Volant na PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Volant na PC

Príspevok od používateľa bodo07 »

Caute, hladam niaky volant na pc, jeden som uz mal ale to bol taky lacny ale dalo sa, len teraz by som chcel nieco uz aj s radiacou pakou. Cena do 60eur a NEMUSI byt novy, ak by ste nieco nasli aj v bazare tak mi to sem hodte. Rozmyslal som nad logitech momo ale neviem ci je dobry tak by som chcel pocut vas nazor.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ak rozmyslas nad Logitech MOMO tak pri nom mozes aj ostat.. je to velmi dobry volant.. ale paku riadiacu nema taku, ze prehadzujes ako v manualy, ale iba hore a dole pomocou tej packy...
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

Jednoznacne ten MOMO. ak sa nechystas extremne investovat na G25 tak potom jedine MOMO. ale videl som uz aj inzerat na G25 za 100 eur :)
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

jj, ten inzerat som videl aj ja, hned som sa na neho aj ozval zial bol uz predany :( A este sa chcem spytat takto, oplatil by sa mi ten G25? viem ze je to vymakany volant, len ci za tu cenu aj stoji? Videl som ho teraz na nete len za 200eur.

A ten MOMO, to kazdy ten volant ma ten Force Feedback?
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

na hry ti uplne staci MOMO...poznam par ludi co si kupili g25 len kvoli riadiacej pake (aby to mali ako v skutocnosti) ale nakoniec si to nastavili tak ako to mam MOMO cize hore/dole...
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

No asi si ale predsa kupim len ten G25 :) Pozeral som videa na nete a uplne ma uchvatil a este k tomu nasiel som ho za velmi dobru cenu tak nemam asi co riesit.
A este jedna otazka, ma ten G25 aj niake svoje muchy? nieco co sa zvykne kazit alebo nieco podbne?
Arkaz
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Arkaz »

no o tych muchach bohuzial neviem nemam s nim vlastnu skusennost. ale ak mas moznost ho kupit za dobru cenu nevahaj ;) nebudes spokojny predas a kupis MOMO a je :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Radsej si pockaj na G27: http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... 4&cl=us,en
Stoji rovnako, ale v obchode som ho este nevidel, snad vyjde cim skor.
PS: riadiaca paka je v lietadle, v aute je radiaca ;)

//Zaujimavou ponukou je aj Driving Force GT: http://www.logitech.com/index.cfm/gamin ... 2&cl=us,en
Je to prakticky to iste, co MOMO, ale so zvacsenym rozsahom otazania z 240 na 900 stupnov. Sice je primarne na PS3, ale da sa bez problemov rozchodit aj na PC.
Ak sa chces drzat tej ceny, tak ber MOMO, robi sa uz vela rokov a podla mojho nazoru patri k najspolahlivejsim, co sa o G25 neda povedat (vela ludi ma problemy s radiacou pakou).
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

jj, ide ale o to ze ja by som ho kupil od kamarata za 140eur, co myslim nie je zla cena, tak preto sa pytam ci sa zvykne kazit. jj s tou radiacou pakou som nieco cital, vraj je tam niekedy problem so zaradenim spiatocky ale aj keby tak to nie je az tak problem. Cize ine niake problemy by nemali byt?
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Odporucam Logitech DFGT (Driving Force GT). Ma sice len jeden FF motor, ale ten ho dokaze poctivo tocit, cize FF je skoro na G25 urovni.
A ked ti odijde G25, tak zavolas na logitech support, zaregistrujes sa na ich stranke, odfotis G25. Potom to G25 rozmlatis (ano, fakt :D) a odfotis znova. Poslu ti dalsi... Rozmlatit to musis, lebo potom by si kazdy mohol nechat poslat dalsi kus zadara.
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

jj len nema spojku, a tu mi hlavne ide. Keby mi ho kamarat neponukne za tu cenu 140€ tak by som ho nekupoval ale myslim ze za tu cenu sa oplati aj ked je uz chvilu pouzivany nie?

// lol :D to ako myslis vazne? :D
mackousko007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mackousko007 »

bodo07 napísal:jj len nema spojku, a tu mi hlavne ide. Keby mi ho kamarat neponukne za tu cenu 140€ tak by som ho nekupoval ale myslim ze za tu cenu sa oplati aj ked je uz chvilu pouzivany nie?

// lol :D to ako myslis vazne? :D
To mysli vazne dokonca som videl nekde na youtube ako ho nekdo sekerou rozmlatil. Inak muchy mali iba tie starsie logitechy zo spiatockou novsie uz nemaju problem a dokonca pri novsich ani nepocujes mikrospinac pocas preradovania. Teraz som kupoval G25-ku ale neskutocna zabava :) Hral som jednu trat z jednim a tym istim autom v LFS ako blazon 4 hodiny. :)
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mackousko007 napísal:To mysli vazne dokonca som videl nekde na youtube ako ho nekdo sekerou rozmlatil. Inak muchy mali iba tie starsie logitechy zo spiatockou novsie uz nemaju problem a dokonca pri novsich ani nepocujes mikrospinac pocas preradovania. Teraz som kupoval G25-ku ale neskutocna zabava :) Hral som jednu trat z jednim a tym istim autom v LFS ako blazon 4 hodiny. :)
Ten co to rozmlatil jazdi somnou v teame :D. Nieje to sekera ale sekacik na maso :lol:. Tu je to video, keby to niekoho zaujimalo :).
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

vidno ze prvy krat rubal.
btw neviem co je natom smiesne :wink:
//nj s tou osadou si to pekne vystihol , no zober si ze taky volant stoji 215 euro a to je na volant moc . za 215 eur mam vykonnu graficku kartu a k tomu lacnejsi volant
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

asi tak :) za take prachy by mala jedna africka osada tyzden pitnu vodu :) holt niekto si nedokaze vazit nic len seba...jedna mala "frajerina" a este to da na youtube...
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

vidim ze G27 sa oproti G25 "obrovsky" lisi :lol: povedal by som ze je to skaredsie ale zase praktickejsie myslim tie gombiky na volante v podstate to co bolo zle na G25 dotiahli do dokonalosti na tomto uz by len mohli ten H shifter niak poriesit aby vydrzal aj viac ako rok :D a ten G25 za 100€ podla mna kupil dragon fly ten kto hra LFS drifty vie kto to je :wink:
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Pigesko napísal:asi tak :) za take prachy by mala jedna africka osada tyzden pitnu vodu :) holt niekto si nedokaze vazit nic len seba...jedna mala "frajerina" a este to da na youtube...
Myslim, ze aj tvoj PC nestal menej ako 200€... Preco si to nedal do afriky malym detom? Nechcem tu moc pisat OT, ale toto zamyslanie je chore podla mna... Filipito, on by to nerozbijal, keby ten volant nebol pokazeny, a neposielal to na zaruku. Logitech od neho ziadal aby ten volant rozbil. Tvrdit za toto video, ze mysli iba na seba? Poznas toho cloveka? Lebo ja ano, a on vobec nieje typ ktory mysli iba na seba...
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ja som netvrdil ze mysli iba na seba, a neverim ze logitech chce po svojich zakaznikoch aby rozbijali volanty.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Chce, s Mikeom som sa o tom bavil a uz tu nerieste OT, tema je o inom.

//tu to mas dokonca vysvetlene, len to by ste museli aj citat celu temu, nie len prvy a posledny prispevok: http://www.hojko.com/post1239117.html#1239117
bodo07
Medium Expert
Medium Expert

Este jedna otazka, ten logitech MOMO, to kazdy ma Force Feedback? Ci len urcite typy?
Napísať odpoveď