internetove podnikanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tweety011
Novice
Novice

internetove podnikanie

Príspevok od používateľa Tweety011 »

Ahojte cem zacat podnikat na internete a brat veci z velkoskladov z Ameriky, ale mam otazku ze neviem ako je to s obrazkami.Ci ich mozem uverejnit na mojej stranke resp. ci ich mozem normalne skopirovat alebo ako.Lebo na niektorych je napisane ze vsetky prava vyhradene a ze sa nemoze nic kopirovat bez suhlasu majitelky.A na dalsich kde nie je nic napisane tak tam som pisala a nikto mi este neodpisal.Je mi to cudne lebo vacsinou ked je napisane ze pre pripadne otazky piste na mail ten a ten tak odpovedaju celkom rychlo vacsinou za jeden den odpovedia. No ja som zufala lebo teraz mi to stagnuje..poradte ak ma niekto e-shop ako ste to riesili?
psychofemale
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psychofemale »

a taky detail ako zivnost mas?
Tweety011
Novice
Novice

samozrejme ze mam to mam uz asi 2 tyzdne len my to stagnuje na tych obrazkoch, keby mi vedel niekto poradit odkial daval obrazky.ked oni ma uplne igoruju som tam pisala mail..ja som uplny laik v tomto..
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

asi to je blbá rada a isto ťa už napadla, ale čo tak to pofotiť? je to otázka pár minút, samozrejme záleži od množstva a druhu tovaru, ale myslím, že také pofotenie nie je nejak extra náročné a môžeš si to pofotiť z viacerých uhlov a stačí aj horší digitálny fotoaparát... 8)
Tweety011
Novice
Novice

no napadlo ma to lenze problem je v tom ze ja ten tovar nemam doma..ja to budem brat na objednavku..
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DjBass »

Tak sa opýtaj toho majiteľa e-shopu, či to môžeš kopírovať. Skús viaceré, možno aspoň v jednom uspeješ.
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

utfg?

Príspevok od používateľa Deafboy »

Neviem síce o aký tovar sa jedná, ale čo tak napísať značku / typ do googlu a nájsť nejakú ne-(c) fotku? Pri elektronike nevidím problém, čo sa oblečenia a podobne týka v tom neporadím. Ale určite bude fotka výrobku na oficiálnej stránke výrobcu (nie predajcu).
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Najlepšie zohnať priamo od výrobcu/dodávatela (kde to objednávaš), ak on nedodá, tak niekde na nete stiahnúť, najlepšie zo zahr. stranky, aby si zbytočne konkurenciu neprovokovala (môže to byť trestné)..
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

ak chceš mať poriadny e-shop tak si za to zaplať u dodávateľa.
Napísať odpoveď