Čo vám vadí na fore?

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Bola zamknutá téma iPhone 3GS s odpovedou :

nepotrebuje každý mobil novú tému, 3G a 3GS je takmer to isté, kľudne diskutuj v téme ktorá sa zaoberá iPhonom. Či je biely alebo čierny 32GB alebo iný, koho to trápy, stále je to iPhone.

Pričom téma Omnia II už nevadí ??

//K- :lol: to ktorý chudák ?
TUCERO_SVK
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Taky jeden myslim ze ma nick TUCERO_SVK to je taky....

ale ne napr Karma to je uplna zbytocnost aj tak sa najdu ludia ktory ju udeluju nespravodlivo. Hlavne tu minusovu za to ze im ludia napisu pravdu do oci. :D a keby tu uz musela byt tak aspon nech sa ukazuje kto ju poslal . hrdinovia :D

A dost mi vadi to hladanie. Sak pomocou hladat nenajdem skoro nic zadam presny vyraz a najde mi 100 tem co s tym nemaju nic spolocne dokonca sa to slovo v nich ani nenachadza. :? a nebojte sa ovladat to viem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

1) užívatelia nie sú chyba fora, to si rieš s ním
2) nie, potom by sa oplácala
3) nevieš hladať. Ak to našlo tú tému, tak tam to slovo určite je. Ak zadávaš viac slov, treba si zaškrtnúť "Hľadať všetky slová" ty máš zrejme voľbu "Hľadať ktorékoľvek slovo alebo výraz ak je zadaný". Taktiež môžeš hladať iba v názve, v texte príspevku, prípadne v jednej/alebo viacerých kategoriach fora... Hladanie je prepracovanejšie ako kdekoľvek inde
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

audiotrack napísal:1) užívatelia nie sú chyba fora, to si rieš s ním
2) nie, potom by sa oplácala
3) nevieš hladať. Ak to našlo tú tému, tak tam to slovo určite je. Ak zadávaš viac slov, treba si zaškrtnúť "Hľadať všetky slová" ty máš zrejme voľbu "Hľadať ktorékoľvek slovo alebo výraz ak je zadaný". Taktiež môžeš hladať iba v názve, v texte príspevku, prípadne v jednej/alebo viacerých kategoriach fora... Hladanie je prepracovanejšie ako kdekoľvek inde
ta jednotka to nebude tazke :D zmlatim sa /keby neco precitaj si to este raz potom si pozri moj nick :D totiz to znelo skoro ako keby si to nepochopil /
a ta 3-jka s tym sa skusim viac pohrat mozno nekde robim chybu

:? ako vzdy
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TUCERO_SVK: Niekedy moze byt vyhladavanie problem, ale to je chybou vsetkych takychto for. Uz davno som pridal vyhladavanie len v nazvoch tem, audiotrack naprogramoval vyhladavanie len v urcitych kategoriach, tu sa docitas viac. Ale uznavam, ze je to niekedy zlozite, napriklad ak viem, ze je tu tema o napriklad windows vista a problemom s bootovanim. Kedze cez vyhladavanie je toho prilis vela, tak osobne idem skor na Google a za hladany vyraz doplnim site:hojko.com, cize mi hlada len zo stranky hojko.com a vacsinou vzdy uspesne. Cize do Googlu napisem napriklad: windows vista boot site:hojko.com a kliknem na hladanie.
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Mne sa nepáči v sekcii Politika nasledovné:

1. Šíri sa nenávisť proti Židom, Maďarom, Američanom, Černochom a kto vie ešte komu.

2. Propagácia strán a hnutí smerujúcich k potláčania práv a slobôd (Slovenská pospolitosť).
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Cesar.. neviem ako pristupuješ na toto fórum, ak ideš cez Zobrazenie nových príspevkov od poslednej návštevy, tak si v nastaveniach zruš možnosť zobrazovať témy v sekcii politika (ako o tom písal hojko príspevok nad Tebou). Ja to tak mám a odvtedy mám kľudný život, do sekcie politika som nezablúdil ani nepamätám..

:)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Co vám vadí na fore???

Príspevok od používateľa Jungle »

Vadia mi farby, ktorými sú pisané názvy fór (Vtipy, Láska, vzťahy, priateľstvo,...) - nedalo by sa s tým niečo robiť? Podľa mňa je to príliš nečitateľné - slabý kontrast oproti podkladu a ťahá to oči (a neverím, že som jediný, kto to tak vníma)... Inak proti prechodu na phpbb3 nič iné nemám :smt023
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

suhlas..., uznavam, som sice nab v tychto veciach..., ak sa tu ale da niekde nastavit skin (prehladal som nastavenia a nenasiel som tam vzhlad fora, ani skiny) na predosly, uvital by som to. Bolo to vizualne prehladnejsie a netahalo to oci. Takto stranku schovavam do zalozky tak rychlo, ako to len ide...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aj ja mám trochu problém s tými farbami. To bolo prvé, čo som si na fóre všimol a čo mi vadilo od prvého look-u :) tá oranžová farba strašne ťahá oči a aj sa aspoň mne osobne to zle číta. Inak je všetko super, farby spolu krásne ladia a prelínajú sa, je to oveľa prehľadnejšie a zaslúžite si veľkú pochvalu :wink: (ale tá oranžová je strašná, aspoň pre mňa a je to môj názor, tak si to nikto neberte osobne :) )
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

ja len zopakujem to čo dvaja páni predo mnou : Nech tu je volba zmeny skinu, najlepšie toho starého proste je to staré, zaužívané načo to meniť, stereotyp 4ever... Tiež proti phpBB3 nemam nič, ešte to sice nieje doladene, ale už vidim že to bude takmer perfektné.

btw: ten podpis ? :cry: Ja už som sa tešil že pojde :o a aj ked som ho povolil tak nič :? . Nevadí, šak doteraz nebol 8) , ale neuvažujete nad tým ? :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

kurnik ludia, prečo sa to rieši v minimalne troch témach?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

vsetko tu uz bolo riesene. :smt098
- farby sa menia, uplink uz ma nejaky skin, caka sa len na nahodenie
- stary skin sa dat neda, pretoze tamto bolo phpbb2 a toto je 3-ka, imho uplne nieco ine
- podpisy neboli, nie su a ani nebudu....
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Na čo vám je ten podpis?? Aký to má význam okrem toho, že si tam nadrbete trápne obrázky a ešte tápnejšie hlášky???? Fakt by ma to zaujímalo. Veď to iba zneprehľadňuje fórum. Neznášam, keď musím na iných fórach hľadať text príspevku v podpisoch.

//edit: niekto nevie rozdýchať, že tu nie sú podpisy a musí mi za to dať K-? Aspoň si mi mohol odpovedať na otázku a podpísať sa ty lama!!!

A tvoja otázka: "A načo sú potom avatary?"
Avatary nezavadzajú pri čítaní príspevkov!!!!
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Shwollo ved tu podpisy nie su roky a evidentne ani nebudu, zbytocne to riesit. Asi je to tym, ze to je teraz v nastaveniach co na starom fore nebolo. Treba to opravit a o podpisoch zase nebude par rokov pocut.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

veď hej, ale ja som chcel vedieť, na čo im to je dobré....
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Nevadi mi to, ale neviem, kam tu otazku zaradit:
Co znamena medzi registrovanymi uzivatelmi to yahoo[bot], google[bot], atd.?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Boti sú známi aj ako crawleri, pozerajú témy a podľa nich vytvárajú indexy do googlu, yahoo, aim atď. Hojko ich [dúfam] vypne, resp. na testovacom fóre už sú tušim vypnutí a nie je ich vidieť. Čiže je to defacto estetický bug a verím že bude odstránený.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a ešte mi vadí že chýba pohlavie. A ja s mojim problematickým nickom...no neviem...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

uplink napísal:Boti sú známi aj ako crawleri, pozerajú témy a podľa nich vytvárajú indexy do googlu, yahoo, aim atď. Hojko ich [dúfam] vypne, resp. na testovacom fóre už sú tušim vypnutí a nie je ich vidieť. Čiže je to defacto estetický bug a verím že bude odstránený.
na testovacom fóre nie sú vypnutí, len ich tam nevidíš lebo sa tam nedostanú kvôli heslu
Napísať odpoveď