Európske futbalové poháre
Talian: Odpoveď na otázku: http://sport.cas.sk/clanok/128112/zapas ... vakom.html
dík ...Innocence napísal:Talian: Odpoveď na otázku: http://sport.cas.sk/clanok/128112/zapas ... vakom.html
Inak dosť ma sklamal Slovan, 5-0, taký výprask som pred zápasom nečakal. Avšak treba sa na to pozrieť reálne, Slovan sa dostal za celý zápas do 2 šancí (medzi 10. a 20. minútou) a inak mal celý čas loptu Ajax, naši len vyhadzovali ako pri oslabení v hokeji. Majster by teda mal hrať lepšie, najmä proti relatívne slabej obrane Ajaxu sa určite dalo zahrať viac.
-
jason007x
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aký už je len Slovan majster? Najbližšie ročníky bude skutočný majster vždy ten kto skončí 2. za Slovanom. Slovan v skutočnosti nepatrí ani do vrchnej polovice tabuľky kvalitatívne, i keď má ,,Titul'' (každý inteligentný vie o čom hovorím). Zo včerajšieho zápasu som bol v eufórii a ukázalo sa kam v skutočnosti patrí ŠK Slovan Bratislava (keďže niektorí ,,znalci" ho pokladajú v súčasnosti za najlepší slovenský futbalový klub na základe ,,výsledkov" z ligy) čož je svojím spôsobom dosť smiešne.Innocence napísal:Inak dosť ma sklamal Slovan, 5-0, taký výprask som pred zápasom nečakal. Avšak treba sa na to pozrieť reálne, Slovan sa dostal za celý zápas do 2 šancí (medzi 10. a 20. minútou) a inak mal celý čas loptu Ajax, naši len vyhadzovali ako pri oslabení v hokeji. Majster by teda mal hrať lepšie, najmä proti relatívne slabej obrane Ajaxu sa určite dalo zahrať viac.
-
mfp
Medium Star
nenavist je mocna co?jason007x napísal:Aký už je len Slovan majster? Najbližšie ročníky bude skutočný majster vždy ten kto skončí 2. za Slovanom. Slovan v skutočnosti nepatrí ani do vrchnej polovice tabuľky kvalitatívne, i keď má ,,Titul'' (každý inteligentný vie o čom hovorím). Zo včerajšieho zápasu som bol v eufórii a ukázalo sa kam v skutočnosti patrí ŠK Slovan Bratislava (keďže niektorí ,,znalci" ho pokladajú v súčasnosti za najlepší slovenský futbalový klub na základe ,,výsledkov" z ligy) čož je svojím spôsobom dosť smiešne.
-
hojko
Site Admin
To co Slovan vcera predviedol sa inak ako fraska neda nazvat. Prvy polcas bol zo strany Slovana dobry, keby bol stav 1:1, tak sa vobec necudujem. Ale potom zvysil Ajax obratky, Slovan nechal diery v obrane a uz z toho bola krasna nakladacka, ktora sa inak ako fraskou a hanbou slovenskeho futbalu nazvat neda. Aspon ze Zilina a Kosice ukazali nieco. A hovorit o tom, ze Slovan dostal najtazsieho supera je vrcholne smiesne.
Jaaaaaj nasi Slovanisti sa veru predviedli .... keby to bol jediny nas zastupca v EU tak sa asi prepadnem od hamby ... este ze Zilina a Kosice to zachranili ...
a Slovan urcite nie je lepsi ako Zilina mozno ze minuly rok vyhral ligu ale to bolo tak vsetko ... v Europe nedokazal zhola nic a vyhovaranie sa na superov je to posledne o co sa kazdy snazi.
a Slovan urcite nie je lepsi ako Zilina mozno ze minuly rok vyhral ligu ale to bolo tak vsetko ... v Europe nedokazal zhola nic a vyhovaranie sa na superov je to posledne o co sa kazdy snazi.
-
Hossa1881
Medium Professional
Na jednej strane narazate na "kvalitu" Slovana na druhej strane polka muzstva je z artmedie, co hrali LM, teda kvalita tam je. Skorej by som povedal ze to neklape vo vnutri muzstva.- eXo - napísal:Cudujem sa ze tu nie su Slovanisti co papuluju ...
tí hráči mali svoj vrchol keď hrali Ligu Majstrov s Petržalkou a najlepšie majú za sebou,... v Lige Majtrov spravili dobré vysledky po nej zišli ešte do pohára uefa ale tam nič moc vypadli hneď z prveho kola v ktorom boli nasadený a myslím že ten súper ktoreho mali nebol až taký silný ako ostatne kluby z LM...
tak a Zilina to uz dnes asi nedava..., dat tri goly za tak kratky cas nie je sice nerealne..., ale nejak tomu neverim. Smola, az na uvodnych 25minut mali zapas pod kontrolou, potom prisli dve chyby a je prakticky po zapase. Skoda hlavne nevyuzitych prilezitosti...
Takze teraz sa zacat riadne sustredit na ligu a o rok chceme doma ligu majstrov!
//PS: A zohnat poriadneho praveho obrancu, zatial ziadna nahrada za pekarika sa nenasla..., nechapem velmi pritomnost toho Tsimakuridze-ho. Moznoze sa pocas sezony este chyti, zatial sa mi ale velmi nepozdava...
Takze teraz sa zacat riadne sustredit na ligu a o rok chceme doma ligu majstrov!
//PS: A zohnat poriadneho praveho obrancu, zatial ziadna nahrada za pekarika sa nenasla..., nechapem velmi pritomnost toho Tsimakuridze-ho. Moznoze sa pocas sezony este chyti, zatial sa mi ale velmi nepozdava...