Citaj pozornejsie-ja som pisal,ze najlepsie je to zverit odbornikovi,az ked chalani zacali pisat o vymene vypinaca...gego napísal:on spominal vymenu ziarovky pri normalnej elektrike tj doma asi viem ako to mam zapojene ked niesom dudo ktory asi nema sajnu ako to funguje a na vsetko potrebuje inzinierov ...
Apropo na co vsetko potrebujem odbornika.Mam 10 rokov praxe co sa tyka ohladom elektrickych instalacii v budovach.Som vyuceny a plne kvalifikovany na odbornu pracu v EU a UK.
A za tych par rockov som nieco zazil a videl.Aj smrtelne pripady.A jedno ti poviem-95% nebezpecnych situacii vyrabaju ludia ako Ty.Ludia,ktory si myslia,ze na nic nepotrebuju odbornika-zial si neuvedomuju,ze ich to moze stat zivot,alebo este horsie je,ze to moze stat zivot niekoho ineho.
Pozri-hraj sa na vodara a moze sa stat,ze si vytopis barak...Hraj sa na stolara a odrezes si prst...Hraj sa na elektrikara a moze sa stat ze ta to zabije.
Hakker-Ty si cim skor zavolaj nejakeho elektrikara nech sa ti na to pozrie...To co opisujes,znie dost nebezpecne.