TV v skole
-
RainbowSix
Light Professional
TV v skole
no mam taku otazku ohladom telesnej a skoly s triednym ucitelom som sa minule hadal ze ak je ziak oslobodeny z tv a hodina tv je bud prva alebo posledna ziak nemusi na tuto hodinu prist tak chcem vediet ci je to pravda laebo nie ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
RainbowSix
Light Professional
no tak som nasiel toto Žiaci, ktorí sú rozhodnutím riaditeľa oslobodení z vyučovacej hodiny telesnej výchovy sa nemusia zúčastňovať na hodinách telesnej výchovy, ak sú okrajovými hodinami rozvrhu triedy (prvá alebo posledná vyučovacia hodina). V ostatných prípadoch sa na hodine zúčastňujú a riadia sa pokynmi vyučujúceho.
ide oto ze neviem ci je to oslobodenie od lekara alebo riaditela a natom to visi a pada
ide oto ze neviem ci je to oslobodenie od lekara alebo riaditela a natom to visi a pada
-
audiotrack
VIP
tak ak nemá nohy, a z vozíku na neho posunkovou rečou hovorí že ho bolí ruka tak to asi vie aj sám zhodnotiťmeffisto napísal:no logicky ta moze oslobodit lekar.
ako moze riaditel posudit, ci si sposobily alebo nie?
inak mu asi treba predložiť ten papierik, aby ti dal papierik ktorý zas predložíš telocvikárovi
nemal by ťa pustiť, záleží len na vyučujúcom, ale po správnosti by si tam mal sedieť!! aspon válať okále po cvičiacich... viem, toto je resp. bola stála otázka na našej škole, všetci sa chceli flákať na telesnej, tak vybavovali oslobodenia... riaditeľ prehlásil, že vzhľadom na nadmerný počet oslobodených od TV sa zriadi "hygienická výchova" a zrazu sa to všetko zredukovalo, zrejme išlo o fake ale zlaklo sa veľa ľudí...
Mám taký pocit, že toto sa riadi vnútorným poriadkom školy. Treba si naštudovať ten.
U nás v škole si z roka na rok vybavovalo stale viac a viac ľudí oslobodenku - postupne nás zlúčili s áčkou, lebo nás bolo málo, až to dopadlo tak, že som ostal cvičiaci len ja sám z našej triedy.
Vtedy vedeniu došla trpezlivosť a zaviedlo sa, že tam musia sedieť. A to sme v štvrtom ročníku mali nultu a poslednú (štvrtú) hodinu - čiže okrajové.
V praxi to vyzeralo tak, že z času na čas sa tam necvičiaci dotrepali, aby sa nepovedalo. Mali sme aj takú spolužiačku, čo tam nebola živote nikdy. Výhrážky o komisionalkach (zo sedenia na lavičke?
) a podobne boli vždy a vždy sa im to nejako prepieklo...
U nás v škole si z roka na rok vybavovalo stale viac a viac ľudí oslobodenku - postupne nás zlúčili s áčkou, lebo nás bolo málo, až to dopadlo tak, že som ostal cvičiaci len ja sám z našej triedy.
V praxi to vyzeralo tak, že z času na čas sa tam necvičiaci dotrepali, aby sa nepovedalo. Mali sme aj takú spolužiačku, čo tam nebola živote nikdy. Výhrážky o komisionalkach (zo sedenia na lavičke?
-
erytrocyt
VIP
Ak si oslobodený od telesnej výchovy, si oslobodený od cvičenia, nie od účasti na vyučovacej hodine. Na to, aby si mohol ísť domov keď je tá hodina posledná v danom dni, musíš mať oslobodenie od riaditeľa školy. Takže s papierikom od lekára musíš ešte ísť aj za riaditeľom, ktorý ti neúčasti na hodinách musí odobriť.
Je to kvôli tomu, že počas vyučovania má zodpovednosť za teba škola. Ak sa ti niečo stane, škola má problém.
Je to kvôli tomu, že počas vyučovania má zodpovednosť za teba škola. Ak sa ti niečo stane, škola má problém.
Ja som tiež oslobodený, no sedieť tam musím, či chcem alebo nie. Ale to takto nariadila riaditeľka, jednoducho si to tam musíme odsedieť a hotovo. A to som mal telesnú tak, že v utorok bola ako prvá hodina, a vo štvrtok ako posledná, takže ma to pekne sralo
Ale čo už, kukať na ženské ako sa tam pekne rozťahujú tiež nie je od veci 
-
DeJF
Addict
Chod k ortopédovi napríklad tam zakrývaj[čo je sprostosŤDye napísal:OT : neviete kde si taky sikovny papierik od "lekara" zozeniem ?
tot moja taktika
Mám to riadne potvrdené od pneumológa:) Už asi cca 4.-5. rok som... Ale myslím, že dnes nie je problém si také niečo aj vybaviť.viper1993 napísal:jozi3: a si oslobodeny ze mas aj riadny dovod alebo si si to len vybavil?
-
RainbowSix
Light Professional