MS v atletike 2009, Berlín
-
Sagittarius
Guru
MS v atletike 2009, Berlín
V sobotu sa začínajú majstrovstvá sveta v atletike v Berlíne. Najzaujímavejším bude asi súboj Gay vs. Bolt.
www.berlin2009.org
www.berlin2009.org
No, dosť sa teším. Čo sa slovenskej reprezentácie týka, mnohí tipujú Hrašnovú na medailu, ale ja si myslím, že na ňu nemá. Ďalej tam máme sestry Prešľapové, ehm, pardon, Velďákové - tie tiež nevidím veľmi ružovo a zvyšok nič, možno ešte Vaľukevič (ale ten nie je vo forme) a Klocová (ktorej vrcholné preteky ako MS či OH nevychádzajú). Zaujímavá bude ženská výška, mužské a ženské šprinty (100m & 200m) + prekážky a som zvedavý na Isinbayevu, je to fenoménka svojej disciplíny ale v poslednej skúške na MS nevyhrala..
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja to vidim podobne ako Innocence, co osm pozeral na TA3 vyjadrenia otom, ze co chce slovenska repre dosiahnut, tak si velmi veria: 1medaila, 1 umiestnenie do 8.miesta a 1 umiestnenie do 12. miesta. A az prisil veria sestram, od Dany(niesom si isty, ale v trojskoku) ocakavaju to umiestnenie do 8. Neviem podla coho to tak tipuju, podla toho co povedali, tak z e keby nepreslapla tak ma vykony okolo... Ale ide oto KEBY. Ved na olympiade sme videli... Hrasnova ma na dobre umiestnenie, mozno ked jej to vyjde tak aj medajla, ale to jej fakt musi vyjst. Dufam, ze Klocovej tentokrat konecne vyjde semifinale a dostane sa do finale, uz to by bol uspech. Valukjevica tipujem na 13. miesto
Najzaujimavesie budu vsetky sprinty, 100, 200 aj 400 zien aj muzov. A ja sa velmi tesim aj na muzsky ostep, kde urcite predvedu krasny suboj Thorkildsen a Pitkemeki, ktory by nemali mat konkurenciu, mozno niekto s pobaltskych krajin...
Dnes 21.35 finale 100m muzov
Urcite sa ocakava postup zo semifinale u Bolta, Gaya, Powella, Baileyho.. vo finale budem palce drzat ako uz roky Asafovi, ktoremu sice velke podujatia nikdy nevychadzaju, ale myslim, ze je nacase skoncovat s tym a ukazat nafukanemu Boltovi, kto je pan
Druha finalova disciplina vecera je vrh gulou zien, kde je jasna favoritka Valerie Vili z Noveho Zelandu, to je uplne monstrum ta zena
Pre nas Slovakov moze byt zaujimava aj kvalda trojskoku muzov, kde nastupi nas Dmitrij Valukevic 
Druha finalova disciplina vecera je vrh gulou zien, kde je jasna favoritka Valerie Vili z Noveho Zelandu, to je uplne monstrum ta zena
-
twardykamen
Medium Professional
Dnes bude stovka vrcholom, už sa teším, ale myslím, že o zlato sa bude rozhodovať medzi Gayom a Boltom, Asafa podľa mňa už má najlepšie roky za sebou. Ak by však zabehol na maxime svojich možností, mohol by získať bronz. Fandiť budem Boltovi, pretože je to veľký sympaťák a momentálne je takmer neporaziteľný. Gayove vyhlásenia o tom, že pôjde na svetový rekord, sú až príliš prehnané. Avšak budem rád, pokiaľ by to bol zaujímavý beh a padol by aj svetový rekord 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Im vytrel kocura a spravil ich ako male maciatka, nemali sancu. Ale ak som dobre videl, tak zaver siel opat vo volnejsom tempe a tak ten cas mohol byt o nieco lepsi. Pozeral som to v krcme a bez zvuku, kedze bol pusteny jukebox, takze neviem ci sa nieco spominalo o nepovolenom vetre a ci rekord bude platny, ale ak ano, tak nie je o com. Este pred rokom ci kedy sa pri olympiade vravelo, ze svetovy rekord asi pojde pod nizsiu hranicu, ale ze to bolo teraz o tolko, tak to je skutocne famozne. A mohlo byt este viac, keby zaver dobehol naplno. Myslim, ze tych par stotin by mohol este spravit.