primarny vsak pouzivam prave MSI a dalsi bude urcite rovnakej znacky.
V poslednych cca 2-3 rokoch sa to na poli vyrobcov NTB premiesalo, MSI urcite nie je zla volba, ak Ti mam povedat pravdu, vsetci ludia z mojho okolia co maju od nich NTB, tak si pochvaluju a ked som im nahodou masinu odporucil ja, nenahanali ma po vonku a nedostaval som vyhrazne sms, naopak su spokojni. A to su masiny z celeho portfolia, ci netbooky, herne masiny alebo standardny mainstream
Ja osobne mam MSI uz vyse 2,5 roka a nemal som s nim absolutne ziaden problem, kade tade so mnou uz cestoval, vlacil som ho do roboty denno-denne, na akcie, v exterieroch, v aute... operak mam Vistu Ultimate a su to velki kamarati
Neviem co s danym NTB mas v plane, na co ho chces vyuzivat, ale nie je to uplne delo, aj ked za tie peniaze adekvatne muziky. Ak chces na tom aj daco hrat, poobzeral by som sa po niecom silnejsom, ak to ma byt notebook pre studenta, budes spokojny, prilezitostne hry to samozrejme utiahne, ale necakaj lan party a far cry celu noc, full HD filmy by mu problem robit nemali, ale tam uz by to zasa chcelo HDMI