Pandorina skrinka
no ja veci moc nestracam ale napriklad dnes som hladal moje CD-RW ktore mam vzdy polozene na stojane na pracovnom stole a ONO TU UZ NIE JE...skusal som hladat aj vo velkom stojane ale NIC....obvolal som kamaratov a spoluziakov....NIKTO NEMA MOJE CD-RW! no ja to proste nechapem
lebo nikam inam by som nedal CD-cko ako do stojana alebo na stol
ale vacsinou sa mi stava iba to ze dam niekam nieaku vec...napriklad noznice...pametam si ze v nedelu som ich daval do 1.suflika na stole a v stredu som ich hladal a neboli tam a otvorim 2.suflik a co nevidim..lezia tam, no proste cvokaren..ale co uz 
ja sa vyjadrim k tomu zmiznutiu veci doma..aj mne sa to uz stalo a nie raz..a tiez som sa velakrat pytala ze ako je to mozne..mozno na to existuje normalne racionalne vysvetlenie ale ja som nan zatial neprisla...prva vec ktora mi zmizla bol telefon..ale zvlastna bola okolnost zmiznutia..rano som sa zobudila obliekla som sa zobrala telefon z vankusa pozrela na hodiny polozila telefon znova spat na vankus obula som sa a vysla som von..pred vchodom som zistila ze nemam telefon ale povedala som si idem len do autoskoly na hodinovu jazdu a potom hned domov nebude ma nikto hladat..po hodine som prisla domov a mamina mi hovori kde mas telefon?volala som ti a je vypnuty..a ja ze ved na vankusi som si ho zabudla ako vypnuty ved bol nabity??prisla som do izby a telefon nikde..celu izbu som prehadzala aj do autoskoly som volala ci nahodou aj ked osm vedela ze z domu som ho nezobrala nikam..a teda myslim ze vlastna mama nemala dovod brat a skryvat mi telefon..a podobne takto rok alebo viac na to mi zmizla zehlicka na vlasy..rano som sa vyzehlila odlozila som ju na miesto a presne som si pamatala ze urcite som ju tam dala lebo to mam zauzivanie a vzdy to tak robim uz automaticky..no a na druhy den som sa chcela znova zehlit otvorim suflik a zehlicka nikde...a do dnes som ju nenasla a uz to je 5 rokov..mamina ma chvilku podozrievala ze som ju naschval zapatrosila aby mi kupila novu ale to by som o tom asi vedela:) a podotykam ze sestru nemam ktora by mi ju mohla zobrat...a vzdy to boli veci o ktorych som si bola sto percent ista ze su na tom mieste na ktorom maju..takze je mi to do dnes zahada a tiez by som rada prijala nejake vysvetlenie..
OT: Dj-XxX, skoro vsetci sa tak registrovali , nepocitam tych co bol prvy prispevok v sekcii vtipyDj-XxX napísal:OT: lizza3 ty si sa zaregistrovala len kvoly jednemu prispevku ???
A aj mne sa veci stracaju. Napr teraz neviem najst kabel k zosiku