil hlavu, ale to neznamena, ze keby to neurobi, tak mu to na case ubere desatinu ;)

/krija: :D:D:D
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

ten chalan ma v nohach 9,4 mozno aj 9,3. je to borec 8) .
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

vylepsit ho urcite vylepsi, ale ci az na 9,5, to je otazne... kazdopadne mu drzim prsty :)

inak nenormalny beh...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Im vytrel kocura a spravil ich ako male maciatka, nemali sancu. Ale ak som dobre videl, tak zaver siel opat vo volnejsom tempe a tak ten cas mohol byt o nieco lepsi. Pozeral som to v krcme a bez zvuku, kedze bol pusteny jukebox, takze neviem ci sa nieco spominalo o nepovolenom vetre a ci rekord bude platny, ale ak ano, tak nie je o com. Este pred rokom ci kedy sa pri olympiade vravelo, ze svetovy rekord asi pojde pod nizsiu hranicu, ale ze to bolo teraz o tolko, tak to je skutocne famozne. A mohlo byt este viac, keby zaver dobehol naplno. Myslim, ze tych par stotin by mohol este spravit.
Napísať odpoveď