GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Viper1121 napísal:chcem sa spytat....(neviem ci sa to uz riesilo ak hej tak sorry za spam)....
mozem si zahrat multiplayer aj ked nemam original hru? dik
nemozes, riesilo sa to
zippo1172
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zippo1172 »

caute mam taky cudny zaujimavy problem sa to tyka GTA IV ohladom novych aut do hry robil som podla navodu ale tie nove auta ktore som tam dal do hry ta sa zobrazuje len mercedes a jeden jeep ale ako keby vsetky auta sa nahradili alebo prepisali len na tie dve v celej hre abo v celom meste su len tieto dva typy aut. neviete cim to môze byt ? nieje problem vtom ze po vlozeni cez program SparkIV som dal import dal som auto ktore som stiahol a dal save ale potom som pokracoval v inych autach netreba ten program vypnut ? pred novym vlozenim auta ? dakujem vopred za hocijaku odpoved dakujem... K+ poslem

//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 17:06 )
zippo1172 napísal:caute mam taky cudny zaujimavy problem sa to tyka GTA IV ohladom novych aut do hry robil som podla navodu ale tie nove auta ktore som tam dal do hry ta sa zobrazuje len mercedes a jeden jeep ale ako keby vsetky auta sa nahradili alebo prepisali len na tie dve v celej hre abo v celom meste su len tieto dva typy aut. neviete cim to môze byt ? nieje problem vtom ze po vlozeni cez program SparkIV som dal import dal som auto ktore som stiahol a dal save ale potom som pokracoval v inych autach netreba ten program vypnut ? pred novym vlozenim auta ? dakujem vopred za hocijaku odpoved dakujem... K+ poslem
prosimvas cakal som na nejaky komentar... :( to fakt neviete ? plssss
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

stroi napísal:Ahojte
Rozmyslam o kupe GTA4 PC a potreboval by som poradit ohladom hw narokov. Moja zostava je - C2D @2.66Ghz, 4 gb ram, GTS250 1gb a Win XP sp3. Hravam v rozliseni 1680x1050. Viem ze hra je nenazrana, preto by som chcel touto cestou poprosit niekoho s podobnou zostavou ktory uz ma tuto hru aby mi uviedol na akych detailoch hrava a ako pri tom hra vyzera. Idealne by bolo poslat sem screen z hry. Nechcem to zbytocne kupovat a potom byt sklamany, kedze odporucane poziadavky nesplnam.
Ja mam este slabsi procesor(2,60) a aj grafiku(ATI HD4670-512mb) a gta hram na plnych detailoch a este mi nikdy nesekla.Ved si ju stiahni.Ja to hram bohuzial na rozliseni 1280x1024 lebo mam este stary monitor.

//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2009, 19:00 )
zippo1172 napísal:caute mam taky cudny zaujimavy problem sa to tyka GTA IV ohladom novych aut do hry robil som podla navodu ale tie nove auta ktore som tam dal do hry ta sa zobrazuje len mercedes a jeden jeep ale ako keby vsetky auta sa nahradili alebo prepisali len na tie dve v celej hre abo v celom meste su len tieto dva typy aut. neviete cim to môze byt ? nieje problem vtom ze po vlozeni cez program SparkIV som dal import dal som auto ktore som stiahol a dal save ale potom som pokracoval v inych autach netreba ten program vypnut ? pred novym vlozenim auta ? dakujem vopred za hocijaku odpoved dakujem... K+ poslem

//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 17:06 )
prosimvas cakal som na nejaky komentar... :( to fakt neviete ? plssss
ja som to dal na jeden krat ale po kazdom aute som to ulozil a vsetko ide ako ma.
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

mam rad reci typu"nikdy mi nesekla" :lol: a na tej grafike mozes hrat akurat tak SA na full :wink: navyse predpokladam ze 512mb RAM ale to je jedno jasne to sa da obyst ale aj tak neverim ze ti to ide nad 15FPS na high :wink:

kamos ma HD4850 512mb toxic intel neviem oznacenie ale viem ze je to ten 3.0Ghz a 2Gb ram DDR2 a na high ho to nepusti a ked da grafiku to co ho pusti najlepsiu tak mu to dava 15FPS :wink: a to nieje high takze pochybujem :smt069
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

na zaciatku som linkoval "game-o-meter". java aplikacia oskenuje HW a vyhodnoti ci a ako to budes moct hrat :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

badboy007 napísal:Ja mam este slabsi procesor(2,60) a aj grafiku(ATI HD4670-512mb) a gta hram na plnych detailoch a este mi nikdy nesekla.Ved si ju stiahni.Ja to hram bohuzial na rozliseni 1280x1024 lebo mam este stary monitor.
Hmm.. vymením svoje E6750 + GTX285 + 4GB ram za Tvoj procesor + 4670.. a dám aj nejaký doplatok....... bo mne na 1280x1024 na plných detailoch pri procesore nataktovanom na 3.4GHz seká.. preto musím nejaké pásiky stiahnuť aj na polovicu..

:)
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

DAMON88 napísal:mam rad reci typu"nikdy mi nesekla" :lol: a na tej grafike mozes hrat akurat tak SA na full :wink: navyse predpokladam ze 512mb RAM ale to je jedno jasne to sa da obyst ale aj tak neverim ze ti to ide nad 15FPS na high :wink:

kamos ma HD4850 512mb toxic intel neviem oznacenie ale viem ze je to ten 3.0Ghz a 2Gb ram DDR2 a na high ho to nepusti a ked da grafiku to co ho pusti najlepsiu tak mu to dava 15FPS :wink: a to nieje high takze pochybujem :smt069
Nemusis verit ale este mi ziadna hra nesekla a niekedy sa mi dokonca stane ze ked zapnem gta iv hodi mi najslabsiu grafiku a ked ju chcem zmenit tak mozem dat aj 1440x900 a hra ide takisto dobre ale ked zapnem druhy krat tak zase 1280x1024.

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 13:59 )
brm napísal:Hmm.. vymením svoje E6750 + GTX285 + 4GB ram za Tvoj procesor + 4670.. a dám aj nejaký doplatok....... bo mne na 1280x1024 na plných detailoch pri procesore nataktovanom na 3.4GHz seká.. preto musím nejaké pásiky stiahnuť aj na polovicu..

to sa ti neoplati mna to vyslo:
Procesor:74Eur
Grafika:79Eur
A to bolo pred polrokom teraz kupis aj lepsie za taku cenu.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

badboy007 napísal:Nemusis verit ale este mi ziadna hra nesekla a niekedy sa mi dokonca stane ze ked zapnem gta iv hodi mi najslabsiu grafiku a ked ju chcem zmenit tak mozem dat aj 1440x900 a hra ide takisto dobre ale ked zapnem druhy krat tak zase 1280x1024.
mohol by si sem hodit nejake screeny ?? len tak zo slusnosti :wink: ja osobne ti neverim ani to ze si clovek a o opaku ma nepresvedcis :roll:
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pigesko napísal:mohol by si sem hodit nejake screeny ?? len tak zo slusnosti :wink: ja osobne ti neverim ani to ze si clovek a o opaku ma nepresvedcis :roll:
1280x1024:

Kód: Vybrať všetko

http://img4.imageshack.us/img4/6287/beznzvufrd.png
Na 1440x900 sa pracuje

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 14:18 )
brm napísal:
Hmm.. vymením svoje E6750 + GTX285 + 4GB ram za Tvoj procesor + 4670.. a dám aj nejaký doplatok....... bo mne na 1280x1024 na plných detailoch pri procesore nataktovanom na 3.4GHz seká.. preto musím nejaké pásiky stiahnuť aj na polovicu..

Ten prvy pasik musim aj ja stiahnut na polovicu
brm
Darca
Darca

texture quality máš prečo iba na strednom? :)

Peniaze nehrajú rolu.. ja som za E6750 dal nejakých 7000sk a za GTX285 okolo 360€.. a nejde to na 100% ani na 1280x1024..

badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:texture quality máš prečo iba na strednom? :)

Peniaze nehrajú rolu.. ja som za E6750 dal nejakých 7000sk a za GTX285 okolo 360€.. a nejde to na 100% ani na 1280x1024..

Lebo sa to neda.
brm
Darca
Darca

skús nahodiť najnovšie patche.. Ti tam pribudne pár volieb.. ;)
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

to badboy: sme sa nepochopili...ja som chcel screeny aj s fps :) ale nie ze sa zasijes niekde do rohu a odfotis...pekne niekde vonku v plnej premavke :D

- inak este lepsie by bolo video...by som sa rad pozrel ako ti to ani raz nesekne na full :roll:

- podla toho co napisal brm usudzujem ze tam zrejme nemas ani patche a to uz dokonale demonstruje to co tvrdis lebo zakladna hra bez patchov bola prakticky nehratelna a na tvojom "stroji" by to bolo hratelne asi tak na ultra low...cize na full detaily a bez jedineho seknutia (ako si sam tvrdil) rovno zabudni... :wink:
badboy007 napísal:patch tam mam najnovsi cize 4
budis...ale aj keby si tam mal patch 157 tak to jednoducho na tej zostave na full bez jedineho seknutia nerozbehas...tu nejde o to ci ti niekto veri alebo nie ale je to proste teoreticky aj prakticky nemozne :roll: brm ma raz tak vykonnu zostavu ako ty a na full sa pri hratelnom fps nedostane...

- a dost spamu...toto je rozhovor o nicom :)
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Pigesko napísal:to badboy: sme sa nepochopili...ja som chcel screeny aj s fps :) ale nie ze sa zasijes niekde do rohu a odfotis...pekne niekde vonku v plnej premavke :D

- inak este lepsie by bolo video...by som sa rad pozrel ako ti to ani raz nesekne na full :roll:

- podla toho co napisal brm usudzujem ze tam zrejme nemas ani patche a to uz dokonale demonstruje to co tvrdis lebo zakladna hra bez patchov bola prakticky nehratelna a na tvojom "stroji" by to bolo hratelne asi tak na ultra low...cize na full detaily a bez jedineho seknutia (ako si sam tvrdil) rovno zabudni... :wink:
patch tam mam najnovsi cize 4
brm
Darca
Darca

tak potom asi máš slabou grafikou obmedzené nastavenia.. pretože ja už pri starej 8800GT som mal po nainštalovaní druhého patchu omnoho viac možností nastavenia grafiky.. :)
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

brm napísal:tak potom asi máš slabou grafikou obmedzené nastavenia.. pretože ja už pri starej 8800GT som mal po nainštalovaní druhého patchu omnoho viac možností nastavenia grafiky.. :)
Ako myslis viac moznosti..

//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 15:23 )
Pigesko napísal:to badboy: sme sa nepochopili...ja som chcel screeny aj s fps :) ale nie ze sa zasijes niekde do rohu a odfotis...pekne niekde vonku v plnej premavke :D

budis...ale aj keby si tam mal patch 157 tak to jednoducho na tej zostave na full bez jedineho seknutia nerozbehas...tu nejde o to ci ti niekto veri alebo nie ale je to proste teoreticky aj prakticky nemozne :roll: brm ma raz tak vykonnu zostavu ako ty a na full sa pri hratelnom fps nedostane...

- a dost spamu...toto je rozhovor o nicom :)
Za hodinku ti poslem video ale musis si ho stiahnut,ma 130mb
brm
Darca
Darca

badboy007.. Narýchlo vygooglené..
http://www.vistax64.com/attachments/gam ... ttings.jpg
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tu je to video:

Kód: Vybrať všetko

http://www.edisk.sk/stahni/47160/GTAIV_2009-08-19_06-17-42-85.avi_129.05MB.html
Je to sice kratke ,ale malo by ti to stacit.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

co mas za grafiku?
metrix0007
Expert
Expert

aaa

Príspevok od používateľa metrix0007 »