xbox 360 z ameriky
-
Earl_Simmons
Light Star
xbox 360 z ameriky
mam taku otazku ... ked si kupim z ameriky xbox tak si musim kupit novy ac adapter ? ... niekde som pocul ze je potrebny ale sused ma z ameriky notebook a ide mu vpohode .. ma to len cez niejaku redukciu ..
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Neviem o tom, zeby to bolo nejak limitovane kvoli PAL/NTSC, hlavne v dnesnej dobe, ked kazda telka zvlada jedno aj druhe. Tiez som este nepocul o NTSC/PAL hrach - vsetko je to o vystupe z konzoly, nerobia sa dve verzie - jedna na 25fps a druha na 30 
Skor si myslim, ze bude problem v regionoch DVD. Neviem, nakolko sa to tyka hier, ale filmov urcite.
To uz musi byt aka nizka cena, ked niekto uvazuje nad kupou z ameriky a je mu jedno ze je to kazove a bude problem s reklamaciou. Nuz, co. Niektori si povedat nedaju
Skor si myslim, ze bude problem v regionoch DVD. Neviem, nakolko sa to tyka hier, ale filmov urcite.
To uz musi byt aka nizka cena, ked niekto uvazuje nad kupou z ameriky a je mu jedno ze je to kazove a bude problem s reklamaciou. Nuz, co. Niektori si povedat nedaju
-
Earl_Simmons
Light Star
no o tom stymi DVD ma nenapadlo ... Hry su PAL a NTSC ale to by sa vyriesilo stahovanim hier z netu
... no stymi DVD je to horsie ... s reklamaciuo by nebol problem kedze to by spravim Microsoft ... a pride si poto kurier ... no odradilo ma ze by xbox musel ostat na colnici a ja by som si ponho musel ist a zaplatit dajake colne poplatky ...
neviete ako to je s Anglickom ? aj tu som platia niejake poplatky alebo nieco ? ... kedze je to v ramci EU tak si myslim ze by nic take uz nemalo byt ..
neviete ako to je s Anglickom ? aj tu som platia niejake poplatky alebo nieco ? ... kedze je to v ramci EU tak si myslim ze by nic take uz nemalo byt ..
-
Hellboy248
Guru wannabe
Platiť colné? Však ti to FedEx pošle na Slovensko, a UPS ti to doručí.Earl_Simmons napísal:no o tom stymi DVD ma nenapadlo ... Hry su PAL a NTSC ale to by sa vyriesilo stahovanim hier z netu... no stymi DVD je to horsie ... s reklamaciuo by nebol problem kedze to by spravim Microsoft ... a pride si poto kurier ... no odradilo ma ze by xbox musel ostat na colnici a ja by som si ponho musel ist a zaplatit dajake colne poplatky ...
-
Earl_Simmons
Light Star
-
hrban
Addict
na akúkoľvek elektroniku z krajiny, ktorá nieje v EU sa platí colné teda ak to na colnici zadržia po kamarátku z Ameriky došla polícia do školy že jej rodičia poslali MP3-ku a že si to má vyplatiťEarl_Simmons napísal:a potom sa uz neplati colne ? ... alebo jak to je vlastne ?
Myslím, že na mechanike nezáleží.. Doma mám štyri hry pre americký trh (NTSC) a nejde mi z nich len jedna, kedže nie je Region free.. Takže je treba vyberať len hry bez regiónovej ochrany. ..Ale fakt nechápem ľudí, ktorí uvažujú nad kúpov X-ka z AmerikyHellboy248 napísal:pokial viem, nepojde ti v NTSC mechanike hra z europy ...bud sa uz vyraba iba jedna verzia, co dost pochybujem alebo ma pouc ako to je
-
Hellboy248
Guru wannabe