CS 1.6 Server hojko.com
Re: cheater
+ pridávam demko z dneska poobede stačí kukať prvú minútku , potom je aj tak viac mŕtvy ako žije , ale dôkaz tam je istýr3mi napísal:pekne zdovodnenie
Čiže perma za wallhack bude na mieste
- Prílohy
-
- bull.rar
- (3.21 MiB) 21 stiahnutí
-
R@mon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Opatovne nedodrzanie Banu...
16-08-09 Nb`Z |d&rEdEw!L^ nakazznicek nedodrzanie banu 7 days
tiez hral vcera hrac NotodeM-HL.KLAN (http://cs.hojko.com/player.php?id=32291), ktoremu niekto pisal ze ma BAN za cheaty, pisal ze to nebol on ale jeho brat, v BAN liste som ho ale nenasiel...
16-08-09 Nb`Z |d&rEdEw!L^ nakazznicek nedodrzanie banu 7 days
tiez hral vcera hrac NotodeM-HL.KLAN (http://cs.hojko.com/player.php?id=32291), ktoremu niekto pisal ze ma BAN za cheaty, pisal ze to nebol on ale jeho brat, v BAN liste som ho ale nenasiel...
-
KaptMichal
King
-
aviceN
Guru
Predom sa ospravedlnujem ze sem nevkladam link...
Navrhujem na server pridat mapu s nazvom cs_birke. Mapa je asi o velkosti mapy mini_dust2 alebo ako sa vola
tato mapa je velmi dobra pre mensi pocet hracou...Kempenie v tejto mape moc nenajdete...iba ak sa moc posnazite
problem je ze tato mapa ide hrat iba pre 8 hracov...(nemam to overene ci je to pravda takze mohli by sme to niekedy skusit ze kolko bude mat mapa spawnpointov....
Navrhujem na server pridat mapu s nazvom cs_birke. Mapa je asi o velkosti mapy mini_dust2 alebo ako sa vola
-
Yos
Professional
mapa na stiahnutie. je celkom fajn
. rad si ju na serveri zahram
- Prílohy
-
- cs_birke.zip
- cs_birke
- (219.42 KiB) 22 stiahnutí
-
KaptMichal
King
-
dominator7
Light Expert
Nedaju sa tie cheaty nejako zablokovat ? By ma velmi zaujimalo naco niekto na taku hru vymyslel cheaty ked tato hra nema ani ziadny pribeh nepoviem na nejaku hru ako je GTA alebo CoD co ma aspon nejaky pribeh ale tu si to mohli odpustit . No ale videl som volakde nieco take ze anticheat na serveri a to udajne malo zabranit cheaterom cheatovat cheaty mohli mat zapnute ale proste nefungovali viete o niecom takom alebo je to len nejaka blbost ?
-
KaptMichal
King
Chcel som len uviesť fakt a to ten, že hral som s ním viac krát a necheatoval čiže vyplýva, že hovorí pravdu. Ale nejdem tu za neho bojovať len nech sa zamyslíte či si fakt zaslúži ban. Predsa za správanie svojho brata tak celkom nemôže ale v každom prípade je to na vás. Aj mne sa už stalo, že mi kamarát začal cheatovať ale mal iný nick a to som hojko ešte nepoznal. Ak sa pýtate načo sú mi v PC cheaty tak je to náhrada za adminské ESP a nehanbím sa za to poviem to aj sto krát.Yos napísal:to je sice mile, ale ked dostaval ban,cheaty mal. tak potom neni o com. nas nezaujima co robi inde. hlavne co robi na nasom serveri a podla toho bol aj potrestany.
a nechapem, preco sa ho teraz zastavas
-
Mad Dad
Medium Star
Mihal, dostal ban už po druhýkrát pričom sa aj pri prvom odôvodnení vyhováral na brata
čiže neni o čom, aj keby to tak bolo, načo k pc púšťa brata?...pretože je fakt smiešne sa nad niečím zamýšlať...to rovno aj mojemu tupému bratrancovi možu dať unban aj polke nejakej dediny za to že jeden jedinec cheatoval a dostalo ban polka osady
//Johny: Banned 1day
Is good.
//Johny: Banned 1day
-
KaptMichal
King