Aké boli vaše imatrikuly ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
pato1117
Amateur
Amateur

Aké boli vaše imatrikuly ?

Príspevok od používateľa pato1117 »

Takže chcel by som sa spýtať ake boli vaše imatrikuly. Lebo mňa to teraz čaká :D tak som zvedavý čo mám od toho očakávať.

Diky :roll: :D
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PsychoS »

Asi 80% prvakov postupne zavolali na javisko a robili im zle bars akymi hrami atd. Tresty... Mna to vsak obislo.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Všade je to iné. Tiež som sa pýtal a všetko boli len keci. Záleží do školy. Ak učňovka, očakával by som niečo choré, miestami až zvrátené, ak nejaká priemyselná tak je to tá norma /Šľahačka, med, perie, vajcia a tak/ a na gymploch je to podľa mňa len o robení a jedení chlebíčkov :D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Rozne ulohy, napr. dvaja chalani jedli naraz banan, bez pomoci ruk ( :D ) Ale nastastie som to ja nerobil :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

chlapcek sa bojiii!!! :lol: ale ne v poho
ja som tiez nevedel ze co bude a ani ma nevybrali! :)
ale ja chodim na priemyslovku a tam sa musia predom pytat riaditela a zvrhlosti vzdy zakaze [ale vzdy to skusaju :twisted: ]
na aku skolu ides??
pato1117
Amateur
Amateur

Rad8) napísal:chlapcek sa bojiii!!! :lol: ale ne v poho
ja som tiez nevedel ze co bude a ani ma nevybrali! :)
ale ja chodim na priemyslovku a tam sa musia predom pytat riaditela a zvrhlosti vzdy zakaze [ale vzdy to skusaju :twisted: ]
na aku skolu ides??
na najhorsiu skolu na slovensku :D ....ucnovka 3-rocka automechanik-opravar

...trocha sa aj bojim ..lebo minuly rok ...dali prvakom prehanadlo a zamkli hajzle :D ...aa vsetci srali pod schody :twisted: :twisted: :D :D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

u nas sa to volalo KABU(krst abiturientov buducich) a boli tam riadne zverstva, aj ked posledne roky sa to ukludnovalo... ale take akoze ruze, slahacka, cesnak - to kym vysli do saly a tam potom nejaky program kde museli prvaci vykonavat nejake vtipne a mierne ponizujuce ulohy - aby sa im ukazalo kto je na skole panom :D .... jo a chodil som na gympel...

na vyske to je uplne o inom
pato1117
Amateur
Amateur

:D no mam z toho celkom obavy ..lebo proste ta skola je STOKA :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

A v ktory den sa to robi? V septembri? :)
pato1117
Amateur
Amateur

Plasmon napísal:A v ktory den sa to robi? V septembri? :)
no, keby viem tak ti poviem :D
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa CmB »

A to je na každej škole? :cry:
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Myslím, že nie na každej je to tak hrozné ako tu niektorí píšu a niekde to nie je vôbec.. Napr. tam, kam idem ja len nakydajú na ksichty horčicu, kečup, zubnú pastu, všelijaké mastičky a korenia, popíšu fixou a koniec, žiadne scénky.. aj keď sranda by to mohla byť.
Pikolik
Star
Star

Re: Aké boli vaše imatrikuly ?

Príspevok od používateľa Pikolik »

pato1117 napísal:Takže chcel by som sa spýtať ake boli vaše imatrikuly. Lebo mňa to teraz čaká :D tak som zvedavý čo mám od toho očakávať.

Diky :roll: :D
myslis ako pasovaci vecierok pre prvakov na SS? ak hej tak vacsinou to je strasne trapne a este trapnejsie su tie ulohy, ktore vam budu davat, cakas len nato kym ta zavolaju, strapnia ta, nahodis forsaz a frcis na pivko so spoluziakmi , tot moj pasovaci.
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

A to prečo robia? To má byt ako nejaká zábava alebo čo? Ked tam na nich vytiahnem teleskop z kalenej ocele tiež to bude zábava? :x
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

CmB napísal:A to prečo robia? To má byt ako nejaká zábava alebo čo? Ked tam na nich vytiahnem teleskop z kalenej ocele tiež to bude zábava? :x
Ale veď to ber ako srandu, potom to aj Vy budete robiť mladším.. každého trochu strápnia, ukážu, kto je pánom na škole a ide sa ďalej.. Všetci si to prežili :)
Plasmon
Darca
Darca

Re: Aké boli vaše imatrikuly ?

Príspevok od používateľa Plasmon »

Pikolik napísal:myslis ako pasovaci vecierok pre prvakov na SS? ak hej tak vacsinou to je strasne trapne a este trapnejsie su tie ulohy, ktore vam budu davat, cakas len nato kym ta zavolaju, strapnia ta, nahodis forsaz a frcis na pivko so spoluziakmi , tot moj pasovaci.
Tak nejak si predstavujem aj ja svoj pasovaci vecierok. :D A dufam,ze sa tam nebudem velmi strapnovat pred celou skolou. :?
CmB
Zablokovaný
Zablokovaný

Innocence napísal:Ale veď to ber ako srandu, potom to aj Vy budete robiť mladším.. každého trochu strápnia, ukážu, kto je pánom na škole a ide sa ďalej.. Všetci si to prežili :)
Podla mna to vobec neni sranda. Strápnovat niekoho len preto že je tam nový. A čo by sa stalo ak by som sa na nich vysral a nič nerobil? Ako by ma donutily?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som im povedal narovinu, že sa im môžem vyextrementovať na ich imatrikulácie, že nikam nejdem, že ma môžu skúsiť donútiť fyzickou silou. A bolo. :)
pato1117
Amateur
Amateur

Innocence napísal:Ale veď to ber ako srandu, potom to aj Vy budete robiť mladším.. každého trochu strápnia, ukážu, kto je pánom na škole a ide sa ďalej.. Všetci si to prežili :)
tomu ver :D ja sa tesim jak ma strapnia :D a mam to na haku D: aspon ma spoznaju ostatny 8)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

na zaciatok "modna prehliadka" v babskych satach :roll:
rozbite slepacie vajce na hlave, slepacie vajce v nohaviciach, ktore musela baba dostat cez nohavice od jedneho clenka k druhemu, poviem vam bolo to dost neprijemne (hlavne v tych vyssich partiach), potom vyjest lentilky v mede z babskeho brucha teraz ked si na to spatne spominam tak mi je na :smt096

este som si vsimol ze sa niekto pytal na datum, myslim ze je to na kazdej skole ine, nie je stanoveny presny datum kedy to bude

myslim ze tie reci o tych prehanadlach a zamknutych zachodoch su iba vymysly, urcite by to profesorsky zbor nedovolil a trochu sa to prieči s moralkou :roll:

//edit: este mi napadlo, my sme prvakom (chalanom) dali oholit nohy klasickym strojcekom ale nie penou na holenie ale so slahackou, ani neviem koho to z mojich byvalych spoluziakov napadlo ale poviem vam cervensie nohy som este nikdy nevidel :lol:
Napísať odpoveď