Talnivarr foreverNuSuey napísal:ja hram na kazzaku
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
wow developer
Zdravím,
chcem sa opítať,či by niekto nemal záujem o post developera na jednom wow servery:www.teamexon.eu
Zahrňovalo by to opravovanie bugov atď.
Takže ak má stým niekto skúsenosti nech sa ozve.
chcem sa opítať,či by niekto nemal záujem o post developera na jednom wow servery:www.teamexon.eu
Zahrňovalo by to opravovanie bugov atď.
Takže ak má stým niekto skúsenosti nech sa ozve.
-
Wishmaster
Medium Professional
No, blizzcon sa blizi a vonku prekukaju informacie o novom dataci..
http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=92919.0
Kazdopadne, vyzera to velmi zaujimave.. Len som troska zarazeny tymi novymi classmi pre rasy, niektore zneju dost vtipne - tauren paladin
Kazdopadne, vyzera to velmi zaujimave.. Len som troska zarazeny tymi novymi classmi pre rasy, niektore zneju dost vtipne - tauren paladin
Na MMO sa toho uz popisalo radsej si pockam co bude na Blizze povedane. Celkovo ked som si precital ten clanok tak vela veci su podla mna hluposti - Tauren Paladin ... ako moze toto niekto napisat ... potom ze OG by sa znicilo .... mohlo by to byt zaujimave ale pochybujem ... nove rasy uz bolo pisane ze je to hlupost takze aj vdaka tomuto neverim s toho clanku skoro nic. Ale zas take lietanie po Azerothe by byt mohlo tiez y sa mi pacilo keby bol Hyjal ako zona pre vsetkych. Zaujimavy je ale tento posledny kusok
The New (New) Horde
Thrall will hand over the leadership of the Horde to Garrosh Hellscream, while he serves as a coordinator for both the Horde and Alliance forces in and effort to combat the new threat of the Naga and Black Dragonflight. Without Thrall to keep Garrosh in check, he declares open war on the Alliance. In the political upheaval Cairne Bloodhoof is implicated as a traitor to the Horde and murdered by Garrosh. Cairne's son Baine takes over as the new Tauren chieftan.
ale ja som chcel undeada palacha skoda mnoWishmaster napísal:No, blizzcon sa blizi a vonku prekukaju informacie o novom dataci..
-
Wishmaster
Medium Professional
Mno, ja tiez tomu nejako nechcem verit.. Ale pokial niecotake bude na blueposte,co je uz doveryhodnejsi zdroj - teda priamo od blizzardu, to uz bude ina rec..
Aj ked zase na druhej strane, blizzard si z nas tiez vystrelil, ze v patchi 3.3 Icecrown Citadel bude 31 bossov
Aj ked zase na druhej strane, blizzard si z nas tiez vystrelil, ze v patchi 3.3 Icecrown Citadel bude 31 bossov
http://blue.mmo-champion.com/26/1911029 ... riors.htmlIcecrown Citadel will have at least 31 Bosses
This is the quote of the day, in a post about tanking Ghostcrawler hinted at the amount of encounters in Icecrown Citadel, the raid instance of Patch 3.3.
-
undertaker35
Expert
Osobne tomu verím,prečo? Treba pravidelne čítať fóra Blizzu či anglické či nemecké.- eXo - napísal:Na MMO sa toho uz popisalo radsej si pockam co bude na Blizze povedane. Celkovo ked som si precital ten clanok tak vela veci su podla mna hluposti - Tauren Paladin ... ako moze toto niekto napisat ... potom ze OG by sa znicilo .... mohlo by to byt zaujimave ale pochybujem ... nove rasy uz bolo pisane ze je to hlupost takze aj vdaka tomuto neverim s toho clanku skoro nic. Ale zas take lietanie po Azerothe by byt mohlo tiez y sa mi pacilo keby bol Hyjal ako zona pre vsetkych. Zaujimavy je ale tento posledny kusok
Potom stačí si tiež niečo prečítať z wow lore a zistiť,že je to možné až pravdivé.A ohľadom toho,že MMO netreba dôverovať sa ani nevyjadrím.
Nechajme sa prekvapiť,teda nechajte.
-
undertaker35
Expert
Blizz to cele kur*i ako sa len da ... nech prida nove kombinacie rasa + class taky BElf Warrior alebo Human Hunter .... ale Tauren Paladin alebo Dwarf Shaman .... to brzdi rozum. Naco dalej pridavat nove rasy a to este take pic*oviny ako Worgen a Goblin ... a to ako sa pripojili k frakciam fakt putave ... nejaky kkt zachranil Thralla a on im ponukne miesto u hordy ... takymto tempom tam bude snad nonstop pribudat tych classov. Vsetko sice somariny nie su ... niektore veci sa mi aj pacia ale proste fakt ak to takto pojde dalej z WoW co je jedna z naj hier sa stane zbytocna pi*ovina ktora je len preplnena vecami.
-
xH4wK
Stastie ze to uz nehram- eXo - napísal:Blizz to cele kur*i ako sa len da ... nech prida nove kombinacie rasa + class taky BElf Warrior alebo Human Hunter .... ale Tauren Paladin alebo Dwarf Shaman .... to brzdi rozum. Naco dalej pridavat nove rasy a to este take pic*oviny ako Worgen a Goblin ... a to ako sa pripojili k frakciam fakt putave ... nejaky kkt zachranil Thralla a on im ponukne miesto u hordy ... takymto tempom tam bude snad nonstop pribudat tych classov. Vsetko sice somariny nie su ... niektore veci sa mi aj pacia ale proste fakt ak to takto pojde dalej z WoW co je jedna z naj hier sa stane zbytocna pi*ovina ktora je len preplnena vecami.
-
Fatall
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nahodou z hladiska lore dava dwarf shaman veci zmysel ako napriklad BE pladin pri datadisku BC. Trpaslici klan Wildhammer mal odjakzivla samanov spojenych s prirodou davno davno pred okrami alebo trollmi ci taurenmi.- eXo - napísal:Human Hunter .... ale Tauren Paladin alebo Dwarf Shaman .... to brzdi rozum.
EDIT: ak sa tieto iformacie potvrdia na blizzcone tak myslim ze wowku sa blizka na lepsie casy, konecne navrat k staremu wowku
-
Alex481991
Medium Star
nechápem čo sa všetcí sťažujete aspoň jedna z mala hier na ktorej sa pracuje... keby sa nič nerobilo tak tiež by každý nadával ako pri ostatných hrach... ved hre tie nove rasy neuškodia tak prečo sa každý tak pritom vzrušuje.... a taktiež neviem prečo by mal vadiť tiež Tauren Paladin... sorry za príspevok ale nepíšem ho z dôvodu aby som niekoho urazil ale aby sa určitý jedinci spamätali.. 
Nevravim ze sa stazujem na vsetko ... take veci ze sa zmenia oblasti napr OG bude znicene je fajn konecne sa s tym daco robi ... ale mna skor serkaju tie kombinacie tych classov co chcu dat ... ved Pladin bola odjakziva hrdinska classa kde boii vzneseny bojovnici ako ludi ci dwarfovia ... odkial by Kravy stali Paladinmi - teraz si nemyslite ze mam nieco proti horde sam za nu hram.
-
Alex481991
Medium Star
jedina vyslovene pi*ov*** z tych novych rasa/class kombinacii je ten tauren paladin do loru sa vyznam ale nevidim jediny dovod preco by tauren mal nasledovat svete svetlo uz len preto ne lebo v horde nieco take vobec nefunguje a keby mal byt paladin ako BE tak by to bola este vacsia pi*ov*** jedine ze by sa niakym sposobom pridal k aliancii..ostatne kombinacie mozu normalne fungovat,btw dwarf shaman je normalna vec,dwarfovia dakedy neboli nic ine ako zem,zelezo atd sak v northrende je ich mozno vidiet a specialne clan wildhammer sa mal ku tymto shamanistickym srandam dost blizko sak na wowwiki.com je toho dost
Tu je dokaz ze ten vymysle s taurenmi paladnimi neni az taky vymysel
http://static.mmo-champion.com/mmoc/ima ... eagues.jpg