nemozes, riesilo sa toViper1121 napísal:chcem sa spytat....(neviem ci sa to uz riesilo ak hej tak sorry za spam)....
mozem si zahrat multiplayer aj ked nemam original hru? dik
GTA 4
caute mam taky cudny zaujimavy problem sa to tyka GTA IV ohladom novych aut do hry robil som podla navodu ale tie nove auta ktore som tam dal do hry ta sa zobrazuje len mercedes a jeden jeep ale ako keby vsetky auta sa nahradili alebo prepisali len na tie dve v celej hre abo v celom meste su len tieto dva typy aut. neviete cim to môze byt ? nieje problem vtom ze po vlozeni cez program SparkIV som dal import dal som auto ktore som stiahol a dal save ale potom som pokracoval v inych autach netreba ten program vypnut ? pred novym vlozenim auta ? dakujem vopred za hocijaku odpoved dakujem... K+ poslem
//autoeditácia príspevku ( 16 Aug 2009, 17:06 )
to fakt neviete ? plssss
prosimvas cakal som na nejaky komentar...zippo1172 napísal:caute mam taky cudny zaujimavy problem sa to tyka GTA IV ohladom novych aut do hry robil som podla navodu ale tie nove auta ktore som tam dal do hry ta sa zobrazuje len mercedes a jeden jeep ale ako keby vsetky auta sa nahradili alebo prepisali len na tie dve v celej hre abo v celom meste su len tieto dva typy aut. neviete cim to môze byt ? nieje problem vtom ze po vlozeni cez program SparkIV som dal import dal som auto ktore som stiahol a dal save ale potom som pokracoval v inych autach netreba ten program vypnut ? pred novym vlozenim auta ? dakujem vopred za hocijaku odpoved dakujem... K+ poslem
-
badboy007
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam este slabsi procesor(2,60) a aj grafiku(ATI HD4670-512mb) a gta hram na plnych detailoch a este mi nikdy nesekla.Ved si ju stiahni.Ja to hram bohuzial na rozliseni 1280x1024 lebo mam este stary monitor.stroi napísal:Ahojte
Rozmyslam o kupe GTA4 PC a potreboval by som poradit ohladom hw narokov. Moja zostava je - C2D @2.66Ghz, 4 gb ram, GTS250 1gb a Win XP sp3. Hravam v rozliseni 1680x1050. Viem ze hra je nenazrana, preto by som chcel touto cestou poprosit niekoho s podobnou zostavou ktory uz ma tuto hru aby mi uviedol na akych detailoch hrava a ako pri tom hra vyzera. Idealne by bolo poslat sem screen z hry. Nechcem to zbytocne kupovat a potom byt sklamany, kedze odporucane poziadavky nesplnam.
//autoeditácia príspevku ( 18 Aug 2009, 19:00 )
ja som to dal na jeden krat ale po kazdom aute som to ulozil a vsetko ide ako ma.zippo1172 napísal:caute mam taky cudny zaujimavy problem sa to tyka GTA IV ohladom novych aut do hry robil som podla navodu ale tie nove auta ktore som tam dal do hry ta sa zobrazuje len mercedes a jeden jeep ale ako keby vsetky auta sa nahradili alebo prepisali len na tie dve v celej hre abo v celom meste su len tieto dva typy aut. neviete cim to môze byt ? nieje problem vtom ze po vlozeni cez program SparkIV som dal import dal som auto ktore som stiahol a dal save ale potom som pokracoval v inych autach netreba ten program vypnut ? pred novym vlozenim auta ? dakujem vopred za hocijaku odpoved dakujem... K+ poslem
prosimvas cakal som na nejaky komentar...to fakt neviete ? plssss
-
DAMON88
Professional
mam rad reci typu"nikdy mi nesekla"
a na tej grafike mozes hrat akurat tak SA na full
navyse predpokladam ze 512mb RAM ale to je jedno jasne to sa da obyst ale aj tak neverim ze ti to ide nad 15FPS na high
kamos ma HD4850 512mb toxic intel neviem oznacenie ale viem ze je to ten 3.0Ghz a 2Gb ram DDR2 a na high ho to nepusti a ked da grafiku to co ho pusti najlepsiu tak mu to dava 15FPS
a to nieje high takze pochybujem 
kamos ma HD4850 512mb toxic intel neviem oznacenie ale viem ze je to ten 3.0Ghz a 2Gb ram DDR2 a na high ho to nepusti a ked da grafiku to co ho pusti najlepsiu tak mu to dava 15FPS
Hmm.. vymením svoje E6750 + GTX285 + 4GB ram za Tvoj procesor + 4670.. a dám aj nejaký doplatok....... bo mne na 1280x1024 na plných detailoch pri procesore nataktovanom na 3.4GHz seká.. preto musím nejaké pásiky stiahnuť aj na polovicu..badboy007 napísal:Ja mam este slabsi procesor(2,60) a aj grafiku(ATI HD4670-512mb) a gta hram na plnych detailoch a este mi nikdy nesekla.Ved si ju stiahni.Ja to hram bohuzial na rozliseni 1280x1024 lebo mam este stary monitor.
-
badboy007
Star
Nemusis verit ale este mi ziadna hra nesekla a niekedy sa mi dokonca stane ze ked zapnem gta iv hodi mi najslabsiu grafiku a ked ju chcem zmenit tak mozem dat aj 1440x900 a hra ide takisto dobre ale ked zapnem druhy krat tak zase 1280x1024.DAMON88 napísal:mam rad reci typu"nikdy mi nesekla"a na tej grafike mozes hrat akurat tak SA na full
navyse predpokladam ze 512mb RAM ale to je jedno jasne to sa da obyst ale aj tak neverim ze ti to ide nad 15FPS na high
![]()
kamos ma HD4850 512mb toxic intel neviem oznacenie ale viem ze je to ten 3.0Ghz a 2Gb ram DDR2 a na high ho to nepusti a ked da grafiku to co ho pusti najlepsiu tak mu to dava 15FPSa to nieje high takze pochybujem
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 13:59 )
to sa ti neoplati mna to vyslo:brm napísal:Hmm.. vymením svoje E6750 + GTX285 + 4GB ram za Tvoj procesor + 4670.. a dám aj nejaký doplatok....... bo mne na 1280x1024 na plných detailoch pri procesore nataktovanom na 3.4GHz seká.. preto musím nejaké pásiky stiahnuť aj na polovicu..
Procesor:74Eur
Grafika:79Eur
A to bolo pred polrokom teraz kupis aj lepsie za taku cenu.
-
Pigesko
King
mohol by si sem hodit nejake screeny ?? len tak zo slusnostibadboy007 napísal:Nemusis verit ale este mi ziadna hra nesekla a niekedy sa mi dokonca stane ze ked zapnem gta iv hodi mi najslabsiu grafiku a ked ju chcem zmenit tak mozem dat aj 1440x900 a hra ide takisto dobre ale ked zapnem druhy krat tak zase 1280x1024.
-
badboy007
Star
1280x1024:Pigesko napísal:mohol by si sem hodit nejake screeny ?? len tak zo slusnostija osobne ti neverim ani to ze si clovek a o opaku ma nepresvedcis
Kód: Vybrať všetko
http://img4.imageshack.us/img4/6287/beznzvufrd.png//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 14:18 )
brm napísal:
Hmm.. vymením svoje E6750 + GTX285 + 4GB ram za Tvoj procesor + 4670.. a dám aj nejaký doplatok....... bo mne na 1280x1024 na plných detailoch pri procesore nataktovanom na 3.4GHz seká.. preto musím nejaké pásiky stiahnuť aj na polovicu..
Ten prvy pasik musim aj ja stiahnut na polovicu
-
Pigesko
King
to badboy: sme sa nepochopili...ja som chcel screeny aj s fps
ale nie ze sa zasijes niekde do rohu a odfotis...pekne niekde vonku v plnej premavke 
- inak este lepsie by bolo video...by som sa rad pozrel ako ti to ani raz nesekne na full
- podla toho co napisal brm usudzujem ze tam zrejme nemas ani patche a to uz dokonale demonstruje to co tvrdis lebo zakladna hra bez patchov bola prakticky nehratelna a na tvojom "stroji" by to bolo hratelne asi tak na ultra low...cize na full detaily a bez jedineho seknutia (ako si sam tvrdil) rovno zabudni...
brm ma raz tak vykonnu zostavu ako ty a na full sa pri hratelnom fps nedostane...
- a dost spamu...toto je rozhovor o nicom
- inak este lepsie by bolo video...by som sa rad pozrel ako ti to ani raz nesekne na full
- podla toho co napisal brm usudzujem ze tam zrejme nemas ani patche a to uz dokonale demonstruje to co tvrdis lebo zakladna hra bez patchov bola prakticky nehratelna a na tvojom "stroji" by to bolo hratelne asi tak na ultra low...cize na full detaily a bez jedineho seknutia (ako si sam tvrdil) rovno zabudni...
budis...ale aj keby si tam mal patch 157 tak to jednoducho na tej zostave na full bez jedineho seknutia nerozbehas...tu nejde o to ci ti niekto veri alebo nie ale je to proste teoreticky aj prakticky nemoznebadboy007 napísal:patch tam mam najnovsi cize 4
-
badboy007
Star
patch tam mam najnovsi cize 4Pigesko napísal:to badboy: sme sa nepochopili...ja som chcel screeny aj s fpsale nie ze sa zasijes niekde do rohu a odfotis...pekne niekde vonku v plnej premavke
-
badboy007
Star
Ako myslis viac moznosti..brm napísal:tak potom asi máš slabou grafikou obmedzené nastavenia.. pretože ja už pri starej 8800GT som mal po nainštalovaní druhého patchu omnoho viac možností nastavenia grafiky..
//autoeditácia príspevku ( 19 Aug 2009, 15:23 )
Za hodinku ti poslem video ale musis si ho stiahnut,ma 130mbPigesko napísal:to badboy: sme sa nepochopili...ja som chcel screeny aj s fpsale nie ze sa zasijes niekde do rohu a odfotis...pekne niekde vonku v plnej premavke
budis...ale aj keby si tam mal patch 157 tak to jednoducho na tej zostave na full bez jedineho seknutia nerozbehas...tu nejde o to ci ti niekto veri alebo nie ale je to proste teoreticky aj prakticky nemoznebrm ma raz tak vykonnu zostavu ako ty a na full sa pri hratelnom fps nedostane...
badboy007.. Narýchlo vygooglené..
http://www.vistax64.com/attachments/gam ... ttings.jpg
http://www.vistax64.com/attachments/gam ... ttings.jpg
-
badboy007
Star
Tu je to video:
Je to sice kratke ,ale malo by ti to stacit.
Kód: Vybrať všetko
http://www.edisk.sk/stahni/47160/GTAIV_2009-08-19_06-17-42-85.avi_129.05MB.html-
metrix0007
Expert
aaa
cawte chcel by som sa vas spytat ze ci by islo no tomto počitaci GTAIV
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... p=bg360738 a nove hry
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... p=bg360738 a nove hry