Stretko
moosha: ty to az tak organizujes, az to preorganizujes...
Citujem svoj prispevok:
Citujem svoj prispevok:
ppt napísal:So mnou oficialne nepocitajte.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak deturence, BA stretko s pozehnanim takmer kompletneho vedenia je za nami, rekordna ucast v pocte 13 ludi asi tak skoro prekonana nebude a aj ked sa cast z nas rozliezla skor, ultras to opat potiahli do polnoci, z coho vsak vychadzam, ze nabuduce to uz bude len do dakej jedenastej... asi starneme
Celkovo tam minali kyslik: hojko, t0m4s3, kobalt, pain, mystique, kinjeril, Tomasito, Shark NX, KoCi, Soviet, Kibo, reno23 a skoro som zabudol na sundevila
Stretko hodnotim uplne skvele a aj ked tam bolo dost ludi a bolo tazke si pokecat s kazdym, hlavne ked si vedla Vas sadne Shark NX (:D), ludkovia su to perfektny a rad sa stretnem kedykolvek nabuduce, len ked pride Tomasito, KoCi a Shark NX, treba riesit priestor s vysokym stropom a sirokymi zarubnami
A aj ked hojko nebol nadseny, ze som priniesol fotak, predsa som len vedeniu jednu skupinovu fotku spravil, no nevosli sa tam vsetci
Dal som Vam tam pre lahsiu orientaciu aj menovky... Snad sa dotycni neurazia a neschytam za to basu 
Celkovo tam minali kyslik: hojko, t0m4s3, kobalt, pain, mystique, kinjeril, Tomasito, Shark NX, KoCi, Soviet, Kibo, reno23 a skoro som zabudol na sundevila
Stretko hodnotim uplne skvele a aj ked tam bolo dost ludi a bolo tazke si pokecat s kazdym, hlavne ked si vedla Vas sadne Shark NX (:D), ludkovia su to perfektny a rad sa stretnem kedykolvek nabuduce, len ked pride Tomasito, KoCi a Shark NX, treba riesit priestor s vysokym stropom a sirokymi zarubnami
A aj ked hojko nebol nadseny, ze som priniesol fotak, predsa som len vedeniu jednu skupinovu fotku spravil, no nevosli sa tam vsetci
-
hojko
Site Admin
Hlasim prichod zo stretka
Cesta na stretko aj zo stretka nebola dlha, aj ked sa mierne o 50 eur predrazila (a to mozem byt rad, ze to nebolo o 200 eur), ktore putuju do pokladne KR PZ v Ziline, bolo fajn.
Skoda, ze Kinjeril a Tomasito odisli po hodine, aby sa sli venovat jeden druhemu
a tak neostali s nami pokecat, ale nevadi. Myslim, ze sme si pokecali celkom dobre, rozobrali co bolo treba, poohovarali koho bolo treba..., minusovu karmu a bany rozdam neskor... Skoda, ze sa nedalo ostat dlhsie, kedze pain a mystique musia rano o piatej, resp. siedmej vstavat do roboty. Ja s kobaltom som este potiahol v bare do 02:15 a potom domov.
Cesta na stretko aj zo stretka nebola dlha, aj ked sa mierne o 50 eur predrazila (a to mozem byt rad, ze to nebolo o 200 eur), ktore putuju do pokladne KR PZ v Ziline, bolo fajn.
Skoda, ze Kinjeril a Tomasito odisli po hodine, aby sa sli venovat jeden druhemu
-
lekoklatik
VIP
-
Kibo
Hardcore addict
to bola urcite praca dakeho konkurenceho fora...hojko napísal:aCesta na stretko aj zo stretka nebola dlha, aj ked sa mierne o 50 eur predrazila (a to mozem byt rad, ze to nebolo o 200 eur), ktore putuju do pokladne KR PZ v Ziline, bolo fajn.
lekoklatik: neboj, tych kofoliek bolo viac, lyoness to istil
-
Shark NX
Addict
Takze ... Ohodnotim aj ja 
Na zaciatku ma Sklamalo auto ... Brat v tom nechal Elektricky smrad Tyzden ... A kompletne mi vybil baterku ... Cize som dosiel o hodinu neskor MHD-ckou
Ucast bola uzastna
... Az taka ze som si nezapamatal kto je kto ... Okrem hojka, Tomasita, sundevila, kinjerila a t0m4s3. Ostatnych som sa musel dodatocne pytat 
Vsetko pohodaci ... Pokecali sme si riadne a som rad ze som mohol vsetkych osobne spoznat
... S Kibom, KoCim, Sovietom, Renom sme zostali do cca 0:00 potom sme to zabalili.
Cize celkove hodnotenie ... Zatial najlepsie stretko v BA ... Zas sme vyhrali za najrychlejsiu organizaciu
(Pia. 21.8. Som to napisal na FB)
Na zaciatku ma Sklamalo auto ... Brat v tom nechal Elektricky smrad Tyzden ... A kompletne mi vybil baterku ... Cize som dosiel o hodinu neskor MHD-ckou
Ucast bola uzastna
Vsetko pohodaci ... Pokecali sme si riadne a som rad ze som mohol vsetkych osobne spoznat
Cize celkove hodnotenie ... Zatial najlepsie stretko v BA ... Zas sme vyhrali za najrychlejsiu organizaciu
to mi pripomina zrazy z dunaonline.com ked sa vsetci nadrbali a potom sa ludia rano cudovali preco maju vojnu s tym ktorym narodom a kazdy je dolu o melanz a planety....hojko napísal: minusovu karmu a bany rozdam neskor...
kazdopadne ako to tak vidim - Kosice dopadnu ako furt => mesiac organizacie a vpodstate nic z toho, Blava to ma jasne.... takze treba spravit nieco v BB konecne zasa..... tak co ludia? dame daco este do dakeho 15.9?
a uz vopred spominam Brno(buze**** plno) niekedy zaciatkom oktobra... to uz tam budeme vsetci co tam mame byt a este nikto sa nebude moct stazovat ze sa ma vela ucit...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Shark NX
Addict
V Brne sa mozem pravidelne zucastnovat pocas semestra ... Mala zastavka (Od 30min do 4hodin) mi nerobi problem po ceste domov (Stvrtok, Piatok, Sobota) alebo naspat (Nedela, Pondelok)
Rad by som si vas obzrel
Minuly rok sme mali dojst ale nemal som k dispozicii 4 Kolieska cize sa od toho upustilo ... a Potom sa na to zabudlo.
Myslim ze tento rok sa tento problem nezopakuje.
Rad by som si vas obzrel
Minuly rok sme mali dojst ale nemal som k dispozicii 4 Kolieska cize sa od toho upustilo ... a Potom sa na to zabudlo.
Myslim ze tento rok sa tento problem nezopakuje.