Volant na PC
Volant na PC
Caute, hladam niaky volant na pc, jeden som uz mal ale to bol taky lacny ale dalo sa, len teraz by som chcel nieco uz aj s radiacou pakou. Cena do 60eur a NEMUSI byt novy, ak by ste nieco nasli aj v bazare tak mi to sem hodte. Rozmyslal som nad logitech momo ale neviem ci je dobry tak by som chcel pocut vas nazor.
Radsej si pockaj na G27: http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... 4&cl=us,en
Stoji rovnako, ale v obchode som ho este nevidel, snad vyjde cim skor.
PS: riadiaca paka je v lietadle, v aute je radiaca
//Zaujimavou ponukou je aj Driving Force GT: http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... 2&cl=us,en
Je to prakticky to iste, co MOMO, ale so zvacsenym rozsahom otazania z 240 na 900 stupnov. Sice je primarne na PS3, ale da sa bez problemov rozchodit aj na PC.
Ak sa chces drzat tej ceny, tak ber MOMO, robi sa uz vela rokov a podla mojho nazoru patri k najspolahlivejsim, co sa o G25 neda povedat (vela ludi ma problemy s radiacou pakou).
Stoji rovnako, ale v obchode som ho este nevidel, snad vyjde cim skor.
PS: riadiaca paka je v lietadle, v aute je radiaca
//Zaujimavou ponukou je aj Driving Force GT: http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... 2&cl=us,en
Je to prakticky to iste, co MOMO, ale so zvacsenym rozsahom otazania z 240 na 900 stupnov. Sice je primarne na PS3, ale da sa bez problemov rozchodit aj na PC.
Ak sa chces drzat tej ceny, tak ber MOMO, robi sa uz vela rokov a podla mojho nazoru patri k najspolahlivejsim, co sa o G25 neda povedat (vela ludi ma problemy s radiacou pakou).
jj, ide ale o to ze ja by som ho kupil od kamarata za 140eur, co myslim nie je zla cena, tak preto sa pytam ci sa zvykne kazit. jj s tou radiacou pakou som nieco cital, vraj je tam niekedy problem so zaradenim spiatocky ale aj keby tak to nie je az tak problem. Cize ine niake problemy by nemali byt?
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Odporucam Logitech DFGT (Driving Force GT). Ma sice len jeden FF motor, ale ten ho dokaze poctivo tocit, cize FF je skoro na G25 urovni.
A ked ti odijde G25, tak zavolas na logitech support, zaregistrujes sa na ich stranke, odfotis G25. Potom to G25 rozmlatis (ano, fakt
) a odfotis znova. Poslu ti dalsi... Rozmlatit to musis, lebo potom by si kazdy mohol nechat poslat dalsi kus zadara.
A ked ti odijde G25, tak zavolas na logitech support, zaregistrujes sa na ich stranke, odfotis G25. Potom to G25 rozmlatis (ano, fakt
-
mackousko007
Expert
To mysli vazne dokonca som videl nekde na youtube ako ho nekdo sekerou rozmlatil. Inak muchy mali iba tie starsie logitechy zo spiatockou novsie uz nemaju problem a dokonca pri novsich ani nepocujes mikrospinac pocas preradovania. Teraz som kupoval G25-ku ale neskutocna zabavabodo07 napísal:jj len nema spojku, a tu mi hlavne ide. Keby mi ho kamarat neponukne za tu cenu 140€ tak by som ho nekupoval ale myslim ze za tu cenu sa oplati aj ked je uz chvilu pouzivany nie?
// lolto ako myslis vazne?
-
Nadeo
Guru wannabe
Ten co to rozmlatil jazdi somnou v teamemackousko007 napísal:To mysli vazne dokonca som videl nekde na youtube ako ho nekdo sekerou rozmlatil. Inak muchy mali iba tie starsie logitechy zo spiatockou novsie uz nemaju problem a dokonca pri novsich ani nepocujes mikrospinac pocas preradovania. Teraz som kupoval G25-ku ale neskutocna zabavaHral som jednu trat z jednim a tym istim autom v LFS ako blazon 4 hodiny.
-
DAMON88
Professional
vidim ze G27 sa oproti G25 "obrovsky" lisi
povedal by som ze je to skaredsie ale zase praktickejsie myslim tie gombiky na volante v podstate to co bolo zle na G25 dotiahli do dokonalosti na tomto uz by len mohli ten H shifter niak poriesit aby vydrzal aj viac ako rok
a ten G25 za 100€ podla mna kupil dragon fly ten kto hra LFS drifty vie kto to je 
-
Nadeo
Guru wannabe
Myslim, ze aj tvoj PC nestal menej ako 200€... Preco si to nedal do afriky malym detom? Nechcem tu moc pisat OT, ale toto zamyslanie je chore podla mna... Filipito, on by to nerozbijal, keby ten volant nebol pokazeny, a neposielal to na zaruku. Logitech od neho ziadal aby ten volant rozbil. Tvrdit za toto video, ze mysli iba na seba? Poznas toho cloveka? Lebo ja ano, a on vobec nieje typ ktory mysli iba na seba...Pigesko napísal:asi takza take prachy by mala jedna africka osada tyzden pitnu vodu
holt niekto si nedokaze vazit nic len seba...jedna mala "frajerina" a este to da na youtube...
Chce, s Mikeom som sa o tom bavil a uz tu nerieste OT, tema je o inom.
//tu to mas dokonca vysvetlene, len to by ste museli aj citat celu temu, nie len prvy a posledny prispevok: http://www.hojko.com/post1239117.html#1239117
//tu to mas dokonca vysvetlene, len to by ste museli aj citat celu temu, nie len prvy a posledny prispevok: http://www.hojko.com/post1239117.html#1239117