Vyber motorky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

nebude potom lepšie kupiť yamahu ybr fungl novu zo zárukov ? ??

ide oto že nevieš čo je stou moto pred tebou ak ju nahovno zajazdil tak sa ti budu objavovať neprijemné závady a 125ccm vačšinou teda maju 16 ročný a ludia čo sa na moto učia a preto si kupia na začiatok niečo slabšie a to sa odzkadluje aj na tom že vačšinou každy nanej aj padne a to motorke tiež k dobru neprispieva
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa CmB »

A kde sa daju kupit fungl nove moto? Lebo na motorky niesu také predajne jak na autá. Niekde v Nitre nevieš o nejakom obchode ?
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

STYX vo Vrábĺoch.Majú bohatý výber i bazár.
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

A niečo bližšie pri Nitre?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Ked tu megelli kamos ma uz dva mesiace a je bez poruchy a taha z nej 137km/h a Kit na prerobenie na 180ccm stoji 200dolarov a je kvalitna. Take ze kvalita je u nej jasna je to podctivy brith.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ano take reči poznáme kamarat hento kamarat tento .......... 137 nejde ani keby mala nitro možno mu tolko na tacháči ukáže ale viac ako 120km/h na 10000000% nejde

napr. yuki ma predajnu
BIG SLOV TECH s.r.o.
Dobšinského 21, 949 01, Nitra, 037/7417359, , [email protected] ,
Cyber
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Cyber »

zaxman nevie čo tu zas točíš o akom chytrákovi ked nemáš čo povedat tak stíchni zato že ti si po*ebaný ist na 900 ccm tak zato ja vážne nemožem nemusíš sa tu rozkrikovat decko ,mám rok vodičák na motorku a tiež mám podobnú 900 ccm a som spokojní tak ticho lamka. :evil: a moja úplne prvá hned po vodičáku bola 600 ccm.
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

Cyber: klud, Zaxman ma pravdu DJ-XXX je mlady na to aby si spravil vodicak na vyssiu kubaturu, jednoducho zakon nepusti, mozno casom
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

maš rok vodičák prvá 600ccm a teraz 900ccm ................fajn ked chceš tak sa zabi

no už bude qwerty a cyber =prefesionáli
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Tak nakoniec bude teda tá Yamaha YBR 125 pretože tu Hondu CG 125 nemaju nikde. Ale ved to su skoro na chlp rovnaké motorky
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

to že su na chlp rovnake by som netvrdil ...............ale moje sympatie su u yamahy .............tak vela km bez nehody
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Díky aj tebe :)
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Ja byť tebou tak si kúpim Apriliu 125 Tuareg, u týchto motoriek to máš tak že v papieroch majú 11kw ale reálne 18kw. Mal som možnosť previezť sa na veľa motorkách zväčša na endurách(aj na súťažných motocross neskutočné delá). Ale zo 125ccm keby som mal vodičák a chcel jazdiť aj po ceste tak určite Aprilia 125 Tuareg.
(Prehnal som napr. Yamaha TT, Honda Dominator, Honda 125 CBR, 1000RR Respol R., Varadero, Translap, Harley Davidson Sportster XR 1200, Yamaha DR 600, Kawasaki Ninja, moje obľúbené enduro Suzuki V-Storm.
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Hmm no ta Aprilia Tuareg neni vobec pekná. Ale ak tu ide o kvalitu a cenu tak Yamaha YBR 125. Neni dráha jak ostatné naháče a kvalita je na dobrej urovni.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

zas pozor ta yamaha ma aj dôvod prečo je taka lacna je kvalitna to určite ale tak isto je vyrobena v číne aj ked vačšina sučiastok je z japonska ale aj z číny ..........ale určite neolutuje .......možno výkon ti bude chýbať časom ale to u každej 125
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

čože ved Yamaha je čisto len Japonská značka. To vieš odkial že aj sučiastky z číny su tam?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

značka je japonska ale vyrába sa v čine myslim konkretne tuto ybr a chalan nečuduj sa ta cena tej motorky sa musi na niečom odzrkadliť ......jasne že motorovo ta nesklame a su tam japonske sučiastky ale aj činske .......ešte raz vravím ta cena sa musi na niečom odzrkadliť ............tak isto ako činske motorky každý sa nane sťažuje aj ked 80% na čine ani nejazdilo a su to reči ako kamarat ju mal kamarat je servisak a podobne keci .....ale proste aj ked si čítaš sťažnostit tak nikdy na motor iba na sučiastky ako plasty vybracie popraskane lbostičky a tak
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

CmB napísal:Hmm no ta Aprilia Tuareg neni vobec pekná. Ale ak tu ide o kvalitu a cenu tak Yamaha YBR 125. Neni dráha jak ostatné naháče a kvalita je na dobrej urovni.
http://aprilia-tuareg.autobazar.eu/125- ... 06104.html Jeden s krajších kúskov podľa mňa, viem že to nieje najkrajšia motorka, to je proste enduro, ale s týmto tomu vytneš aj na ceste horšej kvality.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Čau, reagujem na to čo si napísal, že "niečo kvalitné a nové", z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že yuki je čínska výroba a tam sa veľkej kvality nedočkáš celkom určite... Je to veľmi ospevovaná téma, ale mal som motorku čínskej produkcie a viac som sa nadrel v garáži ako najazdil...

A ak by si zmenil názor, tak mám na predaj Husqvarnu SM 125 S, r.v.2005, najazdených 20 tisíc km, motor je po kompletnej generálke, všetky ložiská, nové, simeringy tiež, je tam kovaný piest od wiseca, krúžok s kvalitnou povrchovou úpravou, tiež od wiseca, nové ložiská na ojnici aj na kluke, motor má po generálke asi 3500km, je perfektne zabehnutý, tlaky má skvelé, dávam k nemu sériový výfuk ktorý ti poskytne asi 20 koní a ladený ktorý vytlačí z motora asi 34 koní, cena 75 tisíc :-) Je to asi tá najlepšia motorka ak ccheš začať so supermotom - spravííš VP, jazdíš s pôvodným výkonom, naučíš sa na tom, bude ti to slabé tak tam dáš ladený výfuk a máš raz taký výkon a jazdíš zase až kým ti to neni slabé, potom to predáš :)
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

nieco o Ybr-ke co sa tyka kvality !!! http://www.re-moto.com/index.php?lang=eng
Napísať odpoveď