Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

kachna napísal:kto je les?
http://www.hojko.com/member1963.html
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

staci ked si das vyhladat jeho prispevky... mas to tak na par hodin zabavy, odporucam aj:
http://www.hojko.com/ako-hojko-a-t0m4s3 ... 46682.html
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som chcel od kinje.... nech mi povie kto je les ked mal taky husty post
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

kachna napísal:ja som chcel od kinje.... nech mi povie kto je les ked mal taky husty post
les je jeden chlapik s bujnou fantaziou a dost specifickymi nazormi a tito ludia boli, su a budu stale vyclenovani mimo spolocnosti. Neviem co s tym kto ma problem ale je to nazor a nemyslim ze vela s tym tazko nikto moze nieco robit ;) SUHLASIS alebo NESUHLASIS, vidim len dve moznosti NO NADAVAT?? to o dotycnom nieco poukazuje.
Precitaj si jeho temy a nemusis sa pytat :))

BTW SAFAN, ty sa tu rozparujes ako velmi si lesa zazil ale akosi ta nevidim nikde ze by si vobec niekedy zareagoval na niektory z jeho prispevkov ked tu este bol... A kedze si tu bol tak max na taky by som to nazval jeho posledny mini comeback takze tie tvoje velke slova o SRANI SI DO HUBY vyznievaju dost smiesne... A s vekom nezacinaj lebo sa len viacej zhadzujes kedze ma absolutne nepoznas... :?
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

dair napísal:BTW SAFAN, ty sa tu rozparujes ako velmi si lesa zazil ale akosi ta nevidim nikde ze by si vobec niekedy zareagoval na niektory z jeho prispevkov ked tu este bol... A kedze si tu bol tak max na taky by som to nazval jeho posledny mini comeback takze tie tvoje velke slova o SRANI SI DO HUBY vyznievaju dost smiesne... A s vekom nezacinaj lebo sa len viacej zhadzujes kedze ma absolutne nepoznas... :?
si na drogach?nepovedal som absolutne nic o veku.vies vobec co hovoris?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

safan napísal:si na drogach?nepovedal som absolutne nic o veku.vies vobec co hovoris?
aj by som sa ti ospravedlnil ale vzhadom na tvoju milu odpoved, nepatrilo to tebe, no kazdopadne sa vztahuje vzhadom na vyspelost tvojho uboheho prehavu :lol:
a v tejto teme s tebou koncim tak si tu este pospamuj a chod spinkat. CMUK
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Radi ta tu privitame diar, opat o dva dni.

Pre ostatnych - prestante spamovat, inak mate basu tak ako dair!
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Nepoznam Lesa (len jeho prispevky) ale pripomina mi nasho noveho profesora praxe (vojak on bol a furt mysli ze je) , ale toho zase nepoznate vy takze nic. :wink:
EbeL
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa EbeL »

pani nechapem naco tu na neho vobec reagujete :D som momentalne v usa a co popisuje je tu uplne bezne a to jeho "male" auticko je tu vazne az podpriemer ,ako taku velku kravu si kupi dnes len ozajstny "profesor" a este k tomu ford co tu natom jazdia ozaj najvacsi sedliaci :D a to ze pije coca colu ma byt luxus? ved tu je lacnejsia nez cista voda este mal napisat ze ma okna v elektrike a uz by sme sa knemu seci modlili:D s politickymi nazormi sice suhlasim ale nehadzal by som sk kvoli par idiotom do 1 vreca lebo v usa ich je aspon 2-razy tolko a to mam ameriku rad

PS: nejka som si nevsimol ze to uz je 2 roky stara tema ale aj tak sa nema cim chvalit
ChallengerQo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ChallengerQo »

v amerike nemaju internet? ze si chodis na slovensko pisat dennik :D
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

K Lesovi a jeho super príspevkom sa vyjadrovať nejdem, podotýkam len, že aj sám náš veľký profesor a guru nevie po slovensky a robí gramatické chyby :D To ma totiž v kontraste s jeho "vznešeným" štýlom písania pobavilo najviac :roll:

Aj by som sa stavil, že jeho angličtina tiež pokrivkáva (ak by nebodaj chcel oponovať tým, že je amík)
Napísať odpoveď