Fórum o programovaní

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale pri registrácii to alebo písané nie je, a teda by tam asi mal byť aspoň jeden taký znak, nie?
nordic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa nordic »

fruxo napísal:1. Ked vojdes do threadu php support, je uplne zbytocne aby na teba vyleteli 2 tabulky => PHP Support fór druhé úrovne, PHP Support

2. Tie podpisy (pod prispevkami) mi tam tiez nepasuju
Mas pravdu. Tie urovne sa ale este nejak riesia. pretoze casom by sme tam chceli zahrnut viac jazykov a potom by tam bol bordel.Podpisy tam budu. Ale budu nato striktne pravidla. Ako dlzka na jeden riadok. bez obrazku. Atd.
Inak dakujeme za nazor.

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 16:09 )
audiotrack napísal:asi nemáš v hesle tú interpunkciu, alebo tvoje heslo už niekto používa :)
v hesle urcite nieje interpunkcia.
A taketo heslo tam bude vzdy. Pretoze vzniknu dalsie fora. O zvieratach. o biznise a podobne. Preto bude jednotne prihlasovanie a v databaze to chcem co najbezpecnejsie.
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hack2erSVK »

Bude tam este aj rozcestnik kde si budes moct pohodlne vybrat ktore forum chces navstivit.
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pheo »

A ziadna java téma .... :D

Hodnotit design a pouzitu technologiu nema zmysel, a pri tomto type stranok je to zbytočné. Podstatný je obsah - (zatial ale ziaden :( ) - odporúčam zamerať sa hlavne na nejaké pravidelné spravodajstvo, čo je nové, čo letí, a ako sa s tým dá pracovať. niečo nové. nie čo je na tisíckach iných webov. (ako príklad si môžete zobrať dzone.com infoq.com). Vaše know how ... stretol som sa s problemom a vyriešil som ho takto....
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Pouzita technologia je docela dolezita, svedci to o urovni a na druhej strane zabezpecuje rychly chod :)
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

vies co je pre mna najdôležitejšia technologia ? - RSS - viac od stranky neočakávam (to som tam zatial nenasiel). Pre mňa sú podstatné informácie.
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

jaj rychly chod pre tych 20 reg. uzivatelov ?:P nepocitaj ich tak vela aby to neskoncilo ako s tym tvojim gigacaastom co si chcel konkurovat azetu a facebooku :D
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Na GigaCaste stale pilne pracujem a takisto aj na DevSupporte ;).
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ty prijdes zo strankou, aka tu uz davno bola a ocakavas, ze kazdy ti tam nabehne ako z povinnosti iba pre to, lebo nebezi na phpbb. A urcite by som nepisal na to forum, kde kecaju iba admini v temach medzi sebou.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pheo napísal:vies co je pre mna najdôležitejšia technologia ? - RSS - viac od stranky neočakávam (to som tam zatial nenasiel). Pre mňa sú podstatné informácie.
rss som tam našiel, hneď na indexe: http://devsupport.sk/default.aspx?g=rsstopic&pg=forum
pheo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

audiotrack napísal:rss som tam našiel, hneď na indexe: http://devsupport.sk/default.aspx?g=rsstopic&pg=forum
dik :) (no ja asi prestanem veriť FF )
Hack2erSVK
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nadeo napísal:Ty prijdes zo strankou, aka tu uz davno bola a ocakavas, ze kazdy ti tam nabehne ako z povinnosti iba pre to, lebo nebezi na phpbb. A urcite by som nepisal na to forum, kde kecaju iba admini v temach medzi sebou.
Kebyze sa tam lepsie pozries tak by si videl ze sa tam uzivatelska komunitka pekne rozbieha ;)
nordic
Novice
Novice

Nadeo napísal:Ty prijdes zo strankou, aka tu uz davno bola a ocakavas, ze kazdy ti tam nabehne ako z povinnosti iba pre to, lebo nebezi na phpbb. A urcite by som nepisal na to forum, kde kecaju iba admini v temach medzi sebou.
super :) tomu vravim komplex. Doporucim Ti moju kamaratku ked chces.
A inak k Teme prosim. To forum sa krasne rozbehlo. Teraz je tam 300 prispevkov. a to za par dni. Nieje to vela. Ale ide to krasne hore. Google analytics hlasi dost vracajucich sa uzivatelov.
Pohoda. Ked sa Ti nepaci nieco. Tak vrav konstruktivnu kritiku. Pre nu sme tu. A nie pocuvat nejake doberanie sa. Vraviet ze kazdy je blazon a ze tie veci ktore robi su naprd vie kazdy.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ok, kde su ostatne jazyky?
nordic
Novice
Novice

BX napísal:Tak aby si zase nepisal, ze pisem neobjektivne dristy, ber toto ako moj vlastny nazor ako plne neprofesionalneho a laickeho uzivatela internetu ano?

Technologia na ktorej to frci: je tam vela pismen, bodiek a dokonca aj mriezka, no nie je to o nic lepsie ako phpbb. Teda lepsie? PhpBB ma aspon nejaky design. Ked som otvoril ten web, tak som si musel skontrolovat, ci nemam zaskrtnute "blokovat obrazky" v prehliadaci. Podla mojho nazoru, taketo weby vysli z mody ked sa objavilo CSS :D Alebo teda minimalne uz v mode nie su :)

OK nechajme technologiu technologiou a design designom.
No... ja ako clovek, ktory sa chce pozriet ako sa robi web (s robenim webov mam velmi male skusenosti) tam pridem a co nevidim. Nejake znaky, X-ká a vela skratiek. Samý "Support" wth? Co to je? OK vidim ze "HTML Support", je tam HTML a o to mi ide. Tak otvorim, ze sa naucim ako sa robi web a co nevidim? Nevidim? Nic tam nie je... nejaky serial, navod, odkaz na nejaky serial pre zaciatocnikov? Dobre nevadi... HTML nejako zvladnem. Ideme na CSS. Najdem si tam CSS. Otvorim a ty mi tam radis nejaky editor? No dobre tak kde si tam mam pozriet ako sa robi web?
Ked som cital tvoj prispevok hore tak som si myslel, ze otvorim a nieco sa naucim, nieco si precitam, najdem tam nejake odpovede atd. Nenasiel som tam vobec nic :) (Nehovorim, vela veci tam este urcite pribudne ako ta poznam, ale je dobre najprv web dokoncit, az potom ho publikovat.)

<kludne ma zdrbte, je mi to fuk>
Dik za nazor. Ale beries to tak. Ze kazdy produkt ktory pride na trh ma byt dokonaly ? ked vysiel ms dos mal byt taky aka je teraz vista ? ked vysiel mac. mal byt taky aky je leopard ? Samozrejme na tom fore pracujem co to da, prekladame veci ktore niesu, upravujeme popis. pridavame posty, obcas nejaky tutorial a tak. hybe sa to.

//autoeditácia príspevku ( 20 Aug 2009, 22:27 )
Nadeo napísal:Ok, kde su ostatne jazyky?
Je tam 20 jazykov. Je to ale zablokovane, akurat teraz zacina ladenie prekladu. http://devsupport.sk/default.aspx?g=posts&t=58

Ked sa toto dokonci. Cestina a slovencina. Tak zverejnime ostatnych 18 jazykov.
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ako aj v pripade Gigacast, je na "trhu" nedokonceny produkt. Ludia nemaju radi nedokoncene veci. Myslim, ze ten den-dva ste mohli pockat kym dokoncite ten preklad, alebo este ine veci. A uzivatelom je jedno ci web bezi na phpbb, alebo na inej sracke, dolezita je funkcnost, prehladnost, a aj design. Ta "technologia" ktoru tam mate dokonale kopiruje phpbb, takze v tom nieje problem. Ale lakat ludi na to, na com je postavene forum...
nordic
Novice
Novice

Nadeo napísal:Ako aj v pripade Gigacast, je na "trhu" nedokonceny produkt. Ludia nemaju radi nedokoncene veci. Myslim, ze ten den-dva ste mohli pockat kym dokoncite ten preklad, alebo este ine veci. A uzivatelom je jedno ci web bezi na phpbb, alebo na inej sracke, dolezita je funkcnost, prehladnost, a aj design. Ta "technologia" ktoru tam mate dokonale kopiruje phpbb, takze v tom nieje problem. Ale lakat ludi na to, na com je postavene forum...
nedokonceny produkt ? To ze je gmail 4 roky beta verzia. Teda teraz uz nieje ? To sa nic nedeje ? To ze Vista, Windows 7 a podobne OS su beta verzie nic sa nedeje ? to je trend. a pokial toto nechapes. tak uz sa Ti neda pomoct. proste tak to je. ladi sa to za behu. aplikacie ktore sa programuju pre zakaznika sa tiez ladia za behu. ...... nechapem o co Ti ide. iba vyvolavas napatie na diskusiach.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

každopádne, reklamu sme vám tu tolerovali dlhšie ako komukoľvek inému. Kto chce nech si tam ide, kto nie nech nejde. Argumentovať si to môžete na svojom fore :smt018
Zamknuté