Dôvod bol prostý, zhromaždenie sa malo rozpustiť a nerozpustilo sa.lollo napísal:ako policia sa zachovala dost kruto ale aj tak mi nejde do hlavy preco zasahovali ked nic nerobili? a kvoli comu prisili zatknut kotlebu? za vedenie mieroveho protestu?cela policia je smiesna, nemyslel som si ze aj take nieco sa moze diat v takych organoch
je to na zaplakanie
Slovenská Pospolitosť
Pokiaľ si dobre pamätám, tak im nebolo povolené isť pred úrad, boli na štadióne, odtiaľ však chceli ísť preč, tak boli zatlačené a nakoniec to starosta celé rozpustil ako nepovolené zhromaždenie alebo čo. Dostali 15 minúť, zostali tam, tak si došli pre Kotlebu a začal bordel.
Ak to bolo inak, opravte ma.
Ak to bolo inak, opravte ma.
Musis mat povolenie od starostu ak chces robit demonstraciu po meste.Ak nemas tak nemozes.To bol ten dovod.kali520 napísal:Dovod rozpustenia bol aky?
A to bol dôvod na ten brutálny zásah? Pozri, SP neschvaľujem, ale to, čo predvádzala polícia bolo otrasné, chlapec pení z úst a oni si ho ťahajú po asfalte ako bábiku. To, že chceli ísť demonštrovať mimo štadióna jednoznačne nie je dôvod na takýto zásah! Povedz mi, že polícia nevie potlačiť takýto pochod inak ako hrubým násilím voči jedincom..Risko napísal:Musis mat povolenie od starostu ak chces robit demonstraciu po meste.Ak nemas tak nemozes.To bol ten dovod.
Ale ja neviem čo sa tak čuduješ ? Takéto politické protesty sú vždy potláčané najtvrdšie.Innocence napísal:A to bol dôvod na ten brutálny zásah? Pozri, SP neschvaľujem, ale to, čo predvádzala polícia bolo otrasné, chlapec pení z úst a oni si ho ťahajú po asfalte ako bábiku. To, že chceli ísť demonštrovať mimo štadióna jednoznačne nie je dôvod na takýto zásah! Povedz mi, že polícia nevie potlačiť takýto pochod inak ako hrubým násilím voči jedincom..
Tu vôbec nejde o to, či sa to dalo aj inak, alebo nie, takto sa to robí vždy. Lebo v dnešnom svete už svoj názor nemôžeš vyjadrovať moc nahlas. To je tá naša demokracia.
Uvidíme, ako sa to vyvinie teraz v Krompachoch a Prešove, ale počítam že podobne.lollo napísal:ale je to trosku sproste lebo bolo vyhlasene ze ostanu na stadionea pockaju na vyssiu moc ale ako bolo spomenute starosta dal prikaz na rozpustenie....sice je to aj tak naprd pretoze niekto kto nic nerobi a dostane po hubne tak to uz je dost na ko*ot...bohuzial
V Prešove pokiaľ viem je tá akcia riadne nahlásená, tak sa uvidí ako to vlastne dopadne.... Som presvedčený o tom, že k protestujúcim sa pripoja aj miestni obyvatelia..... Tí totiž majú oprávnene pocit, že vláda a polícia im nepomôžu a keďže problém pociťujú veľmi bolestivo na vlastnej koži, tak hľadajú nejaké riešenie.....
sionisti už ovládli aj slovenskú republiku a ešte sa prizerajme takto pár rokov a dopadne to u nás tak ako v tejto krásnej pesničke - pôjdeme my proti nám - slováci proti slovákom a toto je cieľ sionistov - prezidentom a premiérom by mal byť Kotleba lebo on je Slovák!
//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 14:58 )
toto je hanba! skutočne ako v roku 1989! hanba polícii! smrť vláde a ficovi!
To sa fakt čuduje, že niekto žerie takéto propagandy...Stoffo10 napísal:sionisti už ovládli aj slovenskú republiku a ešte sa prizerajme takto pár rokov a dopadne to u nás tak ako v tejto krásnej pesničke - pôjdeme my proti nám - slováci proti slovákom a toto je cieľ sionistov - prezidentom a premiérom by mal byť Kotleba lebo on je Slovák!
Že Kotleba premiérom a prezidentom..ja by som mu dal hneď titul Vodca a rozpálil pece, aby sme nezostali nič dlžní sionistickým rozvracačom.
Bol som na prosteste v PO, médiá hovoria o 600 ľuďoch ja tvrdím, že tam bola aspoň 1000 občanov. Tiež sú úsmevné rodzielne počty- STV udávala, že tam prišlo 300 prešovčanov, iná televízia že 200, smiešne keďže tie čísla si zjavne vycucali z prsta. Celý areál DJZ bol zaplnený čo sa nestáva ani na silvestra. Zastúpený v hojnom počte boli ľudia každej vekovej kategórie.
To je znamenie, že národ ešte má šancu.
Čo sa týka predchádzajúceho príspevku s rozpálenými pecami ten je dosť primitívny aj na antifáka. Možno by si mal prestať toľko húliť a začať čítať lebo nadobro osprosteješ.
Aspoň vidíš aké ľahké je zaškatuľkovať človeka. Možno sa raz poučíš že nie všetko čo sa bliští je zlato.
To je znamenie, že národ ešte má šancu.
Čo sa týka predchádzajúceho príspevku s rozpálenými pecami ten je dosť primitívny aj na antifáka. Možno by si mal prestať toľko húliť a začať čítať lebo nadobro osprosteješ.
Aspoň vidíš aké ľahké je zaškatuľkovať človeka. Možno sa raz poučíš že nie všetko čo sa bliští je zlato.
IvanSk : Otázne je, koľko ľudí sa tam zastavilo len tak, aby sa pozrelo, čo sa deje. Nato si akosi pri svojich zhodnoteniach pozabudol.
Ešte by ma zaujímal dôvod tvojho použitia slova primitívny, vieš, metať so slovami je ľahké, argumentovať ťažšie.
A ja čítam dosť, akurát nečerpám z rôznych pochybných zdrojov ako ty.
Hovoril si niečo o škatuľkovaní ?Možno by si mal prestať toľko húliť a začať čítať lebo nadobro osprosteješ.
Ešte by ma zaujímal dôvod tvojho použitia slova primitívny, vieš, metať so slovami je ľahké, argumentovať ťažšie.
najlepšou odpoveďou je video.hughito napísal:IvanSk : Otázne je, koľko ľudí sa tam zastavilo len tak, aby sa pozrelo, čo sa deje. Nato si akosi pri svojich zhodnoteniach pozabudol.
Hovoril si niečo o škatuľkovaní ?![]()
-
MakeFake
Spammer
- Kontaktovať používateľa:
No aby sa teraz Pospolitost nepokakala, ked mlatili Slovakov pred Palacom vtedy bola pseudonarodna Pospolitost a jej podobne organizacie ticho. Skutocny narodniari si Slovakov aj vtedy zastali aj ked nezdielali s nimi politicke presvedcenie.
Samozrejme nabehne argumentacia, ze pred palacom boli sionisti a Zidia. Isto aj taky Chmelar je Zid. Boli to obcania SR, mali slovensku narodnost? Ano.
Este dvadsat videi tu popastujte.
=========
Akoze skutocne to uz je chore ked si niektory myslia, ze za zasahom v Michalanoch boli Zidia a sionisti ako citam na internete na niektorych forach... Zidov je na Slovensku maximalne 5 tisic.
No a, ze Kotleba prezident. Ako moze byt vymlety nacek, rasista a xenofob prezidentom??? To potom prezidentom moze byt hociaky dement. Dufam, ze ministerstvo co najrychlejsie zrusi Pospolitost. Taka chora organizacia, ktora utoci proti zakladnym ludskym pravam nema v demokracii co robit.
Samozrejme nabehne argumentacia, ze pred palacom boli sionisti a Zidia. Isto aj taky Chmelar je Zid. Boli to obcania SR, mali slovensku narodnost? Ano.
=========
Akoze skutocne to uz je chore ked si niektory myslia, ze za zasahom v Michalanoch boli Zidia a sionisti ako citam na internete na niektorych forach... Zidov je na Slovensku maximalne 5 tisic.
No a, ze Kotleba prezident. Ako moze byt vymlety nacek, rasista a xenofob prezidentom??? To potom prezidentom moze byt hociaky dement. Dufam, ze ministerstvo co najrychlejsie zrusi Pospolitost. Taka chora organizacia, ktora utoci proti zakladnym ludskym pravam nema v demokracii co robit.
No Bože to je mi ale nacionálny čin roka demonštrovať proti číňanom a pritom každodenne používať ich vecičky. Aj ten pri.ratý PC z ktorého píšeš má určite niečo vyrobené v Číne, teda sa ho vzdaj !MakeFake napísal:No aby sa teraz Pospolitost nepokakala, ked mlatili Slovakov pred Palacom vtedy bola pseudonarodna Pospolitost a jej podobne organizacie ticho. Skutocny narodniari si Slovakov aj vtedy zastali aj ked nezdielali s nimi politicke presvedcenie.
=========
Ku Chmelárovi, CHmelár je svetoobčan, nehanbí sa za to a často to opakuje, je teda typ človeka ktorý na Slovákov a Slovensko s.rie tak aký nacionalista? Okrem toho povedz mi jeden dôvod prečo by som mal ja alebo pospolitosť chodiť Chmelárovi na akcie? Ja ho ani nepoznám a je mi rovnako ukradnutý ako som mu ja. Pospolitsoť chce slovenské Slovensko s dôrazom, že na prvom mieste budú Slováci a teda aj ja. Radšej pôjdem na akciu pospolitosti ako niejakému Chmelárovi ktorý pre mňa nikdy nič nespraví, to je logické a aj správne. Ja ako Slovák vyjadrím podporu tomu kto sa stará o moje záujmy, nie o cudzie. CHmelár sa stará o záujmy celého sveta, neviem kedy to stíha ale na národ pritom nemá čas. Teda je jasné, že ani zdravý Slovák nemá čas na Chmelára. Chmelár skrátka nieje prínosom. JA poznám len takých ľudí, ktorí sú ochotní niečo stratiť v môj prospech. Iní ma nezaujímajú
Je maximálne hlúpe podľa veľkosti alebo malosti istej skupiny určovať jej vplyv. Ak jeden muž dokáže rozpútať vojnu v Iraku, je možné že existujue iný muž, ktorý dokáže hýbať Slovenskou políciou na špagátiku? Gram antraxu zabije obrovské množstvo ľudí a zamorí obrovské treritórium, tiež ho nieje veľa no i tak má obrovskú silu. Ty si myslíš, že na svete neexistuje muž alebo muži s takou mocou že dokážu vypovedať vojny a manipulovať národy? To si teda pekne naivný!Akoze skutocne to uz je chore ked si niektory myslia, ze za zasahom v Michalanoch boli Zidia a sionisti ako citam na internete na niektorych forach... Zidov je na Slovensku maximalne 5 tisic.
Žiadny skutočný národniar neexistuje, je to potoj k životu. Človek sa rodí so zárodkom akejsi lásky k vlasti ale bez rozvíjania ochabne. Rovnako je to aj v športoch a iných veciach. Len štúdium kníh a národné žitie cibria národovcov. Národovectvo to nieje len niejaký pocit v žalúdku pri hymne, to musí byť hlavne vedomosť, čestnosť a morálka. Ani jeden z týchto atribútov nieje zlý, skôr protivníci používajú také veci ako lesť, klamstvo, pretvárka, fyzické= násilie, uvoľnovanie morálnych zábran (marihuana). Už z podstaty vidno, že národovectvo nemôže byť zlé pokiaľ ho nezneužie niekto zo skupiny degenerátov.Skutocny narodniari si Slovakov aj vtedy zastali aj ked nezdielali s nimi politicke presvedcenie.
Čo sa týka zrušenia pospolitosti ak máš podozrenie podaj podnet na prokuratúru, ak nie tak si dávaj pozor lebo sa dopúšťaš trestného činu ohovárania.
No a je potrebné zrušiť istú organizáciu menom ANTIFA, tá ako jediná v celej SR má na stránke aj v programe bitie a fyzické útoky, áno počujete dobre, má zlegalizované fyzické útoky na nepohodlné osoby, človek ani nemusí premýšľať a hneď ho napadne ANTIFA = MAFIA Zatiaľ čo pospolitosť má vlastný program, stanovy, a víziu antifa má nože, päste a kukly. Žiadna myšlienka , argumentácia, nič len bohapusté napádanie protivníka. Čo je to za organizáciu bez vízie, bez tvorenia?
//autoeditácia príspevku ( 17 Aug 2009, 2:12 )
A na čo ti mám odpovedať, zaškatuľkoval som si ťa a teraz ťa práve ukladám do ľavej krabičky, ktorú mám vyhradenú pre ľavicovýchhughito napísal:Neodpovedal si mi na otázku a to video tu bolo postnuté a videné x krát.
Podpisujem sa pod príspevok MakeFake.
žido-extrémistov. Zajtra si nájdem niejaké fórum a začnem sa tam rozkrikovať ako chceš vzkriesiť Lenina a ideológu Marxa. Pretože toto robíte bežne.
Vieš, pýtal si sa ako súvisí môj článok s tvojim a ja sa ťa na oplátku pýtam ako súvisí vraždenie židov v 40- dsiatych rokoch s pospolitosťou a Michaľanmi?