Opekanie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
paradajka
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

ma tiez chodime ale z rozkladanim ohna nemame problem suchneme tak 2 deci riedidla a je po probleme pockame kym neprestane ohen dymit na ciernoa opekacka je v plnom prude zatal zijeme vsetci tak je v pohode nikto sa neotravil :D
russ1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa russ1 »

Aj ja chodievam opekavat lenze ja chodim "opekat"...asi viete co mam na mysli :smt003 :smt039 :D
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

my obcas chodime opekat lenze skoro stale sa to zvrzne a potom to dopadne tak ze kiektory behaju holy po prirode :roll:
cOre
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cOre »

Akurát tak u babky na zahrade, alebo na sigorde (blízko prešova) :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

klasika: na chate o jednej rano s kamosmi a trochu naliaty :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

naposledy co sme boli opekat na 1.maja ttak nas vyhnali policajti z lesa vraj sukromny majetok ci co. zabavili sme debilov z cudzieho mesta ze nemame ziadne doklady nic a nas pustili... tak sme skoncili na prvomajovej opekacke u kamosky vo dvore v altanku pri grile...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

z lesa ani sukromneho vas vyhnat NEMOZU. No ak ste opekali - tj ohen na NEPOVOLENOM mieste, to je ina... lenze ako ti dokazu ze to ohnisko je nedovolene... inak, ved stacilo by s nimi trochu pokecat a vyjasnit si ze tam upracete... anyway: sukromny/nesukromny, nevadi, nesmie vas odtial nikto vyhnat
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Stoporko napísal:z lesa ani sukromneho vas vyhnat NEMOZU. No ak ste opekali - tj ohen na NEPOVOLENOM mieste, to je ina... lenze ako ti dokazu ze to ohnisko je nedovolene... inak, ved stacilo by s nimi trochu pokecat a vyjasnit si ze tam upracete... anyway: sukromny/nesukromny, nevadi, nesmie vas odtial nikto vyhnat
ja neviem, nemam o tom precitane zakony, ale ked ten pozemok raz plati tebe, neni to to iste jak ked ti pride niekdo do zahrady a zalozi si tam ohen ? :D Alebo ked mas aj kupeny pozemok kde rastie les, tak si tam moze opekat, santit robit co chce hocikdo?
Wirusk0
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Wirusk0 »

takto to vyzera pred opekackou :D:D ..vid dole pod "stolom" :D
Prílohy
Obrázok 019.jpg
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

juuj dneska sme opekali a bolo fajn :P hlavne to jedlo :lol:
shortak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa shortak »

hh, jasnééééééé že sa chodí opekať..... najlepšie do lesa, a ešte úplne najlepšie na nejakú lúku cez noc ďalej od civilizácie....... ale úplne najviac najlepšie je opekať počas stanovačky !!!! :smt039 :smt023

photo pre tých, čo nevedia čo to je :oops:
Prílohy
Ohnííík
Ohnííík
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

kukiak napísal:ja neviem, nemam o tom precitane zakony, ale ked ten pozemok raz plati tebe, neni to to iste jak ked ti pride niekdo do zahrady a zalozi si tam ohen ? :D Alebo ked mas aj kupeny pozemok kde rastie les, tak si tam moze opekat, santit robit co chce hocikdo?
z poznamok vodcovskeho kurzu KP: ak je les aj v sukromnom vlastnictve, ty tam mas pravo vkrocit, zbierat lesne plody pre osobnu potrebu a opekat na vyhradenych miestach. Tu sa vravi o lese, nie o zahrade! Preto ak niekoho babka vyhana z lesa, ze to je"jej" les, tak by som jej slusne vysvetlil ako sa veci maju a slubil, ze po sebe upraceme... a je pokoj.
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

chodime opekat vzdy ked sa da. opakame vsetko co sa da :D . chodim zo skautmi lebo su to best ludia. ale opekacky su uplne skvele. a ked sa opekacka vydari tak je tam strasne velka kopa srandy a kopec zazitkov. opekacky maju svoje caro len treba zvolôit dobry flek a dobrych ludii
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

grilujete? Mate dake finty na to, ako najlepsie zapalit brikety? (tie ktore niesu napustene podpalovacom).

chytaju dost tazko.

//autoeditácia príspevku ( 28 Aug 2009, 11:43 )
nasiel som super videjko
ale ak mate este dake podobne triky - sem s nimi :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

meffisto: ja ked grilujem ci uz doma, alebo na zahrade, tak kamos vie pekne rozlozit gril :) na spodok papier, na papier pouklada drevo, ako keby v style ihlanu.. zapali sa papier, postupne sa chyti drevo a pockame, kym sa spravi pahreba.. potom uz len uhlie, pockame, kym troska prehori aj to a uz len rošt na gril a grilujeme :) aj ked je pravda, ze niekedy si musime pomoct tekutym podpalacom.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ja to robim tak isto ako 2Pacaveli a este nikdy som nemal problem do 15 minut pripravit gril.Podpalovac mi nikdy netrebalo.Inak na gril je perfektne maso na rezne, ale predtym ho dam den do pacu, teda vselijake rozne koreniny a olej.Vynikajuce, neviem sa ho ojest :smt048
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

vcera som vecer som bol trochu bicyklovat a schvalne som presiel okolo miesta kde boli jednu celu noc opekat akysi ludia ked som to miesto videl skoro som spadol z bicykla, je to miesto s rozmermi asi 10x10 metrov a normalne som sa cudoval, ze toto sa da stihnut za jedinu noc, cakalo ma tam nemile prekvapenie, sice nie som nejaky extremny zastanca Green Peace ale toto bolo moc. Nepochopim ked ma niekto tolko sily a dokaze doniest do prirody napriklad plnu plastovu flasu ale potom ju uz nevladze zobrat domov a zahodit do kontajnera?

PS: fotky su dost nekvalitne, su fotene mobilom so slabym fotakom, ale podstatu tam vidno
Prílohy
DSCO-0038.jpg
DSCO-0037.jpg
DSCO-0036.jpg
DSCO-0035.jpg
DSCO-0034.jpg
DSCO-0033.jpg
DSCO-0032.jpg
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

tak toto je sila.
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

my chodime opekat a stanovat x) je to ta najvacsia sila aka moze byt x) sme daleko a vysoko x) zivanska,slaninka,klobaska a pivo x) najlepsie keltik xP
Napísať odpoveď