Odkedy si v tom , že futbal sa hrá s 12 hráčmi ?IamMartinQo napísal:Krása po 1. polčase Stav Arsenal - Everton je 3:0![]()
![]()
Góly dali Denilson, Vermaelen a Gallas![]()
Parádna druhá polka 1. polčasu.....
Denilson krásny gól do ľavého vinkľa![]()
......................................Almunia........................................
SAgna.............Gallas............Vermaelen.....................Clischy
.........................................Song..........................................
Bendtner............Fabregas........Denilson....................Arshavin
...............................v.Persie..........????.................................
Zabudol som jedno meno, kto chýba??![]()
ale obrana parádna, Gallas s Vermaelenom bez chyby, ved aj vravel komentátor že na Toureho sa už dávno zabudlo.....
Gunners
F.A. Premier league
-
IamMartinQo
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Schelmy
Medium Star
Kolko vas tu je..
Jak huby po dazdi
Avsak musim pochvalit Arsenal za perfektny vykon, najma za efektivitu.. Hrali jednoducho a efektivne.. Plus krasne goly niektore. Everton im k tomu vsak vyrazne pomohol, otrasny vykon, nepristupovali k hracom, ked dal Fabregas ten svoj druhy gol presiel polovicu ihriska a vsetci sa len prizerali..
Avsak musim pochvalit Arsenal za perfektny vykon, najma za efektivitu.. Hrali jednoducho a efektivne.. Plus krasne goly niektore. Everton im k tomu vsak vyrazne pomohol, otrasny vykon, nepristupovali k hracom, ked dal Fabregas ten svoj druhy gol presiel polovicu ihriska a vsetci sa len prizerali..
-
IamMartinQo
Star
-
jason007x
Light Professional
no to bude zaujimavy, sak sa mi pomaly v noci o nom snivalo uzInnocence napísal:Dočeeta, nemohol som sledovať zápas naživo, nebol som doma, ale tak zo záznamu si tento perfektný výkon isto vychutnám, avšak zostaňme pri zemi, už v ďalšom kole to môže byť úplne iné! Dnes bude zaujímavý zápas Tott'ham - Liverpool, ManU by mal tiež vyhrať. Toľko k prvému kolu.
// edit: no krasny vykon od Spurs
Škrteľ IMHO nastúpi, zápas som nevidel do úplného konca, ale tak mal tam tuším niečo s čeľusťou po zrážke s Carragherom, to by nemal byť problém, myslím, že mu nebudú nič drôtovať ani nič podobné, treba však uznať že rana to bolo slušná, veď Carragherovi sa začala liať krv z hlavy. Inak ešte jedna zaujímavá citácia z Gunners webu: "Tottenham vyhral nad Liverpoolom 2-1. Som zvedavý, či naši susedia vydajú pri tejto príležitosti spomienkové DVD." Snáď nepotrebuje komentár.
A dpx, zariekol som to s tou sánkou, nie je to však zlomené, dúfam teda, že nastúpi 5.9 proti CZE. http://denniksport.sk/article/101961/sk ... e-ohrozeny
A dpx, zariekol som to s tou sánkou, nie je to však zlomené, dúfam teda, že nastúpi 5.9 proti CZE. http://denniksport.sk/article/101961/sk ... e-ohrozeny
-
IamMartinQo
Star
Musis davat vzdy tie trapne smajliky akoIamMartinQo napísal:Co je hlavnejsie Arsenal hra 2. kolo doma proti Portsmusu uz tento vikend
Výsledky stredajších stretnutí 2. kola anglickej futbalovej Premier League
Birmingham City - Portsmouth 1:0 (0:0)
Gól: 90. McFadden (z 11 m)
Hull City - Tottenham Hotspur 1:5 (1:3)
Góly: 25. Hunt - 10., 45. a 90. Defoe, 14. Palacios, 78. Robbie Keane
Burnley - Manchester United 1:0 (1:0)
Gól: 19. Blake
FC Liverpool - Stoke City 4:0 (2:0)
Góly: 4. F. Torres, 45. G. Johnson, 78. Kuyt, 90. Ngog
Zeby Tottenham predsa len zacal cosi hrat ... ved uz je aj nacase. Ten ManU ma pobavil - len tak dalej. Skoda toho Skrtela dufam ze sa stihne dat dokopy s tymi Cechmi.
Birmingham City - Portsmouth 1:0 (0:0)
Gól: 90. McFadden (z 11 m)
Hull City - Tottenham Hotspur 1:5 (1:3)
Góly: 25. Hunt - 10., 45. a 90. Defoe, 14. Palacios, 78. Robbie Keane
Burnley - Manchester United 1:0 (1:0)
Gól: 19. Blake
FC Liverpool - Stoke City 4:0 (2:0)
Góly: 4. F. Torres, 45. G. Johnson, 78. Kuyt, 90. Ngog
Zeby Tottenham predsa len zacal cosi hrat ... ved uz je aj nacase. Ten ManU ma pobavil - len tak dalej. Skoda toho Skrtela dufam ze sa stihne dat dokopy s tymi Cechmi.
Tak podobne ako ty to vidim aj ja.Innocence napísal:Výborne, len tak ďalej, Totenham ešte stratí formu, o to sa nebojím, ManU by tiež mohol pokračovať v podobných výsledkov, Liverpool potešil výhrou.. Zaujímavé kolo.
-
IamMartinQo
Star
-
Schelmy
Medium Star
ty si dobre mimoIamMartinQo napísal:Myslimze jeho prve najrozumnejsie co povedal, za ten rok ci kolko to je v ManArab...Weis ma potencial tak isto ako aj Miro Stoch, ale som zvedavy ci si zahra aj tuto sezonu