Pandorina skrinka

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

no ja veci moc nestracam ale napriklad dnes som hladal moje CD-RW ktore mam vzdy polozene na stojane na pracovnom stole a ONO TU UZ NIE JE...skusal som hladat aj vo velkom stojane ale NIC....obvolal som kamaratov a spoluziakov....NIKTO NEMA MOJE CD-RW! no ja to proste nechapem :? lebo nikam inam by som nedal CD-cko ako do stojana alebo na stol :( ale vacsinou sa mi stava iba to ze dam niekam nieaku vec...napriklad noznice...pametam si ze v nedelu som ich daval do 1.suflika na stole a v stredu som ich hladal a neboli tam a otvorim 2.suflik a co nevidim..lezia tam, no proste cvokaren..ale co uz :D
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

ach mne sa to stalo tiez tolkokrat..jednoducho zalozim niekde a ked to najviac treba nevies kde si to dal...a potom to najdes ked ti to netreba..
:?
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

raz som nevedel najst pohar, drzal som ho pritom v ruke (to som si uvedomil az neskor)

ale casto sa mi stava, ze ked nie som dlhsie doma, matka sa rozhodne ze mam v izbe bordel a vsetko "ulozi" na svoje miesto, potom pol roka hladam niektore veci.
lizza3
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lizza3 »

ja sa vyjadrim k tomu zmiznutiu veci doma..aj mne sa to uz stalo a nie raz..a tiez som sa velakrat pytala ze ako je to mozne..mozno na to existuje normalne racionalne vysvetlenie ale ja som nan zatial neprisla...prva vec ktora mi zmizla bol telefon..ale zvlastna bola okolnost zmiznutia..rano som sa zobudila obliekla som sa zobrala telefon z vankusa pozrela na hodiny polozila telefon znova spat na vankus obula som sa a vysla som von..pred vchodom som zistila ze nemam telefon ale povedala som si idem len do autoskoly na hodinovu jazdu a potom hned domov nebude ma nikto hladat..po hodine som prisla domov a mamina mi hovori kde mas telefon?volala som ti a je vypnuty..a ja ze ved na vankusi som si ho zabudla ako vypnuty ved bol nabity??prisla som do izby a telefon nikde..celu izbu som prehadzala aj do autoskoly som volala ci nahodou aj ked osm vedela ze z domu som ho nezobrala nikam..a teda myslim ze vlastna mama nemala dovod brat a skryvat mi telefon..a podobne takto rok alebo viac na to mi zmizla zehlicka na vlasy..rano som sa vyzehlila odlozila som ju na miesto a presne som si pamatala ze urcite som ju tam dala lebo to mam zauzivanie a vzdy to tak robim uz automaticky..no a na druhy den som sa chcela znova zehlit otvorim suflik a zehlicka nikde...a do dnes som ju nenasla a uz to je 5 rokov..mamina ma chvilku podozrievala ze som ju naschval zapatrosila aby mi kupila novu ale to by som o tom asi vedela:) a podotykam ze sestru nemam ktora by mi ju mohla zobrat...a vzdy to boli veci o ktorych som si bola sto percent ista ze su na tom mieste na ktorom maju..takze je mi to do dnes zahada a tiez by som rada prijala nejake vysvetlenie..
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

podla nazvu som silno vahal ci tuto temu otvorim. nuz riskol som to. :D ano aj mne sa veci bezne doma stracaju. potom prehadzem celu izbu a aj tak to nenajdem.
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

mne sa stracaju peniaze pravidelne a to nielen z penazenky ale aj z uctu. A potom len tak ledabolo raz mesacne pride sef s usmevom a da mi ich. Divne, kde sa on k nim dostal...
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

OT: lizza3 ty si sa zaregistrovala len kvoly jednemu prispevku ??? :)

A aj mne sa veci stracaju. Napr teraz neviem najst kabel k zosiku
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Dj-XxX napísal:OT: lizza3 ty si sa zaregistrovala len kvoly jednemu prispevku ??? :)

A aj mne sa veci stracaju. Napr teraz neviem najst kabel k zosiku
OT: Dj-XxX, skoro vsetci sa tak registrovali , nepocitam tych co bol prvy prispevok v sekcii vtipy :D :OT
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Stratil sa už niekomu monitor? :D
Napísať odpoveď