Vyber motorky
nebude potom lepšie kupiť yamahu ybr fungl novu zo zárukov ? ??
ide oto že nevieš čo je stou moto pred tebou ak ju nahovno zajazdil tak sa ti budu objavovať neprijemné závady a 125ccm vačšinou teda maju 16 ročný a ludia čo sa na moto učia a preto si kupia na začiatok niečo slabšie a to sa odzkadluje aj na tom že vačšinou každy nanej aj padne a to motorke tiež k dobru neprispieva
ide oto že nevieš čo je stou moto pred tebou ak ju nahovno zajazdil tak sa ti budu objavovať neprijemné závady a 125ccm vačšinou teda maju 16 ročný a ludia čo sa na moto učia a preto si kupia na začiatok niečo slabšie a to sa odzkadluje aj na tom že vačšinou každy nanej aj padne a to motorke tiež k dobru neprispieva
ano take reči poznáme kamarat hento kamarat tento .......... 137 nejde ani keby mala nitro možno mu tolko na tacháči ukáže ale viac ako 120km/h na 10000000% nejde
napr. yuki ma predajnu
BIG SLOV TECH s.r.o.
Dobšinského 21, 949 01, Nitra, 037/7417359, , [email protected] ,
napr. yuki ma predajnu
BIG SLOV TECH s.r.o.
Dobšinského 21, 949 01, Nitra, 037/7417359, , [email protected] ,
zaxman nevie čo tu zas točíš o akom chytrákovi ked nemáš čo povedat tak stíchni zato že ti si po*ebaný ist na 900 ccm tak zato ja vážne nemožem nemusíš sa tu rozkrikovat decko ,mám rok vodičák na motorku a tiež mám podobnú 900 ccm a som spokojní tak ticho lamka.
a moja úplne prvá hned po vodičáku bola 600 ccm.
-
aughostino
Medium Professional
Ja byť tebou tak si kúpim Apriliu 125 Tuareg, u týchto motoriek to máš tak že v papieroch majú 11kw ale reálne 18kw. Mal som možnosť previezť sa na veľa motorkách zväčša na endurách(aj na súťažných motocross neskutočné delá). Ale zo 125ccm keby som mal vodičák a chcel jazdiť aj po ceste tak určite Aprilia 125 Tuareg.
(Prehnal som napr. Yamaha TT, Honda Dominator, Honda 125 CBR, 1000RR Respol R., Varadero, Translap, Harley Davidson Sportster XR 1200, Yamaha DR 600, Kawasaki Ninja, moje obľúbené enduro Suzuki V-Storm.
(Prehnal som napr. Yamaha TT, Honda Dominator, Honda 125 CBR, 1000RR Respol R., Varadero, Translap, Harley Davidson Sportster XR 1200, Yamaha DR 600, Kawasaki Ninja, moje obľúbené enduro Suzuki V-Storm.
značka je japonska ale vyrába sa v čine myslim konkretne tuto ybr a chalan nečuduj sa ta cena tej motorky sa musi na niečom odzrkadliť ......jasne že motorovo ta nesklame a su tam japonske sučiastky ale aj činske .......ešte raz vravím ta cena sa musi na niečom odzrkadliť ............tak isto ako činske motorky každý sa nane sťažuje aj ked 80% na čine ani nejazdilo a su to reči ako kamarat ju mal kamarat je servisak a podobne keci .....ale proste aj ked si čítaš sťažnostit tak nikdy na motor iba na sučiastky ako plasty vybracie popraskane lbostičky a tak
http://aprilia-tuareg.autobazar.eu/125- ... 06104.html Jeden s krajších kúskov podľa mňa, viem že to nieje najkrajšia motorka, to je proste enduro, ale s týmto tomu vytneš aj na ceste horšej kvality.CmB napísal:Hmm no ta Aprilia Tuareg neni vobec pekná. Ale ak tu ide o kvalitu a cenu tak Yamaha YBR 125. Neni dráha jak ostatné naháče a kvalita je na dobrej urovni.
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Čau, reagujem na to čo si napísal, že "niečo kvalitné a nové", z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že yuki je čínska výroba a tam sa veľkej kvality nedočkáš celkom určite... Je to veľmi ospevovaná téma, ale mal som motorku čínskej produkcie a viac som sa nadrel v garáži ako najazdil...
A ak by si zmenil názor, tak mám na predaj Husqvarnu SM 125 S, r.v.2005, najazdených 20 tisíc km, motor je po kompletnej generálke, všetky ložiská, nové, simeringy tiež, je tam kovaný piest od wiseca, krúžok s kvalitnou povrchovou úpravou, tiež od wiseca, nové ložiská na ojnici aj na kluke, motor má po generálke asi 3500km, je perfektne zabehnutý, tlaky má skvelé, dávam k nemu sériový výfuk ktorý ti poskytne asi 20 koní a ladený ktorý vytlačí z motora asi 34 koní, cena 75 tisíc
Je to asi tá najlepšia motorka ak ccheš začať so supermotom - spravííš VP, jazdíš s pôvodným výkonom, naučíš sa na tom, bude ti to slabé tak tam dáš ladený výfuk a máš raz taký výkon a jazdíš zase až kým ti to neni slabé, potom to predáš 
A ak by si zmenil názor, tak mám na predaj Husqvarnu SM 125 S, r.v.2005, najazdených 20 tisíc km, motor je po kompletnej generálke, všetky ložiská, nové, simeringy tiež, je tam kovaný piest od wiseca, krúžok s kvalitnou povrchovou úpravou, tiež od wiseca, nové ložiská na ojnici aj na kluke, motor má po generálke asi 3500km, je perfektne zabehnutý, tlaky má skvelé, dávam k nemu sériový výfuk ktorý ti poskytne asi 20 koní a ladený ktorý vytlačí z motora asi 34 koní, cena 75 tisíc
-
Hannibal
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
nieco o Ybr-ke co sa tyka kvality !!! http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng