Platba - Slovensko --) Česká republika
-
jarekpasek
Novice
Platba - Slovensko --) Česká republika
Dobrý den,
potřebuji poradit.
Jeden známý ze slovenska mi má posílat peníze kvuli dokončení obchodu, ale on má jen paypal a slovenský bankovní učet a já paypal nemám a mám jen český bankovní učet.
Chci se zeptat jakou formu platby převod by jste doporučili aby byly peníze ihned zitra u mě..
Slyšel jsem že existuje něco jako western union, kdy známý ve slovensku zaplatí peníze, pošle mi nějaký kod a já si je v české bance nechám vyplatit..
je to pravda? muže mi někdo prosím poradit?
díky
potřebuji poradit.
Jeden známý ze slovenska mi má posílat peníze kvuli dokončení obchodu, ale on má jen paypal a slovenský bankovní učet a já paypal nemám a mám jen český bankovní učet.
Chci se zeptat jakou formu platby převod by jste doporučili aby byly peníze ihned zitra u mě..
Slyšel jsem že existuje něco jako western union, kdy známý ve slovensku zaplatí peníze, pošle mi nějaký kod a já si je v české bance nechám vyplatit..
je to pravda? muže mi někdo prosím poradit?
díky
tak idealni by bylo, kdyby jsi mel ucet v CSOB, to by ti znamy mohl penize vlozit na ucet v pobocce CSOB na slovensku za poplatek 3.33 eura.
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 19:38 )
na temu s CSOB je toho viac napriklad tu: http://www.hojko.com/prevody-z-csob-sk- ... 25210.html
v tvojom pripade ale zrejme o CSOB nejde...
//autoeditácia príspevku ( 23 Aug 2009, 19:38 )
na temu s CSOB je toho viac napriklad tu: http://www.hojko.com/prevody-z-csob-sk- ... 25210.html
v tvojom pripade ale zrejme o CSOB nejde...
-
jarekpasek
Novice
-
jarekpasek
Novice
nakonec jsme zvolili zpusobd přes western union, kupující zajde na slovenksou poštu,pošle peníze na moje jméno přes western union a já si za par minut zajdu na poštu v české republice,prokážu se občanksým prukazem,částkouk terou očekávám a bude mi vyplacena, je tam sice vysoky poplatek 250kč ale vzhledem k vysoké částke je to unosné.
děkuji za rady
děkuji za rady
nedava sa podla miesta narodenia, ale podla miesta bydliska (aspon tak nam bolo vysvetlene..., bracho dvojite nemoze mat: narodil sa v CR, ale nemal tam pobyt). Prve tri roky zivota som mal trvaly pobyt na uzemi CR (Morava), nasledne sme sa stahovali na Slovensko..., aj ked to bolo stale Ceskoslovensko...