problem s ramkami a doskou
-
Daniel9911
Professional
problem s ramkami a doskou
Cavko mam taky problem mam dosku MSI K9N SLI a ramky KINGSTON DDR2 2x 1GB KIT 667MHz KVR667D2N5K2/2G a potom som si dokupil este raz taketo iste ramky no ked som to tam dal tak islo vsetko pohode na viste ale po case mi zamrzal PC nevdel som ze preco tak som vybral 1GB ram a uz mi to nerobilo tak neviem co s tym bolo preco mi zamrzal PC ked som tam mal 4x1GB ram a potom som predal 2x1GB ram a teraz rozmyslam ze si kupim 1x2GB ram ci mi to pojde bez problemov ???? lebo kamos vravi ze mi nebude chciet uznat 4GB ak tam budem mat 1x2GB a 2x1GB je to pravda alebo ne ??? a este ze ked si kupim 1x2GB ram 800Mhz a toto je 667Mhz tak mi to pojde ????
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
na velkosti pamate nezalezi pokial viem...hlavne nech je to rovnaka znacka, rovnaka frekvencia a rovnake casovanie...ak mas jednu 677Mhz a das tam dalsiu ktora bude na frekvencii 800Mhz tak ta na 800Mhz sa "podtaktuje" na frekvenciu 677Mhz...inak je to dost individualne...uz mam odskusane 3x 512MB - rozdielne znacky,frekvencie,casovanie a vsetko islo v pohode
cize moze to fungovat a nemusi...ja ti skor odporucam predat tie ramky a kupit normal KIT 2x2GB...
-
Daniel9911
Professional
-
Pigesko
King
32 bitova ti sice 4GB ram rozozna ale realne budes moct vyuzit len 3GB
ak vies ze vyuzijes viac ako 3GB tak jednoznacne nainstaluj 64bit verziu...ak vies ze sa na 3GB ani nedostanes tak ti staci 32bit verzia 
- cize sa nepozeraj na to kolko pamate mas ale kolko realne vyuzijes, a podla toho si nainstaluj 32bit resp. 64bit verziu...
//to johny: on uz ich predal
tiez by som mu to odporucil keby ich este mal 
- cize sa nepozeraj na to kolko pamate mas ale kolko realne vyuzijes, a podla toho si nainstaluj 32bit resp. 64bit verziu...
//to johny: on uz ich predal
zbehol si tie pamate memtestom? ono tie 4x1GB by mali ist bez problemov a ak to prestalo blbnut po vytiahnuti jednej tej pamate, tak zrejme bude chybna a vhodna na reklamaciu..., spusti memtest, ak to neprejde, tak reklamuj, ak sa da...
inak teda pamate mozes zapajat lubovolne (pobezia ako najpomalsia z nich), otazne je, ci chces vyuzit vyhod dvojkanaloveho zapojenia, alebo nie.
inak teda pamate mozes zapajat lubovolne (pobezia ako najpomalsia z nich), otazne je, ci chces vyuzit vyhod dvojkanaloveho zapojenia, alebo nie.
-
Daniel9911
Professional
-
Pigesko
King
predaj ich
je velmi mala pravdepodobnost ze by si u Corsair narazil na chybny kus
aj ked, clovek nikdy nevie...ale ja by som ich predal.
- a ked si to tak vezmes tak aj keby sa jeden kus z tych corsiar pokazil tak ti stale 2GB ostavaju a na tom sa da v pohode vydrzat kym ten jeden kus vyreklamujes...
kludne ich daj aj sem do Bazaru a myslim ze do 48hodin mas kupcu 
- a ked si to tak vezmes tak aj keby sa jeden kus z tych corsiar pokazil tak ti stale 2GB ostavaju a na tom sa da v pohode vydrzat kym ten jeden kus vyreklamujes...
ak das prijatelnu sumu tak nebudes mat s predajom problemDaniel9911 napísal:No tak ja som to tiez tak myslel ale v dnesnej dobe kto kupit DDR 2 ramky ktore ficia len na 667 Mhz vies je velmi narocne ich predat ale sice ak za 2GB ram vypitam 20 eur bude to asi dobra cena ked som aj druhe predal za tolko
-
Daniel9911
Professional
-
Daniel9911
Professional