F.A. Premier league

O športe...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Innocence »

Tí hráči z Burnley musia mať nejaké cheaty, takto dve kolá po sebe vyhrať, to sa mi nezdá.. :roll:
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Spomeň si na nováčika Hoffenheim v bundeslige v poslednej sezóne :) Tiež mali parádnu prvú polovicu sezóny, ale potom im predsa len došlo palivo.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

No ale nemozes porovnavat PL a Bundesligu predsa u nemcurov su slabsie tymi - hlavne ManU v prvom kole.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Schelmy »

Innocence napísal:Tí hráči z Burnley musia mať nejaké cheaty, takto dve kolá po sebe vyhrať, to sa mi nezdá.. :roll:
Takto začal aj Hull minulú sezónu (vyhral tuším aj nad Arsenalom 1-2) a ledva sa nakoniec zachránil. Netreba z toho robiť vedu.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

som tu dlho nebol..takto po polcase ma napada len jedno: Y.N.W.A :D
you'll never win again?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Tak zhodnotim 2 polcas zapasu Liverpool-A.Villa (1:3) kedze 1 som zial nevidel. Liverpool sa po polcase dobre nastartoval a od cca. 50 minuty zacal na obranu supera tlacit.Villania sa perfektne branili tlaku Liverpoolu az do 72 minuty ked po peknej akcii dal gol Torres na 1:2. Potom o tri minuty prisla necakana penalta na strane Villanov a bolo 1:3. Po tejto penalte sa Liverpoolu uz uplne rozpadla ofenziva a uz do konca zapasu nevymysleli az na par sanci nic. V sobotu si to rozdaju vonku s Boltonom. :)
Osobne si myslim, ze keby nebolo tej panalty, tak by Liverpool remizoval 2:2.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

co chces povedat tym 'necakana penalta' ?? :o akoze necakany gol, necakany roh, necakany priamy kop a tak? jaaaj kebyze, kebyze, kebyze...kebyze rozhodca nebol posrany tak da Carrovi zltu za tahanie zraneneho Younga, banda jedna. maju co si zasluzia.

dejavu tag
----Liverpool potrebuje styroch az piatich defenzivnych zaloznikov, liverpool bude mat problemy s kvalifikaciou do lm..rafa rozum potratil..rafa predal klucoveho hraca.atd, atd----
dejavu tag

penalta udelena absolutne opravnene, co sa vsak neda povedat o 75% penalt udelenych v prospech poolu v poslednych sezonach
Plasmon
Darca
Darca

Ja som nehovoril, ze penalta nebola udelena opravnene, ale to, ze prisla necakane zo strany Liverpoolu, ked najviac tlacili supera. :)
Uz je iba 4 kurz nato, ze Rafa odstupi z trenerskeho postu. :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kuwa, trebalo podat po minulej sezone.. teraz sa uz neoplati :D
Innocence
VIP
VIP

Pekne sa to vyvíja, na Anfielde odpískať penaltu proti L'Poolu, toto by som teda nečakal ani v tom najkrajšom sne :) Výkon strašne slabý, pozeral som celý zápas a pár svetlých okamihov, fakt.. Bolo tam aj troška smoly - dve Kuytove hlavičky, Gerrardove strely do stredu brány.. Taký je futbal, mňa ako Goonera takéto výsledky len tešia :D
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lverpoolu jednoznacne chyba Alonso.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Hmmm co ty chlapci robia ... L'pool je moj naj anglicky klub takze taketo vysledky ma mrzia.
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Len nech tam Benitez pekne zostane.. :)
Stoffo10
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Stoffo10 »

- eXo - napísal:Hmmm co ty chlapci robia ... L'pool je moj naj anglicky klub takze taketo vysledky ma mrzia.
a čítal som, že nabudúcu sezónu benitéz od američanov dostane len 2 mil. na prestupy :D :D :D to viac dá kmotrík v slovane :D :D :D :D

ale tak im treba mali to robiť v anglicku tak ako v španielsku a taliansku, kde ku kormidlu tímu nepustia žiadneho amíka, araba či komáča
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Stoffo10 napísal:a čítal som, že nabudúcu sezónu benitéz od američanov dostane len 2 mil. na prestupy :D :D :D to viac dá kmotrík v slovane :D :D :D :D

ale tak im treba mali to robiť v anglicku tak ako v španielsku a taliansku, kde ku kormidlu tímu nepustia žiadneho amíka, araba či komáča
L'pool mali uz davno kupit iny majitelia .... tyto dvaja su pre Reds najhorsie co len moze byt.
jason007x
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jason007x »

Tottenham pokracuje vo svojich vynikajucich vykonoch, tento raz si to v Carling Cupe odniesol Doncaster doma 1:5, a to aj napriek tomu ze za Tottenham hrala v podstate z vacsej casti lavicka :P ... Peter Crouch zaznamenal debutovy gol v drese Tottenhamu po prichode z FC Portsmouth.
- eXo -
Light Professional
Light Professional

jason007x napísal:Tottenham pokracuje vo svojich vynikajucich vykonoch, tento raz si to v Carling Cupe odniesol Doncaster doma 1:5, a to aj napriek tomu ze za Tottenham hrala v podstate z vacsej casti lavicka :P ... Peter Crouch zaznamenal debutovy gol v drese Tottenhamu po prichode z FC Portsmouth.
No a co ked hrala lavicka ... ved to bol nejaky Doncaster z bohviekolkej ligy ...
Innocence
VIP
VIP

To, čo dnes predviedol Tott'ham bolo úžasné, gól v 95. minúte a opäť od Lennona, v tom chlapcovi niečo bude ;-) Gratulujem, už sa teším na ManU - Arsenal, nech vyhrá lepší :)
Plasmon
Darca
Darca

Toto nie je mozne ku*va, ManU si dnes vyhru urcite nezasluzi, Arsenal hra ovela lepsie. :twisted: Dufam, ze ich vlastenec nepolozi....
Schelmy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Slabý futbal z oboch strán, páčilo sa mi ku koncu ako UNITED podržali loptu a vytvorili si aj šance. Trapko Wenger to dnes riadne prežíval a to divadlo na konci nemalo chybu. Z UNITED najlepšie dnes asi Evra, Fletcher, Valencia(1.polčas), Nani (smerom dozadu ma prekvapil). A ešte spomeniem Rooneyho rybyčku, inak tam bol sám na hrote dosť stratený.
Napísať odpoveď