Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

NuSuey napísal:ja hram na kazzaku :)
Talnivarr forever :P
KEx
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

wow developer

Príspevok od používateľa KEx »

Zdravím,
chcem sa opítať,či by niekto nemal záujem o post developera na jednom wow servery:www.teamexon.eu
Zahrňovalo by to opravovanie bugov atď.
Takže ak má stým niekto skúsenosti nech sa ozve.
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Wishmaster »

No, blizzcon sa blizi a vonku prekukaju informacie o novom dataci..

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=92919.0

Kazdopadne, vyzera to velmi zaujimave.. Len som troska zarazeny tymi novymi classmi pre rasy, niektore zneju dost vtipne - tauren paladin :-D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Na MMO sa toho uz popisalo radsej si pockam co bude na Blizze povedane. Celkovo ked som si precital ten clanok tak vela veci su podla mna hluposti - Tauren Paladin ... ako moze toto niekto napisat ... potom ze OG by sa znicilo .... mohlo by to byt zaujimave ale pochybujem ... nove rasy uz bolo pisane ze je to hlupost takze aj vdaka tomuto neverim s toho clanku skoro nic. Ale zas take lietanie po Azerothe by byt mohlo tiez y sa mi pacilo keby bol Hyjal ako zona pre vsetkych. Zaujimavy je ale tento posledny kusok
The New (New) Horde
Thrall will hand over the leadership of the Horde to Garrosh Hellscream, while he serves as a coordinator for both the Horde and Alliance forces in and effort to combat the new threat of the Naga and Black Dragonflight. Without Thrall to keep Garrosh in check, he declares open war on the Alliance. In the political upheaval Cairne Bloodhoof is implicated as a traitor to the Horde and murdered by Garrosh. Cairne's son Baine takes over as the new Tauren chieftan.
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

Wishmaster napísal:No, blizzcon sa blizi a vonku prekukaju informacie o novom dataci..

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=92919.0

Kazdopadne, vyzera to velmi zaujimave.. Len som troska zarazeny tymi novymi classmi pre rasy, niektore zneju dost vtipne - tauren paladin :-D
ale ja som chcel undeada palacha skoda mno :D dwarf Shaman what is ? :D preco nepridali taurena rogua by ma zaujimalo :? tauren priest zaujimave zo stompom blood elf warrior o tom som snil :) kazdopadne novy datac mi je co raz viac k smiechu som velmi zvedavy kdo si vyberie taurena priesta alebo orca maga :roll:
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Mno, ja tiez tomu nejako nechcem verit.. Ale pokial niecotake bude na blueposte,co je uz doveryhodnejsi zdroj - teda priamo od blizzardu, to uz bude ina rec..
Aj ked zase na druhej strane, blizzard si z nas tiez vystrelil, ze v patchi 3.3 Icecrown Citadel bude 31 bossov :D
Icecrown Citadel will have at least 31 Bosses
This is the quote of the day, in a post about tanking Ghostcrawler hinted at the amount of encounters in Icecrown Citadel, the raid instance of Patch 3.3.
http://blue.mmo-champion.com/26/1911029 ... riors.html
reveger
Amateur
Amateur

acc

Príspevok od používateľa reveger »

chcel by som predat acc :) nevie niekto kde a ako by sa to dalo?
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

- eXo - napísal:Na MMO sa toho uz popisalo radsej si pockam co bude na Blizze povedane. Celkovo ked som si precital ten clanok tak vela veci su podla mna hluposti - Tauren Paladin ... ako moze toto niekto napisat ... potom ze OG by sa znicilo .... mohlo by to byt zaujimave ale pochybujem ... nove rasy uz bolo pisane ze je to hlupost takze aj vdaka tomuto neverim s toho clanku skoro nic. Ale zas take lietanie po Azerothe by byt mohlo tiez y sa mi pacilo keby bol Hyjal ako zona pre vsetkych. Zaujimavy je ale tento posledny kusok
Osobne tomu verím,prečo? Treba pravidelne čítať fóra Blizzu či anglické či nemecké.
Potom stačí si tiež niečo prečítať z wow lore a zistiť,že je to možné až pravdivé.A ohľadom toho,že MMO netreba dôverovať sa ani nevyjadrím.
Nechajme sa prekvapiť,teda nechajte.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Co je prosim vas za kravina ze Thrall bude novy Guardian of Tirisfal? Lol to je celkom Hardcore + worgeni? okej ako tymto bud to wowko totalne doje*** alebo ho "zachrania" aj ked zachranit asi neni poriadne co ked to hra 12mil ludi, ale myslim ze casom to tych ludi zacne riadne srat...
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

recyklujú prostredia,veci,dungy.Veď ako Onyxia v 3.2.2 loot rovnaký len iné staty aby odurkadľovali iLvL,bol som na PTR ale poviem,že atmosféru keď sa chodievala v 40tich a nutný prequest to už nenahradí.
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Uvidim co bude ten dalsi datadisk, ak to iste co opisuje MMO prisaham ze prestavam s wow
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Blizz to cele kur*i ako sa len da ... nech prida nove kombinacie rasa + class taky BElf Warrior alebo Human Hunter .... ale Tauren Paladin alebo Dwarf Shaman .... to brzdi rozum. Naco dalej pridavat nove rasy a to este take pic*oviny ako Worgen a Goblin ... a to ako sa pripojili k frakciam fakt putave ... nejaky kkt zachranil Thralla a on im ponukne miesto u hordy ... takymto tempom tam bude snad nonstop pribudat tych classov. Vsetko sice somariny nie su ... niektore veci sa mi aj pacia ale proste fakt ak to takto pojde dalej z WoW co je jedna z naj hier sa stane zbytocna pi*ovina ktora je len preplnena vecami.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

- eXo - napísal:Blizz to cele kur*i ako sa len da ... nech prida nove kombinacie rasa + class taky BElf Warrior alebo Human Hunter .... ale Tauren Paladin alebo Dwarf Shaman .... to brzdi rozum. Naco dalej pridavat nove rasy a to este take pic*oviny ako Worgen a Goblin ... a to ako sa pripojili k frakciam fakt putave ... nejaky kkt zachranil Thralla a on im ponukne miesto u hordy ... takymto tempom tam bude snad nonstop pribudat tych classov. Vsetko sice somariny nie su ... niektore veci sa mi aj pacia ale proste fakt ak to takto pojde dalej z WoW co je jedna z naj hier sa stane zbytocna pi*ovina ktora je len preplnena vecami.
Stastie ze to uz nehram :P
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

- eXo - napísal:Human Hunter .... ale Tauren Paladin alebo Dwarf Shaman .... to brzdi rozum.
nahodou z hladiska lore dava dwarf shaman veci zmysel ako napriklad BE pladin pri datadisku BC. Trpaslici klan Wildhammer mal odjakzivla samanov spojenych s prirodou davno davno pred okrami alebo trollmi ci taurenmi.

EDIT: ak sa tieto iformacie potvrdia na blizzcone tak myslim ze wowku sa blizka na lepsie casy, konecne navrat k staremu wowku :)
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

nechápem čo sa všetcí sťažujete aspoň jedna z mala hier na ktorej sa pracuje... keby sa nič nerobilo tak tiež by každý nadával ako pri ostatných hrach... ved hre tie nove rasy neuškodia tak prečo sa každý tak pritom vzrušuje.... a taktiež neviem prečo by mal vadiť tiež Tauren Paladin... sorry za príspevok ale nepíšem ho z dôvodu aby som niekoho urazil ale aby sa určitý jedinci spamätali.. :oops:
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Nevravim ze sa stazujem na vsetko ... take veci ze sa zmenia oblasti napr OG bude znicene je fajn konecne sa s tym daco robi ... ale mna skor serkaju tie kombinacie tych classov co chcu dat ... ved Pladin bola odjakziva hrdinska classa kde boii vzneseny bojovnici ako ludi ci dwarfovia ... odkial by Kravy stali Paladinmi - teraz si nemyslite ze mam nieco proti horde sam za nu hram.
Alex481991
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Alex481991 »

ja neviem mne sa to celkom pozdáva...... prečo Taureni by podľa tvojich slov nemohli byt "hrdinovia"
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

jedina vyslovene pi*ov*** z tych novych rasa/class kombinacii je ten tauren paladin do loru sa vyznam ale nevidim jediny dovod preco by tauren mal nasledovat svete svetlo uz len preto ne lebo v horde nieco take vobec nefunguje a keby mal byt paladin ako BE tak by to bola este vacsia pi*ov*** jedine ze by sa niakym sposobom pridal k aliancii..ostatne kombinacie mozu normalne fungovat,btw dwarf shaman je normalna vec,dwarfovia dakedy neboli nic ine ako zem,zelezo atd sak v northrende je ich mozno vidiet a specialne clan wildhammer sa mal ku tymto shamanistickym srandam dost blizko sak na wowwiki.com je toho dost
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Tu je dokaz ze ten vymysle s taurenmi paladnimi neni az taky vymysel :) http://static.mmo-champion.com/mmoc/ima ... eagues.jpg
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

este stale vas bavi hovorit tomu warcraft? :)
Napísať odpoveď