to matus121:
V tom pripade by som bral tuto Toshibu. Toshiba je znama kvalitnymi notebookmi a vykon osadenych komponentov zodpoveda cene.
a kurier-dobierka stoji okolo 200sk
to SRneC:
Vybral si si vynikajuco, viac menej lepsie si vybrat ani nemohol, co sa pomeru cena/vykon tyka.
Ani jednym nic nepokazis, sam sa rozhodni, ci chces vacsi disk(HP), alebo o trochu vykonnejsi procesor(Asus) alebo podla vzhladu. Co sa tyka grafiky, tak notebookcheck zaradil G102M pred 4330ku, ale myslim, ze su viac menej rovnocenne - i ked 4330ka je o nieco vykonnejsia (podla 3DMarkov o dost).
jeden Hp probook 4510s mi tu prave lezi na stole, niet mu co zatial vytknut, vadi mi 16:9 LCD, pride mi to take uzucke, ale to je sila zvyku
ked som ho prvykrat pustil tak ma vetraky vcelku prekvapili,ze tak hucia, ale nieje to nic tragicke, hodil som tam Win 7 ovladace si to niektore dalo samo, na vga, webcameru a touchpad som tam dal z visty, bal som sa hlavne plnohodnotnej klavesnice pri tak malej uhlopriecke, ale nieje to az take labilne ako som cakal, ba priam vcelku pevne...
najviac mi prekaza napajanie a to, ze pouzili rovnu "koncovku" tak tam tak labilne visi a nieje ako u druheho NB do "L"...
mam ho tu od vcera a zajtra ide zase prec tak dlhodobe skusenosti nemozem poskytnut
este mi vcelku prekaza, ze preco niaky chumaj v tovarni nenalepil nalepky nanho presne rovno, ale su vselijak nakrivo...
edit: ta dodavana brasna ma otvor len na vrchu takze tam treba ten NB vsuvat, ale na prenos raz za cas postaci
to manager66: ten notebook je fakt super a aj cena je vynikajuca. budem nad nim rozmyslat a vrela vdaka
a este dve mensie otazky, ale to uz aj pre inych. ako to je z reklamaciou cez net? byvaju s tym problemy alebo ako? to sa len napise mail a posle postou NT?
a je pravda, ze na NT so 4G pamatou neide dat Win XP a pri 3G vyuziva iba 2G?
to ze sa tam neda nainstalovat XP je podla mna blbost kde si to pocul?
ja mam 4gb ale neskusal som to mam na nom win7 a nevidim dovod davat XP
ide mi tu vsetko co potrebujem..
a to ze pri 3gb bude vyuzivat len 2gb si vies sam nastavit ja z tych 4gb co mam
je nastavene 3gb pre system a 1b pre graficku
nic co ti povedia v predajni neber do uvahy...to je ako keby si sa pri kupe PC opytal ci ti pojdu napalene hry alebo musis kupovat originalky...a oni ti musia uz len z principu povedat ze ti pojdu len originalky
Potreboval by som poradit pri kupe, mam uz zopar masiniek vyhliadnutych ale zaujimalo by ma co najdete vy.
Parametre, dvojjadrovy procesor cca 2,0GHz +
Ram 3GB a viac, Grafiku necham na vas ale okolo 512mb, hdd okolo 320 GB a uhlopriecka , od 13 do 17
Cenovy strop 630 € !
Este doplnim ze ASUS,ACER nechcem...
Bol by som velmi vdacny keby ste nieco dobre nasli...
Yellow napísal:jj ten pavillion som si potom vsimol a ma zatial najviac bodov u mna
alebo potom este tento: http://www.alza.sk/msi-gx630x-006cz-d129234.htm
- sice je o trosku drahsi ale ja by som sa do MSI nebal ist kvalitny procesor, grafika N9600 512MB, 4GB ram, 500GB HDD, a hlavne je bez OS co ja povazujem za velke plus
cauko idem kupovat acer extensa 5220 do skoly....je to starsi typ ale potrebujem to len na pisanie, surfovanie a filmy...a moja otazka znie ci mate niekto skusenosti so znackou acer(popripade s tymto modelom) a ako je na tom s kazivostou...diky.
Hľadám multimediálny notebook parametre:
-približne 2ghz procesor - dvojadrový,
-3-4GB ram,
-17 palcový monitor,
-dobrá ergonómia, kvalita
-čo najlepšia výdrž batérie(3 hodiny aktívnej práce by bolo fajn)
-cena do 25000SK = 833€
-hry nie sú priorita
má mať
-webkameru s mikrofónom
-dva audio výstupy by boli veľké plus(kvôli virtual dj)
-grafická karta nemusí byť extra silná
-pokial možno aby vydržal nejaký ten čas , aspoň tri roky, najlepšie 5
Ktorí výrobcovia ponúknu v tejto cene najlepšie produkty? poprípade prosím odporučte nejaké produktové rady, ktorým výrobcom sa vyhnúť?
Sú moje požiadavky privysoké? ak hej tak asi budem musieť hladat 15 palcový notebook, ale 17 palcov by bolo príjemnejšie
Notebook budem mať na internáte v prahe - položený na stole , hrať world of warcraft, facebook, skype, programovanie, prezeranie webu, počúvanie hudby, pozeranie filmov, budem z neho hrať hudbu na reproduktori(virtual dj), bude to môj jediný počítač v Prahe
V škole- na prednáškach, wifi, prezeranie študijných materiálov
Používal som pavilion dv od HP, prehrieva sa, touchpad je nepríjemný, dotykové ovládanie hlasitosti nepresné, spomaluje systém(grafická animácia), inak sa mi páči konštrukcia, je pevná ale veľká, výdrž batérie celkom ok, displey ok, príliš vela aplikácií od hp
Chcem používať windows 7, nemusí byť súčasťou notebooku(zbytočný príplatok)
VirtualDJ:Má niekto skúsenosti, či ide napojiť slúchadlá na odposluch pesníčky, chápem že treba 2 výstupy, len či to podporuje driver?
Ahojte, po uvazovani zmena planu
Pridame par Euro ,hladam teraz notebook do 1000euro
-poziadavky zostavaju nezmenene
C2D,4gb ram,500gb disk, hdmi,vykonna grafika(v ramci moznosti),15,4-15,6 display,co najvacsi vykon a co najvacsia vydrz baterie a najnizsia hmotnost ,kedze sa bude aj prenasat
rozmyslam nad tymto:
Zdravím, potreboval by som poradiť ohladom kúpy NB.
Plánujem na ňom hrať WoW:Wotlk a CS. Dal by som zaň maximálne 650 ečiek. Vedel by mi prosím niekto kto ma s tým skúsenosti poradiť? Vopred ďakujem.