Európske futbalové poháre

O športe...
Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

Otazka - Kto hovoril , ze si bude davat na Novaka pozor ?

Inak zapas som nevidel , bol som v Madarsku , ale vysledok ma ani neprekvapuje .
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Talian
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Talian »

dík ... :wink:
Innocence
VIP
VIP

Inak dosť ma sklamal Slovan, 5-0, taký výprask som pred zápasom nečakal. Avšak treba sa na to pozrieť reálne, Slovan sa dostal za celý zápas do 2 šancí (medzi 10. a 20. minútou) a inak mal celý čas loptu Ajax, naši len vyhadzovali ako pri oslabení v hokeji. Majster by teda mal hrať lepšie, najmä proti relatívne slabej obrane Ajaxu sa určite dalo zahrať viac.
Gajdy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Gajdy »

tak slovan konecne dostal co si zasluzi to ich valanie sa v 16 neuspelo lebo nemali poriadne ani sancu a UEFA rozhodcovia sa neboja kedze sa nezodpovedaju sfz
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Innocence napísal:Inak dosť ma sklamal Slovan, 5-0, taký výprask som pred zápasom nečakal. Avšak treba sa na to pozrieť reálne, Slovan sa dostal za celý zápas do 2 šancí (medzi 10. a 20. minútou) a inak mal celý čas loptu Ajax, naši len vyhadzovali ako pri oslabení v hokeji. Majster by teda mal hrať lepšie, najmä proti relatívne slabej obrane Ajaxu sa určite dalo zahrať viac.
Aký už je len Slovan majster? Najbližšie ročníky bude skutočný majster vždy ten kto skončí 2. za Slovanom. Slovan v skutočnosti nepatrí ani do vrchnej polovice tabuľky kvalitatívne, i keď má ,,Titul'' (každý inteligentný vie o čom hovorím). Zo včerajšieho zápasu som bol v eufórii a ukázalo sa kam v skutočnosti patrí ŠK Slovan Bratislava (keďže niektorí ,,znalci" ho pokladajú v súčasnosti za najlepší slovenský futbalový klub na základe ,,výsledkov" z ligy) čož je svojím spôsobom dosť smiešne.
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

jason007x napísal:Aký už je len Slovan majster? Najbližšie ročníky bude skutočný majster vždy ten kto skončí 2. za Slovanom. Slovan v skutočnosti nepatrí ani do vrchnej polovice tabuľky kvalitatívne, i keď má ,,Titul'' (každý inteligentný vie o čom hovorím). Zo včerajšieho zápasu som bol v eufórii a ukázalo sa kam v skutočnosti patrí ŠK Slovan Bratislava (keďže niektorí ,,znalci" ho pokladajú v súčasnosti za najlepší slovenský futbalový klub na základe ,,výsledkov" z ligy) čož je svojím spôsobom dosť smiešne.
nenavist je mocna co? :wink:
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

kubooo napísal:nenavist je mocna co? :wink:
... a realita ešte mocnejšia :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

To co Slovan vcera predviedol sa inak ako fraska neda nazvat. Prvy polcas bol zo strany Slovana dobry, keby bol stav 1:1, tak sa vobec necudujem. Ale potom zvysil Ajax obratky, Slovan nechal diery v obrane a uz z toho bola krasna nakladacka, ktora sa inak ako fraskou a hanbou slovenskeho futbalu nazvat neda. Aspon ze Zilina a Kosice ukazali nieco. A hovorit o tom, ze Slovan dostal najtazsieho supera je vrcholne smiesne.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Jaaaaaj nasi Slovanisti sa veru predviedli .... keby to bol jediny nas zastupca v EU tak sa asi prepadnem od hamby ... este ze Zilina a Kosice to zachranili ...
a Slovan urcite nie je lepsi ako Zilina mozno ze minuly rok vyhral ligu ale to bolo tak vsetko ... v Europe nedokazal zhola nic a vyhovaranie sa na superov je to posledne o co sa kazdy snazi.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Fandím Žiline aby sa dostali do LM, mohli by naraziť na ACM v skupine, heh. 8)
mfp
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mfp »

hughito napísal:Fandím Žiline aby sa dostali do LM, mohli by naraziť na ACM v skupine, heh. 8)
tak do LM sa nedostanu urcite :D
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

hughito napísal:Fandím Žiline aby sa dostali do LM, mohli by naraziť na ACM v skupine, heh. 8)
si trošku mimo lebo všetci naši zástupcovia(Žilina, Košice, Slovan) hrajú EL UEFA

//edit: 100. príspevok :D
Innocence
VIP
VIP

Možno to myslel ako želanie do budúcej sezóny no, je tam toho.. Žilina ma najväčšiu šancu postúpiť, už len to nejak výrazne nepokaziť Pod Dubňom. Ale práve im prajem titul v tejto sezóne, dlhodobo sú na vrchole slovenského futbalu, žiaden J&T tím ako Slovan..
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Cudujem sa ze tu nie su Slovanisti co papuluju ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

fanluky napísal:si trošku mimo lebo všetci naši zástupcovia(Žilina, Košice, Slovan) hrajú EL UEFA

//edit: 100. príspevok :D
Ups, tak to som sa pekne sekol, heh. :D :oops:
Každopádne prajem postup ďalej.
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

- eXo - napísal:Cudujem sa ze tu nie su Slovanisti co papuluju ...
Na jednej strane narazate na "kvalitu" Slovana na druhej strane polka muzstva je z artmedie, co hrali LM, teda kvalita tam je. Skorej by som povedal ze to neklape vo vnutri muzstva.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

tí hráči mali svoj vrchol keď hrali Ligu Majstrov s Petržalkou a najlepšie majú za sebou,... v Lige Majtrov spravili dobré vysledky po nej zišli ešte do pohára uefa ale tam nič moc vypadli hneď z prveho kola v ktorom boli nasadený a myslím že ten súper ktoreho mali nebol až taký silný ako ostatne kluby z LM...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

tak a Zilina to uz dnes asi nedava..., dat tri goly za tak kratky cas nie je sice nerealne..., ale nejak tomu neverim. Smola, az na uvodnych 25minut mali zapas pod kontrolou, potom prisli dve chyby a je prakticky po zapase. Skoda hlavne nevyuzitych prilezitosti...
Takze teraz sa zacat riadne sustredit na ligu a o rok chceme doma ligu majstrov! :)

//PS: A zohnat poriadneho praveho obrancu, zatial ziadna nahrada za pekarika sa nenasla..., nechapem velmi pritomnost toho Tsimakuridze-ho. Moznoze sa pocas sezony este chyti, zatial sa mi ale velmi nepozdava...
Innocence
VIP
VIP

Obrovská škoda, Oravec mohol už na začiatku skóorovať, potom Pečalka.. Druhá polovica prvého polčasu bola pekná, škoda, že dostali tie góly.. :(
Napísať odpoveď