domaci kutil

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

gego napísal:on spominal vymenu ziarovky pri normalnej elektrike tj doma asi viem ako to mam zapojene ked niesom dudo ktory asi nema sajnu ako to funguje a na vsetko potrebuje inzinierov ...
Citaj pozornejsie-ja som pisal,ze najlepsie je to zverit odbornikovi,az ked chalani zacali pisat o vymene vypinaca... :roll:

Apropo na co vsetko potrebujem odbornika.Mam 10 rokov praxe co sa tyka ohladom elektrickych instalacii v budovach.Som vyuceny a plne kvalifikovany na odbornu pracu v EU a UK.
A za tych par rockov som nieco zazil a videl.Aj smrtelne pripady.A jedno ti poviem-95% nebezpecnych situacii vyrabaju ludia ako Ty.Ludia,ktory si myslia,ze na nic nepotrebuju odbornika-zial si neuvedomuju,ze ich to moze stat zivot,alebo este horsie je,ze to moze stat zivot niekoho ineho.

Pozri-hraj sa na vodara a moze sa stat,ze si vytopis barak...Hraj sa na stolara a odrezes si prst...Hraj sa na elektrikara a moze sa stat ze ta to zabije.

Hakker-Ty si cim skor zavolaj nejakeho elektrikara nech sa ti na to pozrie...To co opisujes,znie dost nebezpecne.
gego
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa gego »

hram sa na vsetko mozne a nevytopil som nikoho a stale zijem ... ale zajtra uz nemusim ale mozem :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Ja si teraz renovujem dvere na izbe. Boli už dochytané, na mnohých miestach bola olúpaná pôvodná biela farba. Dvee sú dvojkrídlové a na každom krídle je vzorované sklo. Vzor je starý komunistický kvetinkový a mne sa to nepáči. Chcel som tam dať obojstranne zrkadlové sklo, keďže na druhej strane dverí je spálňa, aby každý mal súkromie, navyše zrkadlá sú dnes moderné a opticky rozširujú priestor. Bohužiaľ tieto sklá sú strašne drahé a tak by som chcel nájsť nejaký lacnejší spôsob, ako z obyčajného skla spraviť zrkadlové.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ja ako spravny domaci kutil som sa nedavno dozvedel, ze mame sklenene vypne na oknach domu nasadene z bezpecnostneho hladika naopak, teda listou su vonku...no a zeby toho nebolo malo, ked sme sa pokusali minule do domu dostat novu gaucovu supravu, zistili sme ze cez dvere nijak raz neprejdeme tak sme vybrali sklenenu tabulu z toho okna a co cert nechcel, netusim ako, ale praskla...je to inac dvojita, a pomerne velka tabula, cize vymena je dost draha, ale zatial zijeme takto....uvidime neskor.
Napísať odpoveď