Diky
Aké boli vaše imatrikuly ?
Aké boli vaše imatrikuly ?
Takže chcel by som sa spýtať ake boli vaše imatrikuly. Lebo mňa to teraz čaká
tak som zvedavý čo mám od toho očakávať.
Diky

Diky
-
lekoklatik
VIP
na najhorsiu skolu na slovenskuRad8) napísal:chlapcek sa bojiii!!!ale ne v poho
ja som tiez nevedel ze co bude a ani ma nevybrali!![]()
ale ja chodim na priemyslovku a tam sa musia predom pytat riaditela a zvrhlosti vzdy zakaze [ale vzdy to skusaju]
na aku skolu ides??
...trocha sa aj bojim ..lebo minuly rok ...dali prvakom prehanadlo a zamkli hajzle
u nas sa to volalo KABU(krst abiturientov buducich) a boli tam riadne zverstva, aj ked posledne roky sa to ukludnovalo... ale take akoze ruze, slahacka, cesnak - to kym vysli do saly a tam potom nejaky program kde museli prvaci vykonavat nejake vtipne a mierne ponizujuce ulohy - aby sa im ukazalo kto je na skole panom
.... jo a chodil som na gympel...
na vyske to je uplne o inom
na vyske to je uplne o inom
Re: Aké boli vaše imatrikuly ?
myslis ako pasovaci vecierok pre prvakov na SS? ak hej tak vacsinou to je strasne trapne a este trapnejsie su tie ulohy, ktore vam budu davat, cakas len nato kym ta zavolaju, strapnia ta, nahodis forsaz a frcis na pivko so spoluziakmi , tot moj pasovaci.pato1117 napísal:Takže chcel by som sa spýtať ake boli vaše imatrikuly. Lebo mňa to teraz čakátak som zvedavý čo mám od toho očakávať.
Diky![]()
Ale veď to ber ako srandu, potom to aj Vy budete robiť mladším.. každého trochu strápnia, ukážu, kto je pánom na škole a ide sa ďalej.. Všetci si to prežiliCmB napísal:A to prečo robia? To má byt ako nejaká zábava alebo čo? Ked tam na nich vytiahnem teleskop z kalenej ocele tiež to bude zábava?
Re: Aké boli vaše imatrikuly ?
Tak nejak si predstavujem aj ja svoj pasovaci vecierok.Pikolik napísal:myslis ako pasovaci vecierok pre prvakov na SS? ak hej tak vacsinou to je strasne trapne a este trapnejsie su tie ulohy, ktore vam budu davat, cakas len nato kym ta zavolaju, strapnia ta, nahodis forsaz a frcis na pivko so spoluziakmi , tot moj pasovaci.
Podla mna to vobec neni sranda. Strápnovat niekoho len preto že je tam nový. A čo by sa stalo ak by som sa na nich vysral a nič nerobil? Ako by ma donutily?Innocence napísal:Ale veď to ber ako srandu, potom to aj Vy budete robiť mladším.. každého trochu strápnia, ukážu, kto je pánom na škole a ide sa ďalej.. Všetci si to prežili
tomu verInnocence napísal:Ale veď to ber ako srandu, potom to aj Vy budete robiť mladším.. každého trochu strápnia, ukážu, kto je pánom na škole a ide sa ďalej.. Všetci si to prežili
-
aughostino
Medium Professional
na zaciatok "modna prehliadka" v babskych satach
rozbite slepacie vajce na hlave, slepacie vajce v nohaviciach, ktore musela baba dostat cez nohavice od jedneho clenka k druhemu, poviem vam bolo to dost neprijemne (hlavne v tych vyssich partiach), potom vyjest lentilky v mede z babskeho brucha teraz ked si na to spatne spominam tak mi je na
este som si vsimol ze sa niekto pytal na datum, myslim ze je to na kazdej skole ine, nie je stanoveny presny datum kedy to bude
myslim ze tie reci o tych prehanadlach a zamknutych zachodoch su iba vymysly, urcite by to profesorsky zbor nedovolil a trochu sa to prieči s moralkou
//edit: este mi napadlo, my sme prvakom (chalanom) dali oholit nohy klasickym strojcekom ale nie penou na holenie ale so slahackou, ani neviem koho to z mojich byvalych spoluziakov napadlo ale poviem vam cervensie nohy som este nikdy nevidel
rozbite slepacie vajce na hlave, slepacie vajce v nohaviciach, ktore musela baba dostat cez nohavice od jedneho clenka k druhemu, poviem vam bolo to dost neprijemne (hlavne v tych vyssich partiach), potom vyjest lentilky v mede z babskeho brucha teraz ked si na to spatne spominam tak mi je na
este som si vsimol ze sa niekto pytal na datum, myslim ze je to na kazdej skole ine, nie je stanoveny presny datum kedy to bude
myslim ze tie reci o tych prehanadlach a zamknutych zachodoch su iba vymysly, urcite by to profesorsky zbor nedovolil a trochu sa to prieči s moralkou
//edit: este mi napadlo, my sme prvakom (chalanom) dali oholit nohy klasickym strojcekom ale nie penou na holenie ale so slahackou, ani neviem koho to z mojich byvalych spoluziakov napadlo ale poviem vam cervensie nohy som este nikdy nevidel