xbox 360 z ameriky

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

xbox 360 z ameriky

Príspevok od používateľa Earl_Simmons »

mam taku otazku ... ked si kupim z ameriky xbox tak si musim kupit novy ac adapter ? ... niekde som pocul ze je potrebny ale sused ma z ameriky notebook a ide mu vpohode .. ma to len cez niejaku redukciu ..
Klo_b_asa
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

mala by ti stačiť iba redukcia.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Staci ti redukcia za nejake dva dolare...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

nezabudaj ze amerika - NTSC, europa - PAL ...budes muset kupovat NTSC hry :wink:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

Neviem o tom, zeby to bolo nejak limitovane kvoli PAL/NTSC, hlavne v dnesnej dobe, ked kazda telka zvlada jedno aj druhe. Tiez som este nepocul o NTSC/PAL hrach - vsetko je to o vystupe z konzoly, nerobia sa dve verzie - jedna na 25fps a druha na 30 :)

Skor si myslim, ze bude problem v regionoch DVD. Neviem, nakolko sa to tyka hier, ale filmov urcite.

To uz musi byt aka nizka cena, ked niekto uvazuje nad kupou z ameriky a je mu jedno ze je to kazove a bude problem s reklamaciou. Nuz, co. Niektori si povedat nedaju :)
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

no o tom stymi DVD ma nenapadlo ... Hry su PAL a NTSC ale to by sa vyriesilo stahovanim hier z netu :D... no stymi DVD je to horsie ... s reklamaciuo by nebol problem kedze to by spravim Microsoft ... a pride si poto kurier ... no odradilo ma ze by xbox musel ostat na colnici a ja by som si ponho musel ist a zaplatit dajake colne poplatky ...
neviete ako to je s Anglickom ? aj tu som platia niejake poplatky alebo nieco ? ... kedze je to v ramci EU tak si myslim ze by nic take uz nemalo byt ..
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

pokial viem, nepojde ti v NTSC mechanike hra z europy ...bud sa uz vyraba iba jedna verzia, co dost pochybujem alebo ma pouc ako to je :)
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Earl_Simmons napísal:no o tom stymi DVD ma nenapadlo ... Hry su PAL a NTSC ale to by sa vyriesilo stahovanim hier z netu :D... no stymi DVD je to horsie ... s reklamaciuo by nebol problem kedze to by spravim Microsoft ... a pride si poto kurier ... no odradilo ma ze by xbox musel ostat na colnici a ja by som si ponho musel ist a zaplatit dajake colne poplatky ...
neviete ako to je s Anglickom ? aj tu som platia niejake poplatky alebo nieco ? ... kedze je to v ramci EU tak si myslim ze by nic take uz nemalo byt ..
Platiť colné? Však ti to FedEx pošle na Slovensko, a UPS ti to doručí.
Earl_Simmons
Light Star
Light Star

a potom sa uz neplati colne ? ... alebo jak to je vlastne ?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

Earl_Simmons napísal:a potom sa uz neplati colne ? ... alebo jak to je vlastne ?
na akúkoľvek elektroniku z krajiny, ktorá nieje v EU sa platí colné teda ak to na colnici zadržia po kamarátku z Ameriky došla polícia do školy že jej rodičia poslali MP3-ku a že si to má vyplatiť
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Hellboy248 napísal:pokial viem, nepojde ti v NTSC mechanike hra z europy ...bud sa uz vyraba iba jedna verzia, co dost pochybujem alebo ma pouc ako to je :)
Myslím, že na mechanike nezáleží.. Doma mám štyri hry pre americký trh (NTSC) a nejde mi z nich len jedna, kedže nie je Region free.. Takže je treba vyberať len hry bez regiónovej ochrany. ..Ale fakt nechápem ľudí, ktorí uvažujú nad kúpov X-ka z Ameriky :smt104 Cena može byť síce o pár ečiek nižšia, ale mať potom takéto starosti..
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

lol4: dik za poucenie, nazaciatku co si pamatam ti nesli NTSC hry na euro xku ...ajtak sa dnes uz neoplati kupovat niekde mimo, hlavne xbox ktory je kazovy kazdy druhy kus ...vyjde to lacnejsie ale potom to posielat niekde do psej riti, za to mi to fakt nestoji
Napísať odpoveď