caute mam zapalovac presne taky isty ako zippo len nieje zippo ale star-I
www.Star1988.com a chcem sa opytat ako dlho by mal vydrzat benzin v zapalovaci ak ho nepouzivam casto sem tam len tak zapalim ci ide a inak nic.Pytam sa lebo sa mi to zda kratko a benzin nieje najlacnejsi dik.
Star-I zippo zapalovac
-
marek.urbik
Amateur
-
marek.urbik
Amateur
ja by som si to nekupil iba ak tak ako imageovka ale benzín tam ide hoč čo čo horí aj palenka ale nejde o to ako ked to má v vrecku ked tam toho je aj malo tak to vytečie s toho a potom s toho smrdí cela bunda alebo rifle a podobne veci neviem čo nosíš ja som do toho lial palenku a vylialo sa mi to odvtedy nemám už taký nie že by som bol fajčiar ale v spoločnosti som bol a ked sa niekto pýtal že nemáš zapalovač tak som povedal ok tu je a potom to boli tie triky s tým nič ine
-
marek.urbik
Amateur
no mne to ani raz nevytieklo a nesmrdi to lebo ten benzin co kupujes v tarafite je uplne iny ako co je na benzinke alebo tech.benzin.Matej18 napísal:ja by som si to nekupil iba ak tak ako imageovka ale benzín tam ide hoč čo čo horí aj palenka ale nejde o to ako ked to má v vrecku ked tam toho je aj malo tak to vytečie s toho a potom s toho smrdí cela bunda alebo rifle a podobne veci neviem čo nosíš ja som do toho lial palenku a vylialo sa mi to odvtedy nemám už taký nie že by som bol fajčiar ale v spoločnosti som bol a ked sa niekto pýtal že nemáš zapalovač tak som povedal ok tu je a potom to boli tie triky s tým nič ine
bodky a ciarky si zabudol doma asi...Matej18 napísal:ja by som si to nekupil iba ak tak ako imageovka ale benzín tam ide hoč čo čo horí aj palenka ale nejde o to ako ked to má v vrecku ked tam toho je aj malo tak to vytečie s toho a potom s toho smrdí cela bunda alebo rifle a podobne veci neviem čo nosíš ja som do toho lial palenku a vylialo sa mi to odvtedy nemám už taký nie že by som bol fajčiar ale v spoločnosti som bol a ked sa niekto pýtal že nemáš zapalovač tak som povedal ok tu je a potom to boli tie triky s tým nič ine