Star-I zippo zapalovac

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
marek.urbik
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Star-I zippo zapalovac

Príspevok od používateľa marek.urbik »

caute mam zapalovac presne taky isty ako zippo len nieje zippo ale star-I
www.Star1988.com a chcem sa opytat ako dlho by mal vydrzat benzin v zapalovaci ak ho nepouzivam casto sem tam len tak zapalim ci ide a inak nic.Pytam sa lebo sa mi to zda kratko a benzin nieje najlacnejsi dik.
Prílohy
len ako vyzera zippo to nieje moj len ukazka pre tych co to nikdy nevideli
len ako vyzera zippo to nieje moj len ukazka pre tych co to nikdy nevideli
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Zippo benzin je najdrahsie palivo na svete :). A podla mna nezalezi az tak od toho kolko ho pouzivas, lebo aj ked s nim nic nerobis tak ten benzin by mal vyprchat.
marek.urbik
Amateur
Amateur

a neda sa tomu nejako zabranit?
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ja by som si to nekupil iba ak tak ako imageovka ale benzín tam ide hoč čo čo horí aj palenka ale nejde o to ako ked to má v vrecku ked tam toho je aj malo tak to vytečie s toho a potom s toho smrdí cela bunda alebo rifle a podobne veci neviem čo nosíš ja som do toho lial palenku a vylialo sa mi to odvtedy nemám už taký nie že by som bol fajčiar ale v spoločnosti som bol a ked sa niekto pýtal že nemáš zapalovač tak som povedal ok tu je a potom to boli tie triky s tým nič ine
marek.urbik
Amateur
Amateur

Matej18 napísal:ja by som si to nekupil iba ak tak ako imageovka ale benzín tam ide hoč čo čo horí aj palenka ale nejde o to ako ked to má v vrecku ked tam toho je aj malo tak to vytečie s toho a potom s toho smrdí cela bunda alebo rifle a podobne veci neviem čo nosíš ja som do toho lial palenku a vylialo sa mi to odvtedy nemám už taký nie že by som bol fajčiar ale v spoločnosti som bol a ked sa niekto pýtal že nemáš zapalovač tak som povedal ok tu je a potom to boli tie triky s tým nič ine
no mne to ani raz nevytieklo a nesmrdi to lebo ten benzin co kupujes v tarafite je uplne iny ako co je na benzinke alebo tech.benzin.
Jancuk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jancuk »

aj mne sa raz rozlial ten zippo benzin a vôbec to nesmrdí kdiez to keď som dal do zippa technicky rýchlo vyprchal a smrdel ako keby som pracoval na benzinke :D a podla mna tak skoro nevyprchá
patress
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa patress »

no horsi bol moj pripad ja som si tam capoval benzin z kosacky (aj s olejom) tak bol zeleny a nenormalne to smrdelo toho pachuu sa ani za boha zbavit :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Matej18 napísal:ja by som si to nekupil iba ak tak ako imageovka ale benzín tam ide hoč čo čo horí aj palenka ale nejde o to ako ked to má v vrecku ked tam toho je aj malo tak to vytečie s toho a potom s toho smrdí cela bunda alebo rifle a podobne veci neviem čo nosíš ja som do toho lial palenku a vylialo sa mi to odvtedy nemám už taký nie že by som bol fajčiar ale v spoločnosti som bol a ked sa niekto pýtal že nemáš zapalovač tak som povedal ok tu je a potom to boli tie triky s tým nič ine
bodky a ciarky si zabudol doma asi...
Napísať odpoveď