La Liga:Primera Division

O športe...
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa twelwer »

akurát som dičítal hroznu spravu : http://www.eurofotbal.cz/clanky/kapitan ... rkt-92366/
- eXo -
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa - eXo - »

twelwer napísal:akurát som dičítal hroznu spravu : http://www.eurofotbal.cz/clanky/kapitan ... rkt-92366/
Tak na toto neviem ako mam reagovat .... to je proste .... strasna obrovksa tragedia a strata ... neviem najst slova.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

twelwer napísal:akurát som dičítal hroznu spravu : http://www.eurofotbal.cz/clanky/kapitan ... rkt-92366/
:shock: :o :smt037
Preboha... ani sa m tomu veľmi nechce veriť... 26-ročný a infarkt :(
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

kto sleduje la ligu dá mi za pravdu- Jarque bol super stopér- výborný hlavičkár a veľmi slušný obranca-líder espanyolu je to strašná tragédia rovnako ako pred 2 rokmi s puertom zo sevilly :( :( :( :(
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Hah vidno ake posili Real nakupuju http://sport.aktuality.sk/futbal/zahran ... -do-hotela dufam ze im to tak pojde aj na ihrsiku :D :D :D
Ale nie len joke moze sa to stat kazdemu ved kto by sa v takej prdeli nestratil :D
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

B.Dortmund - Real Madrid 0:5... ďalšie veľké sklamanie, potvrdilo sa že hviezdy nezaručia výsledky.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Takyto komentar by som prijal po 1-2 mesiacoch nie jednom vyhranom zapase lol ...
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

- eXo - napísal:Takyto komentar by som prijal po 1-2 mesiacoch nie jednom vyhranom zapase lol ...
ze to ty hovoris tak to berem :lol: :lol: :lol: btw. Barcelona - Man City prave skoncilo 0:1...gratulujem :lol:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

da sa niekde pozriet zapas Barca-City ? neviete ci to bude na Barca TV ?
Stoffo10
Light Star
Light Star

jason007x napísal:ze to ty hovoris tak to berem :lol: :lol: :lol: btw. Barcelona - Man City prave skoncilo 0:1...gratulujem :lol:
narozdiel od pelegriniho Pepík dal včera priestor samým mladým hráčom - Xavi, Iniesta, Henry nehrali vôbec , Puyol len pol hodiny a Ibra s Messim polčas inak samí odchovanci - real v plnej sile a po dalšie man.city je iný tím ako nejaký dortmund a po dalšie weiis hral dobre :D
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Hlavne, že keď Real prehrával prvé prípravné zápasy tak si sa tu smial.
Pellegriny dáva priestor aj mladým, ale kedže majú tak 5 nových hráčov do základu tak majú v príprave sedieť a zohrávať sa na tréningu? to ti dáva logiku?
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Pekný zápas a ešte krajšia titulka oficiálneho webu MCFC po ňom :) http://mcfc.co.uk/
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Mam tazky pocit ze ked sa rozbehne sezona tak by sa to tu malo zamknut lebo ja a Stoffo sa budeme hadat s baletkami .... a cela tema bude len flame flame flame.
Innocence
VIP
VIP

Stoffa budem krotiť, ak by neposlúchal, len napíšte PM a ja mu hodím nejaký ten kamienok do okna :lol: Btw. veď to je predsa pointa diskusného fóra, vymieňať si názory, či..? ;)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Ano je to pointa ... lenze tu bude pointa ked Real prehra Barca vyhra prip. opacne tak sa jeden druhemu budeme len posmievat aky je ten jeho tym dobry a druhy zly.
Stoffo10
Light Star
Light Star

- eXo - napísal:Ano je to pointa ... lenze tu bude pointa ked Real prehra Barca vyhra prip. opacne tak sa jeden druhemu budeme len posmievat aky je ten jeho tym dobry a druhy zly.
mám skúsenosti z rôznych futbalových fór a vždy to vyprovokujú fans realu -napr. po skončení sezóny 2007/2008 ked Barca musel hrať predkolo LM žiaden fans Barcy v lete nespomínal o uvidíte teraz vám to vrátime atd- ja a so mnou další fans barcy na tých ofrach boli ticho a čakali sme čo sa bude diať a čo robia teraz fanúšikovia realu po skvelej sezóne barcy a zlej sezóne svojho tímu?? kecajú , že ako ronaldo strápni barcu atd..... tak arogatných fanúšiko nenájdete toto leto by mali byť fanúšikovia realu ticho tak ako a boli ticho culés minulé leto a nie sa tu vyťahovať nad výhrou 5:0 so skrachovaným dortmundom lebo potom môžeme mi spomenúť 2:6 a bude :D :D no táááák - ja už sa sezóny nemôžem dočkať a k celej diskusii pridám môj pohľad: " kým tu bude Pep Real Barcu len tak ľahko nepredbehne a to viem čo hovorím " :)
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Hej lebo Pep je medzinárodné uznávaný tréner z dlhoročnými skúsenosťami, podla mňa hrá Barca to isté čo za Raikaarda a inak to ani nemôžem byť ked je tam základ kádru ten istý - vynikajúci takých hráčov nejak extra trénovať netreba (Iniesta, Xavi, Messi) k tomu dáš hocičo a bude to skvelé.
Inak Stoffo ty si fakt trt ked tvrdíš, že "vždy" to vyprovokujú fanúšikovia Realu, ludia sú odjakžíva rozdielny a neexistujú žiadné charakterové podobnosti podla toho komu fandia tak sa zobuď.
A ty si tu začal dávať pred sezónou na Real prvý, ty si to vyprovokoval tak stíchni..
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Jerichooo .... toto si celkom dost zahlobil ze zaklad ten isty .... za Rajkarda [ci ako sa pise] zaklad Barcy bol polozeny na Ronaldinhovy Decovy Puyolovy. Teraz lezi tento tym na Messim Xavim Iniestovy a vzadu sa zacina presadzovat slusne Pique ... v utoku sa dufam chyti Ibra,
Innocence
VIP
VIP

- eXo - napísal:Ano je to pointa ... lenze tu bude pointa ked Real prehra Barca vyhra prip. opacne tak sa jeden druhemu budeme len posmievat aky je ten jeho tym dobry a druhy zly.
To sa deje vždy, veď najväčšia radosť je škodoradosť. Toto je však ešte nič, vieš čo bude v téme Premier League, keď sa prestane dariť Arsenalu? Uf, ja si asi opýtam týždňové väzenie od vedenia fóra :D
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Jn tam je goonerov pozehnane.
Napísať odpoveď