http://www.hojko.com/member1963.htmlkachna napísal:kto je les?
Pripravte si ziacke knizky, Vas profesor je spat !
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
staci ked si das vyhladat jeho prispevky... mas to tak na par hodin zabavy, odporucam aj:
http://www.hojko.com/ako-hojko-a-t0m4s3 ... 46682.html
http://www.hojko.com/ako-hojko-a-t0m4s3 ... 46682.html
-
dair
Guru wannabe
les je jeden chlapik s bujnou fantaziou a dost specifickymi nazormi a tito ludia boli, su a budu stale vyclenovani mimo spolocnosti. Neviem co s tym kto ma problem ale je to nazor a nemyslim ze vela s tym tazko nikto moze nieco robitkachna napísal:ja som chcel od kinje.... nech mi povie kto je les ked mal taky husty post
Precitaj si jeho temy a nemusis sa pytat
BTW SAFAN, ty sa tu rozparujes ako velmi si lesa zazil ale akosi ta nevidim nikde ze by si vobec niekedy zareagoval na niektory z jeho prispevkov ked tu este bol... A kedze si tu bol tak max na taky by som to nazval jeho posledny mini comeback takze tie tvoje velke slova o SRANI SI DO HUBY vyznievaju dost smiesne... A s vekom nezacinaj lebo sa len viacej zhadzujes kedze ma absolutne nepoznas...
si na drogach?nepovedal som absolutne nic o veku.vies vobec co hovoris?dair napísal:BTW SAFAN, ty sa tu rozparujes ako velmi si lesa zazil ale akosi ta nevidim nikde ze by si vobec niekedy zareagoval na niektory z jeho prispevkov ked tu este bol... A kedze si tu bol tak max na taky by som to nazval jeho posledny mini comeback takze tie tvoje velke slova o SRANI SI DO HUBY vyznievaju dost smiesne... A s vekom nezacinaj lebo sa len viacej zhadzujes kedze ma absolutne nepoznas...
-
dair
Guru wannabe
aj by som sa ti ospravedlnil ale vzhadom na tvoju milu odpoved, nepatrilo to tebe, no kazdopadne sa vztahuje vzhadom na vyspelost tvojho uboheho prehavusafan napísal:si na drogach?nepovedal som absolutne nic o veku.vies vobec co hovoris?
a v tejto teme s tebou koncim tak si tu este pospamuj a chod spinkat. CMUK
-
lekoklatik
VIP
pani nechapem naco tu na neho vobec reagujete
som momentalne v usa a co popisuje je tu uplne bezne a to jeho "male" auticko je tu vazne az podpriemer ,ako taku velku kravu si kupi dnes len ozajstny "profesor" a este k tomu ford co tu natom jazdia ozaj najvacsi sedliaci
a to ze pije coca colu ma byt luxus? ved tu je lacnejsia nez cista voda este mal napisat ze ma okna v elektrike a uz by sme sa knemu seci modlili:D s politickymi nazormi sice suhlasim ale nehadzal by som sk kvoli par idiotom do 1 vreca lebo v usa ich je aspon 2-razy tolko a to mam ameriku rad
PS: nejka som si nevsimol ze to uz je 2 roky stara tema ale aj tak sa nema cim chvalit
PS: nejka som si nevsimol ze to uz je 2 roky stara tema ale aj tak sa nema cim chvalit
-
ChallengerQo
Expert
K Lesovi a jeho super príspevkom sa vyjadrovať nejdem, podotýkam len, že aj sám náš veľký profesor a guru nevie po slovensky a robí gramatické chyby
To ma totiž v kontraste s jeho "vznešeným" štýlom písania pobavilo najviac 
Aj by som sa stavil, že jeho angličtina tiež pokrivkáva (ak by nebodaj chcel oponovať tým, že je amík)
Aj by som sa stavil, že jeho angličtina tiež pokrivkáva (ak by nebodaj chcel oponovať tým, že je amík)