TV v skole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
RainbowSix
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

TV v skole

Príspevok od používateľa RainbowSix »

no mam taku otazku ohladom telesnej a skoly s triednym ucitelom som sa minule hadal ze ak je ziak oslobodeny z tv a hodina tv je bud prva alebo posledna ziak nemusi na tuto hodinu prist tak chcem vediet ci je to pravda laebo nie ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mal by si tam sediet a aspon pozerat...ale realita bola casto ina a my sme na telesne nechodili ani ked mali, bezne sa stalo ze na nultu telesnu prislo 5 ludi
Andrej-KO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Andrej-KO »

Moja spoluziacka bola tiez oslobodena s TV a nemusela tam byt mohla odist domov ked to bolo posledna hodina.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

podľa mňa je to vec vyučujúceho. Má ťa na zodpovednosť a ak ťa pustí domov a niečo sa ti stane, tak bude mať problémy on. Na hodine by si ale mal byť, iba nemusíš cvičiť.
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

no tak som nasiel toto Žiaci, ktorí sú rozhodnutím riaditeľa oslobodení z vyučovacej hodiny telesnej výchovy sa nemusia zúčastňovať na hodinách telesnej výchovy, ak sú okrajovými hodinami rozvrhu triedy (prvá alebo posledná vyučovacia hodina). V ostatných prípadoch sa na hodine zúčastňujú a riadia sa pokynmi vyučujúceho.

ide oto ze neviem ci je to oslobodenie od lekara alebo riaditela a natom to visi a pada
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

no logicky ta moze oslobodit lekar.
ako moze riaditel posudit, ci si sposobily alebo nie?

to, ci tam mas byt alebo nie moze riesit aj klasifikacny poriadok.
Sak normalne chod za riaditelom a spytaj sa.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

meffisto napísal:no logicky ta moze oslobodit lekar.
ako moze riaditel posudit, ci si sposobily alebo nie?
tak ak nemá nohy, a z vozíku na neho posunkovou rečou hovorí že ho bolí ruka tak to asi vie aj sám zhodnotiť :)
inak mu asi treba predložiť ten papierik, aby ti dal papierik ktorý zas predložíš telocvikárovi
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

No pokiaľ Ti to nechce povoliť vyučujúci TV, tak by som sa ešte skúsil opýtať triednej učiteľky - tá by to mala vedieť najlepšie. U nás tuším oslobodení žiaci nemuseli chodiť na hodiny TV, pokiaľ to bola prvá alebo posledná hodina.
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

niesi oslobodeny od predmetu Telesna vychova ale iba od cviceni, ktore sa na telesnej vychove vykonavaju(vravela profesorka). Takze mal by si si to tam odsediet.
Tak ale dohodnut sa da vzdy, napr. u nas spoluziaci tam sedeli a ti, ktorý dochadzali sa pytali skor na bus alebo vlak.
maj.kl
Star
Star

Príspevok od používateľa maj.kl »

nemal by ťa pustiť, záleží len na vyučujúcom, ale po správnosti by si tam mal sedieť!! aspon válať okále po cvičiacich... viem, toto je resp. bola stála otázka na našej škole, všetci sa chceli flákať na telesnej, tak vybavovali oslobodenia... riaditeľ prehlásil, že vzhľadom na nadmerný počet oslobodených od TV sa zriadi "hygienická výchova" a zrazu sa to všetko zredukovalo, zrejme išlo o fake ale zlaklo sa veľa ľudí...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mám taký pocit, že toto sa riadi vnútorným poriadkom školy. Treba si naštudovať ten.
U nás v škole si z roka na rok vybavovalo stale viac a viac ľudí oslobodenku - postupne nás zlúčili s áčkou, lebo nás bolo málo, až to dopadlo tak, že som ostal cvičiaci len ja sám z našej triedy. :smt064 Vtedy vedeniu došla trpezlivosť a zaviedlo sa, že tam musia sedieť. A to sme v štvrtom ročníku mali nultu a poslednú (štvrtú) hodinu - čiže okrajové.

V praxi to vyzeralo tak, že z času na čas sa tam necvičiaci dotrepali, aby sa nepovedalo. Mali sme aj takú spolužiačku, čo tam nebola živote nikdy. Výhrážky o komisionalkach (zo sedenia na lavičke? :shock: ) a podobne boli vždy a vždy sa im to nejako prepieklo...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ak si oslobodený od telesnej výchovy, si oslobodený od cvičenia, nie od účasti na vyučovacej hodine. Na to, aby si mohol ísť domov keď je tá hodina posledná v danom dni, musíš mať oslobodenie od riaditeľa školy. Takže s papierikom od lekára musíš ešte ísť aj za riaditeľom, ktorý ti neúčasti na hodinách musí odobriť.

Je to kvôli tomu, že počas vyučovania má zodpovednosť za teba škola. Ak sa ti niečo stane, škola má problém.
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

Ja som tiež oslobodený, no sedieť tam musím, či chcem alebo nie. Ale to takto nariadila riaditeľka, jednoducho si to tam musíme odsedieť a hotovo. A to som mal telesnú tak, že v utorok bola ako prvá hodina, a vo štvrtok ako posledná, takže ma to pekne sralo :D Ale čo už, kukať na ženské ako sa tam pekne rozťahujú tiež nie je od veci :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

jozi3: a si oslobodeny ze mas aj riadny dovod alebo si si to len vybavil? :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Nemusí . Ja som tiež nechodieval :D
Dye
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dye »

OT : neviete kde si taky sikovny papierik od "lekara" zozeniem ? :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Dye napísal:OT : neviete kde si taky sikovny papierik od "lekara" zozeniem ? :D
no nad tym rozmyslam aj ja :D
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Dye napísal:OT : neviete kde si taky sikovny papierik od "lekara" zozeniem ? :D
Chod k ortopédovi napríklad tam zakrývaj[čo je sprostosŤ :D] ,povedž že dlho behávate a že potom bolia nohy :D..
tot moja taktika
jozi3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozi3 »

viper1993 napísal:jozi3: a si oslobodeny ze mas aj riadny dovod alebo si si to len vybavil? :)
Mám to riadne potvrdené od pneumológa:) Už asi cca 4.-5. rok som... Ale myslím, že dnes nie je problém si také niečo aj vybaviť.
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

no tema sa pekne rozvinulo no ale zase musim povedat ze ta uca mala pravdu do riti blbe nariadenia :D
Napísať odpoveď