Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Wau, vyzerá to neuveriteľne :!: Najviac sa mi páčil ten súboj jeden na jedného s policajtom - vyzeralo to dosť realisticky :)

Už sa začínam obávať, či to moja 4870 zvládne :smt104
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Pilifo napísal:Už sa začínam obávať, či to moja 4870 zvládne :smt104
Čuš!!! Ja mám tiež takú 4870 512MB :D
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

ked vam islo gta4 tak vam pojde aj mafia2...a myslim ze mafia pojde podstatne lepsie aj na starsich zostavach :) (vychadzam z toho ze tu hru robia tak dlho cize pochybujem ze tam bude taka katastrofalna optimalizacia ako pri gta)
cyrix
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyrix »

logiku to ma, myslim ze som niekde cital aj predbezne poziadavky... 8)
Bilingo
Star
Star

Príspevok od používateľa Bilingo »

Naisel som neake neoficialne ale zdaju sa mi dost nizke
HW POŽIADAVKY:

PROCESOR: 2-jadrový 1.7 GHz/1-jadrový 2.8 GHz

RAM: 1 GiB

GRAFIKA: nVidia GeForce 6600 (? MiB)
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

fake :smt018
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pigesko: Co ma prosim ta GTA4 spolocne s Mafiou 2, ked ide o uplne ineho vyrobcu, uplne ineho vydavatela, uplne iny engine hry a tak dalej..., hmm??? Myslim, ze to nema spolu nic spolocne a nie je mozne to takto hodnotit. Na hre pracuje urcite velke mnozstvo programatorov, grafikov... a tak pridat podporu pre DirectX, vylepsenia grafiky a ostatne problem byt nemusi, ale moze. Preto si myslis, ze uz len kvoli tomu, ze sa hra tak dlho pripravuje pojde aj na starsich zostavach je trochu mimo. Vezmi si posledne diely GTA, tiez mali svoj engine a pokracovalo to na tom a zrazu hla, GTA4 a ake ma poziadavky. Trebars Doom 3, ten sa podla Wikipedia zacal robit uz v roku 2000 a tiez to nebola hra, ktora by sla na 800MHz Duronoch a Rivou TNT 2 ;)

Vzhladom na grafiku a rozne videa ci screeny, ktore boli na nete povazujem z grafickej stanky hru za velmi dobre spracovanu, neraz sa rozoberali rozdne detaily ako boli tiene, odlesky od slnka ci skla a ine do detailov spracovane veci. Na videach je vidiet velmi peknu grafiku, efekty, snezenie a osobne si myslim, ze na to bude treba aspon taku slusnu zostavu v podani nejakeho lepsieho procaka (E8400) a aj grafiky Radeon 4870, nVidia 260.

Neviem si predstavit hra tuto hru na slabej grafike, znizena viditelnost, nulove detaily a tiene, rozlisenie 1024x768 ci nebodaj 800x600, k tomu vsetkemu 20-30 FPS, vska to musi byt katastrofa. A ked budu prestrelky, nahanacky a podobne situacie, tak ked padne fps na 15, tak to bude ozaj parada. Ale co, hlavne ze to pobezi na nVidii 6600 (proste rofl) a nejakom X4200+.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

hojko: neviem ci proti mne nieco mas ale ocividne ta moje "neodborne" prispevky vytacaju :) len som povedal to co si myslim a to ci je to pravda alebo to bude/nebude pravda nemozes vediet ani ty :) ja sa tu nechcem hadat o tom ako pojde hra ked to nemoze nikto z nas vediet...len som povedal ze JA si myslim ze by to malo/mohlo ist lepsie ako GTA IV (a napisal som aj to preco si to myslim) a to ze si to myslim neznamena ze to tak aj bude a nikde som ani nic take netrvdil......tod vse :oops:

- dufam ze mam pravdu ja...na druhej strane mas mozno pravdy ty...tak teraz mi povedz kto z nas ma pravdu ?? :D zatial nikto pochopitelne...a pravdu sa dozvieme ked pride hra...dalej sa o tom asi nema zmysel bavit ale na svoju obranu som musel nieco napisat :P
cyrix
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

no podla mna mate do urcitej miery pravdu obaja..
GTA 4 je z celkom ineho sudka ako dlho ocakavana MAFIA 2.
Vyroba GTA je skor predurcena na velke mesto,herne moznosti, no zial bez deja...
2kCz si uz pri M1 zasadili latku velmi vysoko..., t.z. ze maju co robit aby dotiahli M2 aspon na uroven povodnej M..
Grafika M2 je podla mna nepochybne lepsia ako GTA 4 (osobny nazor.. :D )
v Mafii je navyse este aj perfektne prepracovany scenar, ale je tu jedna vec :
oni sa chlapci snazia spravit tu hru co najlepsie, ale do urcitej miery sa musia trosku brzdit, aby nepouzili vsetky tromfy co maju, nakolko sa uz veselo pise scenar k M3
k tym HW poziadavkam :
je jasne ze cim lepsi HW, tym lepsie, tie minimalne poziadavky si o.k. , len nechcem videt, ako to bude vyzerat v praxi.
:)
ja som zacal povodnu mafiu hravat na pocitaci s 1400mhz, 512 ramkou a 64 vga, a pritom ako opisujem z obalu min. poziadavky povodnej mafie :
500MHz P3, alebo Athlon, 96MB ram a 16 mb vga s direct 8.1
optimum vsak bolo : 700MHz + , 128 ram +, 32 vga s direct 8.1
este aj na 1400 to neslo najlepsie ani na najlepsich detailoch a to pritom prekracovala o 100% optimum
tym som chcel len podotknut, ze rozbehat to pojde mozno na comkolvek, ale koho by bavilo pozerat sa na kockaty monitor s 32B color, bez tienov a spomalene ako slimak , pohynajuci sa na rucnej..
osobne budem kvoli m2 skladat novy comp a odporucam nieco, co bude 4-5 krat nad minimalnymi poziadavkami... 8)
tod moj nazor, budem rad za komentare..
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

no ja len tolko ze z casti s tebou suhlasim :) no na druhu stranu by sme to mohli riesit az ked budeme mat hru v rukach :D ja osobne to nebudem ani instalovat kedze mna moc taketo hry nebavia (nemam to asi v genoch) len dufam ze to kazdemu pojde co najlepsie, resp. aspon lepsie ako GTA IV :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No ja sa vyjadrím akurát k tomu, čo si písal o minimálnych a optimálnych požiadavkách vychádzajúc z Mafie 1...

Mafia 1 nemala podľa mňa nejaký najoptimálnejší engine, keďže aj na rok starom PC bolo vidieť, že framerate nie je ideálny - hra mi určite nešla na viac ako 40 FPS (miestami určite aj pod 20 FPS). Takže v tomto prípade by som určite nepovedal, že na 5 - krát silnejšom PC ako minimum hra šlapala oveľa lepšie. Skôr si myslím, že aj na slabých počítačoch sa hra dala drtiť podobne ako na nových mašinách.

Dúfam však, že v Mafii 2 to tak už nebude a nové mašiny ju potiahnu bez akýchkoľvek problémov :)
cyrix
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

kazdeho osobny nazor - ja osobne neznasam strielacky, ale ked som si kupil mafiu, to uz je kapitola sama o sebe :), mna chytila M1 vlastne skor ako autickova hra, ale neskor som sa velmi stotožnil s hlavnymi hrdinami ... :D
celu som ju presiel asi 20 krat
a odvtedy uz peknych par rokov cakam na 2 :( a kratim si ten dlhy cas hranim starej dobrej 1 ;)

//autoeditácia príspevku ( 31 Aug 2009, 23:40 )
no k tebe pilifo,. zalezi na konkretnej zostave, schematicky to riesit naozaj nejde... :(
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

inak k tej optimalizacii to budu ovela mensie naroky ako na GTA IV kedze GTA bola len upravena konzolova verzia na PC a s optimalizaciou sa moc nehrali. M2 je primarne robena na PC takze neverim ze optimalizaciu odflaknu a aj samotny vyvojari hovorili ze chcu aby si hru zahralo co najviac ludi.
Inak M1 ani nemoze ist lepsie na novych strojoch kedze je robena este v DX8
cyrix
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jj, toz pravda, nejde lepsie, jedine sa vykonnejsi stroj presadi v rychlejsom nacitani misii 8)
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

Mafia 2 s ukazkou ceskeho dabingu !!!! Ja som spokojny !!! Joeho dabuje Vlastimil Zavřel (Homer Simpson). JE TO SUPER !!

lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Znie to skutočne krásne :)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

hmm zneje do fajn, ale ten hlas homera pre Joeho mi tam nejak nepasuje, podla mna by to chcelo pre takeho chlapa hrubsi drzejsi hlas :)

//jj sry pomylil som sa :roll: , ale myslel som na Joeho

ale inak jasne ze sa tesim, a verim ze dabing bude perfektny ;)
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ale Vita nedabuje Homer :!: :) Homer dabuje Joeho ako už písal Red-John.

Ako vždy si Česi dávajú na dabingu záležať, takže myslím, že aj finálna verzia bude skvelá. Ach, ale to nekonečné čakanie... :?
2janci2
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2janci2 »

nj, Joey by mal mat trosku chlapskejsi hlas, ved je to riadny chlap...ale mozno, ze v hre si na to nejak zvykneme...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mohol by tam niekde byt aj Petr Rychly :P
Napísať odpoveď