Ahojte cem zacat podnikat na internete a brat veci z velkoskladov z Ameriky, ale mam otazku ze neviem ako je to s obrazkami.Ci ich mozem uverejnit na mojej stranke resp. ci ich mozem normalne skopirovat alebo ako.Lebo na niektorych je napisane ze vsetky prava vyhradene a ze sa nemoze nic kopirovat bez suhlasu majitelky.A na dalsich kde nie je nic napisane tak tam som pisala a nikto mi este neodpisal.Je mi to cudne lebo vacsinou ked je napisane ze pre pripadne otazky piste na mail ten a ten tak odpovedaju celkom rychlo vacsinou za jeden den odpovedia. No ja som zufala lebo teraz mi to stagnuje..poradte ak ma niekto e-shop ako ste to riesili?
samozrejme ze mam to mam uz asi 2 tyzdne len my to stagnuje na tych obrazkoch, keby mi vedel niekto poradit odkial daval obrazky.ked oni ma uplne igoruju som tam pisala mail..ja som uplny laik v tomto..
asi to je blbá rada a isto ťa už napadla, ale čo tak to pofotiť? je to otázka pár minút, samozrejme záleži od množstva a druhu tovaru, ale myslím, že také pofotenie nie je nejak extra náročné a môžeš si to pofotiť z viacerých uhlov a stačí aj horší digitálny fotoaparát...
Neviem síce o aký tovar sa jedná, ale čo tak napísať značku / typ do googlu a nájsť nejakú ne-(c) fotku? Pri elektronike nevidím problém, čo sa oblečenia a podobne týka v tom neporadím. Ale určite bude fotka výrobku na oficiálnej stránke výrobcu (nie predajcu).
Najlepšie zohnať priamo od výrobcu/dodávatela (kde to objednávaš), ak on nedodá, tak niekde na nete stiahnúť, najlepšie zo zahr. stranky, aby si zbytočne konkurenciu neprovokovala (môže to byť trestné)..