Pro Evolution Soccer 2010

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
zabzo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zabzo »

Ja si tiež myslím že proste PES je o dosť lepší ako FIFA...
Narozdiel od FIFF-y sa tam neopakujú situácie a aj hrateľnosť je neporovnateľná.... :)
Na PES 2010 sa teším jak malé decko no ale to až keď kúpim PC :( ...
Len by som sa chcel opýtať... Nedávno som chcel hrať PES 2008 po nete no bohužiaľ sme museli skončíť pri FIFE cez hamachi.... Neviete sa bude dať konečne PES hrať po nete aj bez totho aby som si to kúpil a neopísal som tam ten CD-key? ... :?
Stiahol som aj patch do toho ale nepomohlo to...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SSemteXX »

zabzo napísal:Ja si tiež myslím že proste PES je o dosť lepší ako FIFA...
Narozdiel od FIFF-y sa tam neopakujú situácie a aj hrateľnosť je neporovnateľná.... :)
Na PES 2010 sa teším jak malé decko no ale to až keď kúpim PC :( ...
Len by som sa chcel opýtať... Nedávno som chcel hrať PES 2008 po nete no bohužiaľ sme museli skončíť pri FIFE cez hamachi.... Neviete sa bude dať konečne PES hrať po nete aj bez totho aby som si to kúpil a neopísal som tam ten CD-key? ... :?
Stiahol som aj patch do toho ale nepomohlo to...
Na PES 2009 existuje patch na hranie po hamachi,síce ktovie ako je stabilný ale zagúgli si po ňom . :wink:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Mne PES-ko nikdy nesadlo vzdy som mal radsej FIFU, ale musim uznat, ze ten gol Benzemu mal krasne zakoncenie, len ci to dokaze aj normalny hrac za pc. :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

ach zase vypada ze ta lopta sa bude spravat jak keby to bol medicimbal :(
SSemteXX
Guru
Guru

Jaký medicínbal prosím ťa?

Dúfam, že v 2010 opravia tie sprosté chyby čo boli v 09, hlavne keď mi rozhodca zapíska OFFSIDE na 1mm to je fakt na nervy,hlavná vec, že je otočený druhým smerom ale on ten OFFSIDE ako videl hej super. Ďalšia je, že tie strely na bránku nech nechajú ale proste mám nervy keď som už v 16ke strelím na bránku a týpek sa odzadu šmykne a ja dám sprostý 50m-ový lob ponad bránku. Mohli by opraviť aj tie štadióny, však prší jak z krhly a štadión je plný,nechápem. A druhá vec, čo sa týka chýb zdá sa mi, že oni tú hru ani nehrajú, dajú si jednu exhibíciu a povedia, že je to ok a dajú to na trh, milujem ako KONAMI ale nech mi toto nerobia proste, nech si dajú záležať na tej hre, nechápem ako ja normálny chalan si tieto ich chyby uvedomím a oni čo to vyrábajú nie,toto mi ide úplne mega na nervy. A nepáči sa mi tam tá duálnosť tých týmov, proti slabšiemu týmu sa ti hrá ťažšie ako proti silnejším, a dalšia vec nech fixnú tie štastia čo tam sú, však mám úplne mega šance,môže to byť aj 6-0 a oni mi dajú 1en gól a potom už nehrajú nič. No dúfam, že sa tam niektoré chyby napravia. :roll:
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

SSemteXX napísal:Jaký medicínbal prosím ťa?

Dúfam, že v 2010 opravia tie sprosté chyby čo boli v 09, hlavne keď mi rozhodca zapíska OFFSIDE na 1mm to je fakt na nervy,hlavná vec, že je otočený druhým smerom ale on ten OFFSIDE ako videl hej super. Ďalšia je, že tie strely na bránku nech nechajú ale proste mám nervy keď som už v 16ke strelím na bránku a týpek sa odzadu šmykne a ja dám sprostý 50m-ový lob ponad bránku. Mohli by opraviť aj tie štadióny, však prší jak z krhly a štadión je plný,nechápem. A druhá vec, čo sa týka chýb zdá sa mi, že oni tú hru ani nehrajú, dajú si jednu exhibíciu a povedia, že je to ok a dajú to na trh, milujem ako KONAMI ale nech mi toto nerobia proste, nech si dajú záležať na tej hre, nechápem ako ja normálny chalan si tieto ich chyby uvedomím a oni čo to vyrábajú nie,toto mi ide úplne mega na nervy. A nepáči sa mi tam tá duálnosť tých týmov, proti slabšiemu týmu sa ti hrá ťažšie ako proti silnejším, a dalšia vec nech fixnú tie štastia čo tam sú, však mám úplne mega šance,môže to byť aj 6-0 a oni mi dajú 1en gól a potom už nehrajú nič. No dúfam, že sa tam niektoré chyby napravia. :roll:
ty mas teda problemy... ze otoceny rozhodca :D ...alebo dazd a tribuny hmm ...mozem to osrat aj keby tam nebol rozhodca :D
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

ja by som zvysil inteligenciu hracov v BaL. Mu tam nabehnem do volneho priestoru ulica ze 5m odomna nikto neni na hranici ofsajdu a ten blb caka az kym sa nedostanem do ofsajdu a potom mi to prihra pritom na tu prihravku cakam aj 5 sekund, no ale vzdy lepsie nez Fifa (:
A este nieco, neviete presny datum vydania?
lekoklatik
VIP
VIP

SSemteXX napísal:bla bla bla...
Ty si na niečom fičíš? :)
K tomu testovaniu sa nejdem vyjadrovať ale k tým "chybám". O čom to ty točíš prosím ťa. Kedy si ty videl že hlavný rozhodca musí neustále vidieť offside? Na to sú postranný keď už...

Aký plný štadión keď prší? To som nepochopil. štadión plný ľudí? Koho už toto zaujíma. Vidíš snáď v hľadisku tvoju mamu ktorá ti drží prsty alebo čo? Prosto môžeš byť rád že to už nie sú kulisy ako kedysi v PRO EVO 2 či jak sa to.

Keď bežíš s loptou na bránu, ideš vystreliť a niekto ti do strely, do lopty vloží nohu pravdepodobne nedáš bombu na bránu. Alebo ťa zatiahne za dres.

Keď sa ti hra nepáči, nehraj ju, poprípade si sa mal angažovať keď sa KONAMI pýtalo čo by sme v 2010 uvítali.
Nevzrušuj sa tu. Ticho seď a čakaj.

Hra by mala byť koncom tohto roka. Myslím.
SSemteXX
Guru
Guru

Však nejde o to, že sa mi nepáči,mám každú časť tejto hry a mám to dookola odohraté, čiže viem o čo sa jedná. A tí postranoví rozhodcovia,oni ti určite uvidia 1mm-ový Offside, že? No nič, uvidí sa čo nám dá 2010.

Tak ako sry, ale dosť ma sere, že je štadión stále plný aj v daždi.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

urcite maju nejake esa aj do boducnosti :) nemozu dat vsetko do jedneho rocnika...zrejme im staci aby kazdy rok o nieco prekonali fifu, co je samozrejme pochopitelne a podla mojho nazoru sa im to zatial dari... :)

- mna by skor zaujimalo preco spravili taku kravinu ako je toto: # Pro hraní po síti už nebudete potřebovat mít Konami ID a verze pro PlayStation 3 poběží přímo na serverech Sony.

- doteraz sa PES bez originalky nedal hrat online ani cez lan (pokial viem), a na tom urcite pekne zarabali....no teraz na lan netreba ID cize bude spristupnene aj hranie online (hamachi) a kvoli tomu im zrejme klesne predajnost cim sa dostanu do situacie do ktorej sa dostala fifa ktora zacala vyrabat same "braky" (myslim iba PC verzie) a to kvoli tomu ze sa zacali vyhovarat na piratstvo...takze ja len dufam ze sa toto nestane aj KONAMI...

- to je len moj nazor :wink: moze sa to stat a nemusi...
lekoklatik
VIP
VIP

Pigesko: PES má menej financií a dokážu vyrobiť SIMULÁTOR ktorý sa tak skutočne dá nazvať... To nebude vo financiách, ale v ľuďoch v teamoch ktorí na tom pracujú. Prosto Japončíci sú nadanejší v technike. čo už

PS: To o tých financiách som nikde nečítal nepočul, ale vychádzam z toho že FIFA má vždy peniaze na licencie. A pravdepodobne viac než PES. Pretože pochybujem že ľudia ktorí majú na starosti licencie dávajú licencie kvalitnejšiemu fotbalu. Je to o prachoch. Rád sa nechám poučiť
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik: nj v tom mas zrejme pravdu :) ale skor som to myslel tak ze ich predaj podla mojho nazoru rapidne poklesne...vsade po nete budu vyvesene online ligy,turnaje, a podobne "kraviny" tak ako je to pre fifu...a to len z toho dovodu ze uz sa bude dat hrat online bez originalky (to zacne ovela viac ludi nabadat na to aby si hru namiesto kupenia stiahli)...a kvoli nizkym prijmom by to mohli zacat flakat, presne tak ako EA a ich fifa...

- na jednej strane to beriem ako velke plus...no na druhej strane to beriem ako velku chybu :? ja osobne si kupim original...(pretoze mam vsetky uz od PES 2) ale podla mna vela ludi neodola tomu ze to mozu mat zadarmo a samozrejme s "plnohodnotnym multiplayerom"...

- v kazdom pripade som zvedavy ako to cele dopadne :)

//a tie licencie su jedine co drzia fifu ako tak nad vodou :) nemozem sa dockat ked o ne pridu, resp. ked ziska PES vsetky licenie...za tych "par" rokov si vybudovali velky respekt a to sa kazdy rok prejavuje novymi licenciami...uz to nepotrva dlho a cela fifa bude lozit po kanaloch...
lekoklatik
VIP
VIP

Možno práve tento 2010 ročník MP chcú skutočne sprístupniť každému. Ľudia si to budú môcť vyskúšať a budúci ročník si zakúpia originálku :)
Ako sám hovoríš, Fifa je všade na nete. Rád tam konečne uvidím aj PSA. Ich zámery skutočne nepoznám, no som si istý že oni najlepšie vedia čo si dovoliť môžu a čo nie. Určite počítajú s tým, že predaj poklesne. Verím že chcú MP ukázať širšej spoločnosti a tak urobili tento ťah. Mne osobne to príde logické. Ale boh vie
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

No niektoré zo spomínaných vecí aj mne vadili. Napr. tie ofsajdy, kt. sa tam naozaj občas pískajú trochu divne. Taktiež to, že proti slabšiemu súperovi je vyhrať o dosť ťažšie, než proti silnému. Absencia normálneho manažér módu (žiadne začínanie v druhej lige s mužstvami z 10-tich krajín sveta) ktorý by som privítal omnoho radšej, ako Staň sa legendou. Autové vhadzovania, kde nemôžem pristúpiť až k hráčom, a občasné zvláštne pohyby hráčov (dám nahrávku do behu, lopta sa kotúľa a hráč k nej "šprintuje" tempom lážo-plážo, skutočný šprint nasadí, až keď sa lopta dokotúľa k nemu).
Ďalej mi vadia aj príliš presné prihrávky a centre ale najmä neustále blokovanie striel. 8/10 striel, kt. vyšlem na bránu a stojí predo mou nejaký hráč sú zblokované. Je jasné, že strely sa blokujú aj v reály ale ani zďaleka nie toľko. Takisto hráč, kt. strelu zblokuje a schytá bombu sa chová, akoby ho zasiahola igelitová lopta strelená malým dieťaťom. Ani ho nehne.
To už som sa asi príliš rozpísal :D No musím dodať, že aj napriek tomuto všetkému PES stále ďaleko predčí sériu FIFA, kt. všetky chyby by som nevypísal ani za deň.
Ak sa KONAMI podarí aspoň 1/3 z týchto chýb odstrániť v PES 2010, bude to veľký úspech. :) Teším sa teda na to.
lekoklatik
VIP
VIP

Akože sry muffi ale príde mi akoby si futbal ani len v TV nevidel.
Blokovanie striel je úplne normálna vec. Presné prihrávky ti prekážajú? wtf? Máš pocit že to tak byť nemá? To že si na slovensku hráči prihrávať nedokážu neznamená že je to tak všade. Každopádne ako asi by si chcel aby to prihrávanie vyzeralo? prosto random? že ideme na bránu a teraz príde na rad zlá prihrávka, aby to bolo reálne? Nikdy som to v PSOVI nevidel, a nikdy to nikomu neprekážalo. Musím si priznať že sa normálne smejem. "Vadia mi presné prihrávky" :|

Autové vhadzovanie tak má pes od veku vekov. Aj ja som sa na tým mnoho krát pozastavil ale čo. Stači? stačí. Veď môžeš hráčov aj prehodiť. Nemusíš to hodiť niekomu rovno na nohu.

K tej "obtiažnosti" týmov. Je to reálne. Keď už chcete tak silnú realitu. PretoŽe v reály je každý jeden zápas iný. To znamená že keď Man United vyhral s Arsenalom 5:1, neznamená to Že v odvete sa Man nemusí ničoho báť, keďže Arsenal doslova rozniesli na kopačkách. Chápeme sa?

Prosto počkajme a uvidíme. Ja len dúfam Že vo vývojárskom teame nemajú také nápady ako niektorí tu nemenovaní. Chcem si poriadne zahrať :)
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Jasné, že blokovanie striel je normálka. Ale v PES ti tú strelu proste bloknú pokiaľ to nie je volej takmer stále. A naviac sa od hráča odrazí ako od duba. Prihrávky sú presné, no keď hráč dáva pätičku a ani nevidí, kde kope, zázrakom stále nájde kopačku spoluhráča.
SSemteXX
Guru
Guru

Muffi napísal:Jasné, že blokovanie striel je normálka. Ale v PES ti tú strelu proste bloknú pokiaľ to nie je volej takmer stále. A naviac sa od hráča odrazí ako od duba. Prihrávky sú presné, no keď hráč dáva pätičku a ani nevidí, kde kope, zázrakom stále nájde kopačku spoluhráča.
Tak ale toto sú len chyby hry PES, neviem čo by bolo keby som mal začať písať chyby o FIFE,takže tak, som rád, že ma KONAMI dokáže šokovať týmto futbalom a som mu už verný istú dobu. Tak ale chyby sa nájdu všade akurát asi najväčší problém vidím v tej Master League, kde začínám z "2.ej ligy" s nejakými týmami "Sachtar Donetsk..atď." a potom keď postúpim tak sa ocitnem v Anglickej lige. Tak ale som zvedavý čo bude no.

Len niekedy mávam v PES také šance, že sám nerozumiem ako z tohto nemohol byť gól, proste tu skáčem na stoličke, že čo to bolo jakže nebol gól. Mal som také drifty už, že až. Zatiaľ najväčšia nerealita bola keď som strelil na bránku lob do pravého rohu a brankár chytil loptu a skočil s ňou do bránky, a to už nehovoriac o tom, keď som dal z rohu center na bránku a trafil som hornú žrď na ktorej sa lopta celý čas kotúlala :D
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

podla mna je obtiaznost dost realna...predsa len je rozdiel ked hram proti slabuckemu muzstvu ktore aj ked prehrava o gol tak cely zapas brani...a ked hram proti silnejsiemu muzstvu a vyhravam o gol tak je pekne vidiet ako brania len s 2-3 hracmi a v tom pripade je jasne ze sa podari dat viac golov...tak je to v reale a tak je to aj v PES...myslim ze v tomto chyba nie je :) na mna to posobi tak ze slabucke muzstvo berie aj prehru 0:1 ako male vytazstvo :oops:
Napísať odpoveď