Pre všetkých, ktorí hľadajú NÁZOV HRY
nwm
Raz som hral taku multiplayer hru ktoru mohli hrat 4 hraci kazdy mal jednu gulicku (nieco ako pacman) inej farby a dali sa hrat preteky z autom vrtat sa v zemi alebo sa ukrivat pred padacimi raketami atd... uz nevem jak sa vola a rad by som si ju zahral pls ak niekto pozna taku hru napiste nazov
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Royalflush
Guru wannabe
Chcel by som zistit nazov dvoch hier. (obi dve na PSX/1)
1.) Hralo sa tam za nejakeho robotickeho pavuka alebo take nieco. Myslim ze ho ovladal niekdo zvnutra a bola to zena. Ja som strasne davno hral demo, a bolo to myslim na nejakom letisku. (boli tam hangare) Ten pavuk vedel strielat, myslim ze aj lietat a vysoko skakat. Na konci dema bol boss v hangari. Myslim ze tiez pavuk ale vacsi.
Dalo sa liezt po stenach tych hangarov ci skladov ci take nieco. Pohlad bol zo zadu robota.
Ten kto uhadne, tomu budem 2 roky spamovat K+.
(obrazne povedane, aby ste si nieco zle nemysleli)
//Diky.
) a este tu jednotku.
1.) Hralo sa tam za nejakeho robotickeho pavuka alebo take nieco. Myslim ze ho ovladal niekdo zvnutra a bola to zena. Ja som strasne davno hral demo, a bolo to myslim na nejakom letisku. (boli tam hangare) Ten pavuk vedel strielat, myslim ze aj lietat a vysoko skakat. Na konci dema bol boss v hangari. Myslim ze tiez pavuk ale vacsi.
Dalo sa liezt po stenach tych hangarov ci skladov ci take nieco. Pohlad bol zo zadu robota.
Ten kto uhadne, tomu budem 2 roky spamovat K+.
//Diky.
fps hra
takze hladam jednu fps hru o ktorej som davnejsie cital je to podobne ako counter strike ale mate tam jednu postavu a najskor mate zakladnu zbran a setrite z nou peniaze zabijate aj viac kol a are a potom kupite dalsiu zbran a tu tiez mate na niekolko kol az kym nenasetrite na dalsiu a tak je to aj z granatmi atd. tusim ze to bola free game
-
Royalflush
Guru wannabe
Hladam nazov jednej hry.
Hral som uz dost davno demo - no bolo to o tom, ze som bol (myslim) fotograf. Bolo to v afrike (teda aspon demo bolo v afrike) a mal som misie ako odfotit zirafu pri tom ako je (žerie, papa) atd. Ale hlavny hacik bol, ze som tie zvierata musel najst podla roznych stop.. napr. stopy od kopyt, trus atd. Bolo to z pohladu 1. osoby a to prostredie kde som bol bolo dost velke,
Je mozne ze pri urcitych informaciach som sa zmylil, lebo si to uz moc dobre nepametam.
Btw, nebojte sa, nepomylil som si to zo Zoo tycon 2 - Mod fotografa.
Hral som uz dost davno demo - no bolo to o tom, ze som bol (myslim) fotograf. Bolo to v afrike (teda aspon demo bolo v afrike) a mal som misie ako odfotit zirafu pri tom ako je (žerie, papa) atd. Ale hlavny hacik bol, ze som tie zvierata musel najst podla roznych stop.. napr. stopy od kopyt, trus atd. Bolo to z pohladu 1. osoby a to prostredie kde som bol bolo dost velke,
Je mozne ze pri urcitych informaciach som sa zmylil, lebo si to uz moc dobre nepametam.
Btw, nebojte sa, nepomylil som si to zo Zoo tycon 2 - Mod fotografa.
-
Royalflush
Guru wannabe
ONLINE HRA ,- AUTA
Zdravím ,
Raz som hral jednu závonu online hru na SLOVENSKEJ alebo CESKEJ online-hrovej stranke zavodnu hru , kde som si mal moznost vybrat auto , a mal som aj pocitacovych superov ,ktorym sa dalo aj vyhnut cez stred (cez travu drahy) , ale hlavne tam boli prekazky , ako napr , vybehnes a je to taky kolotoc a prevratit sa a tak ... je to komplikovane , alebo aspom keby ste mali hru podobnej tejto , dik moc.
Raz som hral jednu závonu online hru na SLOVENSKEJ alebo CESKEJ online-hrovej stranke zavodnu hru , kde som si mal moznost vybrat auto , a mal som aj pocitacovych superov ,ktorym sa dalo aj vyhnut cez stred (cez travu drahy) , ale hlavne tam boli prekazky , ako napr , vybehnes a je to taky kolotoc a prevratit sa a tak ... je to komplikovane , alebo aspom keby ste mali hru podobnej tejto , dik moc.
V hre BattleField 2007 je pár takých misii z bunkra ... potom niečo ako Bunker Smrti , inak fakt neviem ...Sgt.Moody napísal:Hladám hru z vojnového prostredia. Ono bol vlastne iba bunker odkial som zabíjal vojakov, ničil tanky a podobne. Je to dosť stará hra. Pred rokmi som to hral a už si nepametám názov...bolo to dosť dávno...takže len pohlad z bnkru a nič viac...a zabjíať...neviete niekto názov ?
Už som to našiel...Beach Head 2000Q7_TiGeeR_X6 napísal:V hre BattleField 2007 je pár takých misii z bunkra ... potom niečo ako Bunker Smrti , inak fakt neviem ...
-
lekoklatik
VIP
Virtua Tennis 3 si skúsil?lekoklatik napísal:poznáte niekto nejaký dobre vyzerajúci simulátor tenisu na Počítač? Ak nedbue vyzerať dobre, nech sa aspoň dobre hrá. Tenis Critters poznám. Top Spin 2 vyzerá otrasne . Mám na mysli hrateľnosť