Opekanie
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja neviem, nemam o tom precitane zakony, ale ked ten pozemok raz plati tebe, neni to to iste jak ked ti pride niekdo do zahrady a zalozi si tam ohen ?Stoporko napísal:z lesa ani sukromneho vas vyhnat NEMOZU. No ak ste opekali - tj ohen na NEPOVOLENOM mieste, to je ina... lenze ako ti dokazu ze to ohnisko je nedovolene... inak, ved stacilo by s nimi trochu pokecat a vyjasnit si ze tam upracete... anyway: sukromny/nesukromny, nevadi, nesmie vas odtial nikto vyhnat
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z poznamok vodcovskeho kurzu KP: ak je les aj v sukromnom vlastnictve, ty tam mas pravo vkrocit, zbierat lesne plody pre osobnu potrebu a opekat na vyhradenych miestach. Tu sa vravi o lese, nie o zahrade! Preto ak niekoho babka vyhana z lesa, ze to je"jej" les, tak by som jej slusne vysvetlil ako sa veci maju a slubil, ze po sebe upraceme... a je pokoj.kukiak napísal:ja neviem, nemam o tom precitane zakony, ale ked ten pozemok raz plati tebe, neni to to iste jak ked ti pride niekdo do zahrady a zalozi si tam ohen ?Alebo ked mas aj kupeny pozemok kde rastie les, tak si tam moze opekat, santit robit co chce hocikdo?
-
JohnFrusciante
Star
meffisto: ja ked grilujem ci uz doma, alebo na zahrade, tak kamos vie pekne rozlozit gril
na spodok papier, na papier pouklada drevo, ako keby v style ihlanu.. zapali sa papier, postupne sa chyti drevo a pockame, kym sa spravi pahreba.. potom uz len uhlie, pockame, kym troska prehori aj to a uz len rošt na gril a grilujeme
aj ked je pravda, ze niekedy si musime pomoct tekutym podpalacom.
-
aughostino
Medium Professional
vcera som vecer som bol trochu bicyklovat a schvalne som presiel okolo miesta kde boli jednu celu noc opekat akysi ludia ked som to miesto videl skoro som spadol z bicykla, je to miesto s rozmermi asi 10x10 metrov a normalne som sa cudoval, ze toto sa da stihnut za jedinu noc, cakalo ma tam nemile prekvapenie, sice nie som nejaky extremny zastanca Green Peace ale toto bolo moc. Nepochopim ked ma niekto tolko sily a dokaze doniest do prirody napriklad plnu plastovu flasu ale potom ju uz nevladze zobrat domov a zahodit do kontajnera?
PS: fotky su dost nekvalitne, su fotene mobilom so slabym fotakom, ale podstatu tam vidno
PS: fotky su dost nekvalitne, su fotene mobilom so slabym fotakom, ale podstatu tam vidno