kde v hre si mozem nastavit tie veci ako depth of field alebo texture quality alebo shadow quality a tie ostatne co su na pc tuningu zobrazene pretoze ja v menu hry options a video vobec take moznosti nikde nemam
Lewis napísal:kde v hre si mozem nastavit tie veci ako depth of field alebo texture quality alebo shadow quality a tie ostatne co su na pc tuningu zobrazene pretoze ja v menu hry options a video vobec take moznosti nikde nemam
chalani ja soms a zasekol v misii kde mam zneskodnit taky obrovitansky pristroj ukrity v kostole a enviem ako ho mam znici je tam strasne vela nabojov proste ten pristroj vitvara nad sebou taku ziaru ktora ide k obloho poradte
RainbowSix napísal:chalani ja soms a zasekol v misii kde mam zneskodnit taky obrovitansky pristroj ukrity v kostole a enviem ako ho mam znici je tam strasne vela nabojov proste ten pristroj vitvara nad sebou taku ziaru ktora ide k obloho poradte
to je tam tusim cast kde vyjdes hore na strechu, oproti mas druhy dom odkial na teba strielaju vojaci, prepni do Veil-u uvidis tam dieru v stene kde je cervena krabica - generator strel do toho s bazookou - otvori sa ti cesta ked vyjdes po schodoch a tam skocis dole bude tam protilietadlova zbran, s tym to rozstrielaj
nie to nieje ono ja vojdem do takeho kostala a to je sedko neda sa stadial vinst a ked som tam stupil tak som tam videl sedko ciernobiele ale ked som rozdtrelil taky tanier tak farba uz bola normalna
RainbowSix napísal:nie to nieje ono ja vojdem do takeho kostala a to je sedko neda sa stadial vinst a ked som tam stupil tak som tam videl sedko ciernobiele ale ked som rozdtrelil taky tanier tak farba uz bola normalna
prepni veil a na tom kruhu mas take zelene veci tie znic.. na kazdom prstenci su take body tie znic
Mam mensi problem s touto hrou strasne mi seka zvuk pri tych filmoch v hre ale ked hram ide to ulne bez problemov. To sekanie zvuku pri videach v hre som si vsimol aj v inych hrach neviete v com moze byt problem ?
Ide niekomu multi? Stále mi to neukáže žiadny server nech skúšam čokoľvek. ÁNO originál MÁM. Samozrejme celá hra namňa budí dojem 5-6/10 bodov. Je to slabé, ale nato že sa to od posledných Wolfov dosť pomenilo dáme tomu 6ku.
Dedomil napísal:Ide niekomu multi? Stále mi to neukáže žiadny server nech skúšam čokoľvek. ÁNO originál MÁM. Samozrejme celá hra namňa budí dojem 5-6/10 bodov. Je to slabé, ale nato že sa to od posledných Wolfov dosť pomenilo dáme tomu 6ku.
dal si aj patch na MP? teda neviem ci je aj na offiko lebo na cracknutu verziu vysiel aj MP ale zrejme ano aj na ofiko
Pár strán do zadu som písal, že je to slaba hra atď, ale teraz som to rozohral odzačiatku s českým prekladom a musím povedať, že takú dobru FPSku som už dlho nehral, dej je super, vizuálna stránka je priemer, miestami nadpriemer, až sa zastavym a s otvorenými ustami si ju detalnejšie prezerám, čím dalej hru hrám, tým ma viac baví, fakt super, až rozmýšlam o kúpe.