vymazane sms
vymazane sms
prosim vas, potrebujem pomoct.moj chalan sa mi vyhraza, ze si moze precitat davno vymazane smsky, bud len cez simku alebo cez mobil.ze existuje nejaky program, cez aky sa to da vyzistit.naozaj prosim o surnu pomoc,hlavne od niekoho, co ma v tomto nejake skusenosti.pred casom sa mi vymazalo video z kamery a on to dokazal nejakym zazrakom zohnat spat cez nejaky program co nasiel na nete, tak sa bojim, ze dokaze aj toto.dakujem vam.som zufala
-
Wishmaster
Medium Professional
No, neboj.. Chalan by musel zit v Matrixe, aby to dokazal.. 
Niekedy ma az prekvapuje, ze niektori ludia si vedia vymysliet take fantazmagoricke vecicky, aby nahnali strach niekomu, ze ich hakcne za 20 sekund alebo sa zacnu vyhrazat cez pokec, ze mame tvoju ip, ideme si po teba..
edit: neviem, ale simka neni ako klasicka flash pamet, nie? Tam ked sa nieco zapise a potom niekedy vymazes, tak uz to je prec natrvalo, nie?
Niekedy ma az prekvapuje, ze niektori ludia si vedia vymysliet take fantazmagoricke vecicky, aby nahnali strach niekomu, ze ich hakcne za 20 sekund alebo sa zacnu vyhrazat cez pokec, ze mame tvoju ip, ideme si po teba..
edit: neviem, ale simka neni ako klasicka flash pamet, nie? Tam ked sa nieco zapise a potom niekedy vymazes, tak uz to je prec natrvalo, nie?
nemam co skryvat, len mi leze na nervy ak sa mi stale vsade stara, vsetky osobne veci chce vediet ma moje hesla, kontroluje mobily pod...a toto je uz posledna kvapka.nejde mi o to, ze tajim nieco, ale predsa sukromie sakra.a vadi mi to, ze co si ma kukat moje sms, co som pisala este ked som mala ineho priatela...je to kreten
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 13:42 )
haha---vazne:co?da sa to?
//autoeditácia príspevku ( 22 Aug 2009, 13:42 )
haha---vazne:co?da sa to?
Ak je to taky kreten tak to s nim sekni ale myslim si ze to uz patri do inej sekcie tohto fora: http://www.hojko.com/laska-vztahy-priatelstvo-f38.html